- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
MeszesKPT #48 üzenetére
"Konzolokhoz tervezik és ott indokolt ez a kiosztás."
Értem, hogy ahhoz tervezik.
Mondjuk szerintem azokat a bizonyos programozható funkciókat teljesen mindegy, hogy milyen formájú gombok "alá" rejtik. A programozás nem változik attól.
No, mindegy... nem én vagyok a célközönség.
És ha a törekvés a nem "konzolos dizájnra" csak az említett prémium vonalon (na nem mintha ezek a Logi cuccok olcsók lennének) érhető el, akkor nem is leszek.
Maradok a régi kormányaimnál:
-
Piftuka
veterán
Pontosan ilyenre gondoltam.
És köszönöm a vonatkozó hozzászólásokat (fentebb) Mindnyájatoknak!
Tehát "Formula" játékokhoz egy ilyen kormány ideális. Túraautó versenyekhez, kamion, vagy "hétköznapi" szimulációkhoz pedig a hagyományos, visszafogottabb dizájnnal rendelkező kerek kormányok a megfelelőek.
Persze nyilván ízlés dolga is, de én egyszerűen nem értem, hogy miért ne lehetne az amúgy menüállítás, kameraváltás, "in game screenshot", stb. célokra (tehát a billentyűzet kiváltására) használt kormánygombokat a fentiekhez látható, eredeti kapcsolókról ("kör kormány" esetében az indexkar, ablaktörlő, esőszenzor, tempomat, zenelejátszó kezelő gombok) mintázni?
Ugye nem azt akarjátok mondani, hogy él ember ezen a Földön, aki egy kormányon elhelyezett D-pad és "AOXY" gombok használatával "FIFA"-zik, vagy terelgeti a "Trine 4" játékkarakterét?
Ha pedig nem, akkor mi végre a konzolos játékvezérlőt mintázó "kormánybelső"? Pláne asztali számítógépeken... -
Piftuka
veterán
válasz
RubbishBin #19 üzenetére
Nem tudom, mi az az "MFD", de Téged nem zavar, hogy a kormány így egyáltalán nem emlékeztet egy valódi kormányra?
(Legalább úgy oldották volna meg, mintha egy profi versenyautó kormánya lenne... azokon úgyis "ezer" kapcsoló és kallantyú van...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest