- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Kicsit rugóznék én is a RAM kérdésen. Nem értem - dehogynem értem, hisze ennyivel is megveszik - miért ragaszkodnak a gyártók az 1GB-hoz.
A lassan 1,5 éves talán szintén az akkori középkategóriába sorolható Huawei-em 2GB-tal jött ki és a normális viszonylag ráncmentes használathoz kell az a 2GB. -
janeszgol
félisten
Formára tetszik, mint a legtöbb Huawei. Kezdek elfogult lenni a márkával. Remélem még nem kaptam el a Marko-láz betegséget!
Amúgy lehet a lollihoz kéne a 2 giga ram majd.
-
F2orian
újonc
ez a baj a telefon vilaggal...a gyartok also kategorias telefonjaibol annyi van mint a szemet
-
retroid
senior tag
-
retroid
senior tag
2GB RAM azért jobban mutatna a specifikációban.... Hamár a 5 col HD felbontást kap, nem ért miért pont a RAM modulon spórolnak.... Mikor jön végre az áttörés és 1,5 vagy 2GB ram lesz a megszokott a középmezőnyben? Mert az 1GB már évek óta alap..... Kb 35 körül is van 1GB RAM android telefon......
-
Honor 3C és G620S mellett nem látok ebben sok rációt.
Akkor legalább 2GB memóriát dobtak volna ebbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged