- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
hagymas7up
tag
válasz
Cyberpunk #54 üzenetére
Na jó srácok, látom ismerősömnek igaza volt, hogy iPhonossal ne vitázzak telefonról mert pszichológiai esetek. Most már tényleg ne bosszants. Akkor ezek szerint Én teljesen fogyatékos vagyok, mert még amit látok azt sem tudom értelmezni. És nem méregzsák vagyok csak útálom, ha azt állitja egy tök ismeretlen ember rólam, hogy nincs 1 se az IQ-m.
Mert ezzel hogy kiröhögöd, hogy azt állítom, használhatatlan lagg halmaz lett anyám iPhone 3GS-e, szefósnak vagy hazugnak állítasz be. Márpedig Te nem ismersz engem, így ne alkoss véleményt. -
hagymas7up
tag
válasz
Cyberpunk #49 üzenetére
Inkább egy működő custom, mint egy nem működő gyári. És ez nem hőbörgés, csak az a baj, hogy kedvencetek védelme érdekében nem vagytok hajlandóak belátni, hogy bizony egy Droid a nyitottsága és közösségi támogatása miatt kb 4 éves korától biztosabb működést produkál mint az iPhone. Családban is volt iPhone 3GS és az utolsó frissítés ki is végezte a használhatóságot, smoothságot. Arra nem emlékszem, mert nem nagyon érdekelt, hogy az 5ről 6ra frissítés volt vagy a 6ról 7re.
Ne nézzetek iPhone ellenesnek, de amit tapaszatlok, Én annak hiszek. -
arn
félisten
válasz
Cyberpunk #39 üzenetére
Hat hetkoznapi hasznalatban en igy erzem. Szigoruan csak nexusokhoz viszonyitva, androidbol mas nem kellene sose, eleg volt egy galaxy
szepen beerik a dolog, ha van a masinaban eleg ram (min 2g), teljesen rendben van. Pl a nexus4 semmivel sem hasznalhato kevesbe, mint ket eve, amikor megjelent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest