Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
Vagy nekem volt sima nexus 5öm, azon a feloldó/kepernyő zár gomb adta meg magát. Ismerősnek szintén.
Volt nexus 6P-m, annak kevesebb mint egy év alatt az akksija halt meg (40%rol kikapcsolt), gariztatva is lett. Az Huawei gyártmány volt és simán be lehetett vinni az itthoni Huawei szervizbe.
Mindkettő széria hiba volt, amiket magam tapasztaltam.
Sima vennék pixelt , HA itthon hivatalosan kapható lenne.
-
Dare2Live
félisten
Nem is írtam olyat, hogy soha nem fog tönkremenni.
Egyszerűen az egyik esetben nagyon komolyan érdeke az adott cégnek, hogy ígyúgy ne működjön tovább, ne legyen használható. A másikban nem.És erre sw oldalról a lineage tökéletes plda. Az telefon ami lineageval tökéletesen használható, gyári swvel használhatatlan.
-
bostone
addikt
Ezzel tisztában vagyok.
Ettől függetlenül is azt gondolom, hogy nem csak referencia készülékek szintjén kellene megrekedni.
A legtöbb gyártó arra törekszik, hogy az ő ökoszisztémájában találd meg a helyed. (Google, Samsung, Apple, Huawei, stb.)
Kínál hozzá böngészőt, biztosít tárhelyet a felhőben és még sorolhatnám, nem akarom cifrázni.
Google termékeit nem lehet itthon beszerezni.
Egy erős kampány után szerintem lenne rá kereslet, de hová küldjem szervízeltetni, ha repedt a kijelző?Egyébként kíváncsi vagyok, mi lenne a helyzet, ha jelen lenne a piacon a Symbian, a Firefox, a Bada, a Tizen, vagy éppen a Microsoft.
Egy Samsung készülék Windows mobil rendszerrel. A Dex-et sem kellene reszelni tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest