- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
Tigerclaw #29 üzenetére
Bizonyára nem Te vagy a célközönség. De ez így is van rendben, nem lehet mindenkinek minden ínyére, különbözőek vagyunk. Számomra ez a méret megfelelőbb, mint a kisebbek, persze ettől nagyobb már tényleg inkább röhej lenne telefonként is használva (hacsak nem oldják meg a még kisebb peremet pl.), és ehhez igazodva megoldható a hordozása is. Annyira nem nagy, hogy szükség esetén ne tudjam eltenni, ahhoz viszont eléggé, hogy élvezhetőbbek legyenek rajta számomra a tartalmak. Direkt emeltem ki, hogy számomra, ugyanis ez egy szubjektív vélemény (és vissza is lehet térni az első két mondatomra).
Persze az ára miatt valószínűleg nem szerzek be (egyelőre) egy ilyet, mire rászánom magam, elképzelhető, hogy már egy következő generációja is kijön.
-
Youri
veterán
válasz
Tigerclaw #29 üzenetére
És akkor amit lehet, azt ne vonjuk össze? Legyen külön telefon, tablet, navi, zenelejátsz? Vegyem meg mindet több darabonként 10k-ért, amikor egyet is vehetek? Nem vagyok 2 méteres ember, de nekem még a Galaxy SII sem volt elég. Ennek nyilván ellentmond, hogy Desirem van, de nem tehetem meg, hogy sűrűn cseréljem a telefonomat. Vagy azt, hogy mindenre külön eszközt vegyek.
-
Youri
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest