Új hozzászólás Aktív témák
-
Himym
senior tag
Kell a szarnak ez a szar.
-
máyköl
veterán
-
Rohanok megvenni.Inkább kevesebb memória,és kártyabövítés lehetösége.Sokkal célszerübb lenne
-
jacis
nagyúr
válasz
Bathory Peti #40 üzenetére
Így már jó is lenne.
-
Bathory Peti
aktív tag
De ha csak android témát akartok az iphone 4-re akkor itt egy kis segitség.
-
anubys1984
aktív tag
A 4 annyi újítást hozott, hogy gondoltam, a memóriabővítést meghagyják az ötödik generációnak, hogy azért abban is legyen majd valami újdonság.
-
ArchElf
addikt
válasz
Bathory Peti #33 üzenetére
~400 Mhz MTK proci + Android 2.2 OMG... Nem csoda, hogy olyan durva rajta a lag, mint az állat
AE
-
Mappa
addikt
válasz
Bathory Peti #33 üzenetére
ehhh
ez de kész van
-
Mappa
addikt
válasz
Black Dragon #29 üzenetére
dehogy nehéz
[link]
-
máyköl
veterán
válasz
Bathory Peti #26 üzenetére
+1
iPadben tetszik a fehér, iphone 4-ben szerintem nem szép. -
Bathory Peti
aktív tag
válasz
Black Dragon #25 üzenetére
Igen ipadban jól nézhet ki,de nekem iphoneba nagyon gagyi
-
Black Dragon
addikt
válasz
Bathory Peti #24 üzenetére
Szerintem jól néz ki fehérben, de inkább egy iPad 2 fehérben.
-
kristof83
aktív tag
válasz
Bathory Peti #22 üzenetére
Lehet, bár nekem mindenesetre gyanús.........mint minden mondat amiben együttesen elhangzik az alábbi 3 szó:
eredeti-kínai-prototípus
és akkor ott van még a szintén prototípus fehér szifon is a képen -
kristof83
aktív tag
Nagyon termékeny ez a bolt......
Egyből a szupertitkos 64-es dupla X-es iPhone4 mellett ott egy szintén eddig nem gyártott fehér iPhone4 is
(azt meg már csak halkan jegyzem meg hogy normál esetben nincs rajta a szifon 4-esen hogy hány gigás)
Szóval csak nekem kicsit gyanús??? -
máyköl
veterán
válasz
Black Dragon #16 üzenetére
Ja, értem.
-
joey04
titán
válasz
Black Dragon #16 üzenetére
nem. azt írtam, hogy már bánom, hogy 16 gigásat vettem anno. és nem 32-t. 64gb-ot szóba sem hoztam, csak annyit, hogy az is kevés lenne. a következő iphone vételnél viszont biztos, hogy a lehető legnagyobb tárhellyel kérem majd. természetesen az nem ennyire horror áron lesz. ez egy nem hivatalos, proto gép. ezért ilyen drága.
-
Zirowe
nagyúr
Szerintem csak tesztelik az új árazást, hogy így is vennék-e!
-
Black Dragon
addikt
Nem írtad, hogy 64gb-ot most azonnal megveszed, de én úgy unblock értettem, hogy az mostani maxhoz, azaz a 32gb-hoz képest az a +32gb megér +120 ezret?
mályköl: Igen, tudom, hogy nem vett 64 gigásat.
Azt gondolom, hogy olcsóbb lenne, ha elkezdenék gyártani, de erre az esetre gondolok, ami most van.
-
máyköl
veterán
válasz
Black Dragon #13 üzenetére
Ő nem vett 64 gigásat. Nem is vehetett, mert nem hozták forgalomba.
De ez az egy is azért ilyen drága, mert csak egy van belőle, biztosan nem ennyibe kerülne, ha elkezdené az Apple gyártani. -
joey04
titán
válasz
Black Dragon #13 üzenetére
lehet én írtam rosszul valamit, de ez honnan is jött le?
-
Gabi 8906
senior tag
Gondoljatok bele itt a 2 magos mobilok korszaka. Szerintetek egy 2 magos laptot memóriája hány giga??
Nekem van 8+16 giga tárhelyem a mobilomban és felvenni HD-ban már csak pár percet tudok össz visz.
Ez a 64 gigás szifon4 szerintem jó húzás. -
manchester85
veterán
Nálam ez a helyzet: Capacity: 7.1GB
Available: 5,8GB -
<NewL>
addikt
válasz
Black Dragon #3 üzenetére
egyáltalán nem sok a 64Gb - jobb mínőségben, apple loseless formátumban meg mégkevesebb music fér rá.
meg ott vannak az appok, melyeknek a mérete egyre csak nő. meg se lepődnek már az iPhone tulajok az 500-600Mb-os játékokon... -
joey04
titán
válasz
hát nekem pl azért, mert az lenne a célom, hogy a szinkronizálás ne egy olyan feladat legyen ahol kiválasztom, hogy milyen tartalmakat másolok fel a telefonra, hanem egy olyan folyamat, amely során a gépen lévő dokumentumok és mindenféle zene/kép/videó anyag felkerül a készülékre. Így a 64 is sovány lehet. Én már nagyon bánom, hogy 16 GB-os verziót vettem. Úgy voltam vele, hogy a fenti céltól a 16 és 32 is nagyon messze van, ezért akkor jó lesz a 16 is, de nem.
-
Bathory Peti
aktív tag
válasz
Lehet hogy a komolyabb játékok miatt.PL dead space,gangstar miami vindication,stb.Nekem a navi is csak 1.5 gigát foglal.Ami biztos a 16gb-ost hamar tele lehet tenni.
Ja meg a HD-s videók is zabálják a memóriát. -
Black Dragon
addikt
Már csak azt nem tudom, hogy minek, vagy kinek kell 64gb egy mobilba. Oké, ott a zene, de az sem tesz ki 64 gigát, vagy tehetsz rá videókat, de még ahoz is sok. Ha meg pendriveként akarod használni, akkor szerint ahoz jobb egy pendrive.
-
ArchElf
addikt
Vagy úgy 64 gigás, mint a kínai piacon kapható 16 GB-os pendrive, ami ~100 MB után már csak write-only...
AE
-
Bathory Peti
aktív tag
Nem lenne rossz ha igaz lenne.Csak az árazás gáz egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest