Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Egy ilyen másnak nem lenne hasznos?
http://hipershop.hu/spd/HS301242/Bluetooth_billentyuzet_Apple_iPhone_3_3GS_4_fe#page_artdet_tabs -
Integra
titán
per lesz
-
rep3at
őstag
Kipróbálnám hogy mennyire kényelmes ez a méret nekem, szerintem el tudnám viselni. Érdekes elgondolás, az már biztos.
-
Tigerclaw
nagyúr
Természetesen én is a szubjektív véleményemet írtam le, nem is lehetne más. Ők azt akarták, hogy ne legyen túl nagy telefonnak és ne legyen túl kicsi tabletnek. A másodikkal meg lehet barátkozni, de az első nem sikerült. Épp a kezemben tartok egy akkora méretű tárgyat (mobil HDD tok) mint amilyen ez lesz és elég horror, bár kosarasoknak kötelező vétel.
-
B1T3
addikt
válasz
Tigerclaw #29 üzenetére
Bizonyára nem Te vagy a célközönség. De ez így is van rendben, nem lehet mindenkinek minden ínyére, különbözőek vagyunk. Számomra ez a méret megfelelőbb, mint a kisebbek, persze ettől nagyobb már tényleg inkább röhej lenne telefonként is használva (hacsak nem oldják meg a még kisebb peremet pl.), és ehhez igazodva megoldható a hordozása is. Annyira nem nagy, hogy szükség esetén ne tudjam eltenni, ahhoz viszont eléggé, hogy élvezhetőbbek legyenek rajta számomra a tartalmak. Direkt emeltem ki, hogy számomra, ugyanis ez egy szubjektív vélemény (és vissza is lehet térni az első két mondatomra).
Persze az ára miatt valószínűleg nem szerzek be (egyelőre) egy ilyet, mire rászánom magam, elképzelhető, hogy már egy következő generációja is kijön.
-
Youri
veterán
válasz
Tigerclaw #29 üzenetére
És akkor amit lehet, azt ne vonjuk össze? Legyen külön telefon, tablet, navi, zenelejátsz? Vegyem meg mindet több darabonként 10k-ért, amikor egyet is vehetek? Nem vagyok 2 méteres ember, de nekem még a Galaxy SII sem volt elég. Ennek nyilván ellentmond, hogy Desirem van, de nem tehetem meg, hogy sűrűn cseréljem a telefonomat. Vagy azt, hogy mindenre külön eszközt vegyek.
-
Dsert
tag
Ha már ennyire kötözködős kedvedben vagy, figyelhettél volna legalább arra amit olvasol.
A Samsung egy új kategóriát kíván ezzel teremteni. Ez a kategória nem az átlagemberé ahogy te mondod. Ezt az üzletembereknek csinálták jobban mer nekik ezek kellenek jobban, a nagyobb kijelző de még hordozható az öltönyzsebben, és a tollal irkálás a notesz kiváltása végett. De erre a név is utal, nem ? Egyébként meg mindenki olyat vegyen ami neki megfelel, mondjuk ezért is van ekkora választék nem ? Ha neked nem jön be akkor ez van de nem kell minden ellenérvet felsorakoztatni ami te szerinted nem jó. Aki ilyet vesz általában azért veszi mer erre van szüksége. Ha elég lenne neki a 3.5-ös kijelző is meg nem kellene a "toll" akkor nem ezt venné...Ja és igen, van mindenre külön eszköz de nem véletlen találták fel pl. a multifunkciós bicskákat, meg sorolhatnám még, hogy mit. Mindenhol kompromisszumot kell kötni valahogy...
-
Tigerclaw
nagyúr
A való életben is mindenre van külön eszköz. Kalapács, balta, csavarhúzó, kés, villa, kanál, stb. Hiába szeretném azt hogy mindent megkapjak egy eszközben, a legtöbbször nem lehet. Azt szokták mondani, hogy ami mindenre jó, az valójában semmire se jó igazán.
Ennyi erővel lehetne építeni telefon-tv, telefon-vitorláshajó hibrideket is, mert mindenhol van egy középút, ahol találkoznak, de ha az túl messzire visz, már messze lesz az ideálistól.
Lehet majd használni ezt a kütyüt is, de kényelmetlen és körülményes lesz használni. Telefonként gyakran nem fog beférni a zsebbe. Persze a külön tablet se férne be, de amíg telefonra gyakrabban van szükség, addig a tablet otthon is maradhat. Ezzel telefonálva már elég hülyén nézne ki az átlag ember...persze lehetne venni hozzá BT-s headszetet. Tabletnek pedig túl kicsi. Vészhelyzetre persze bőven megfelelne, de arra egy 3,5 inches verzió is megfelel, sőt kisebb is, ha jó a böngészője. A nagy kijelző sokat fogyaszt, ez megint nem jó egy telefonnál.
A 2 méteres nagykezű embereknek mondjuk tényleg ideális lehet.
-
Arthuro_Adam
őstag
A Skandináv országokra már megvannak a hivatalos bruttó árak.
Dánia - 750 euró
Finnország - 799 euró
Norvégia - 742 euró
Svédország - 655 euró -
madstunt
addikt
hmmm UK ár ehhez képest 700 euró közeli lesz állítólag, na majd megjelenéskor meglátjuk...
nekem nagyon tetszik az eszköz, egy BT-s billel igazi utódja lehetne az N900-amnak talán -
T.Peter
őstag
Ide is beírom, nem csak a Prohardveres IFA 2011 cikkhez, hogy nem Super Amoled Plus kijelzője van, hanem sima Super Amoled.
(#19) SWiNEBoY: Fehér képernyőnél valóban többet fogyaszt a Samsung Amoled-je, mint az lcd.
-
Youri
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez kb. olyan mintha két kedvenc kaját akarnának összeházasítani a szakácsok. Hiába finom a lekváros palacsinta és a babgulyás külön külön, azért egy tányérba összekeverve nem igazán étvágygerjesztő.
Inkább legyen egy kicsi telefon, nagy akkuval gyors kommunikációval és egy tablet külön, mondjuk egy 7 inches.
-
anubys1984
aktív tag
Nekem ez szimpatikus készülék.
Az egyetlen kérdés számomra, hogy milyen lesz az akksija? -
Rickazoid
addikt
Remek telefon, de ennyiért nem kéne. Emberek, ez nettó ár a viszonteladók felé! Amiért te megveszed túl drága lesz. Lássuk a lehetséges hazai hivatalos árat: 147.000 Ft (ma átlag ennyi) + vám, legyen 8% + 25% ÁFA a vámmal terhelt összegre + a kereskedő haszna, legyen 20% = 238.140 Ft.
-
callmeakos
veterán
Ezzel az árral kezdőnek elmegy
-
-
Dsert
tag
Mikortól lesz kapható ?
-
zola8van8
tag
Az 5 hüvelyes kijelzőméret szerintem fura, tabletnek kicsi, telefonnak nagy. Biztos vannak akinek ez kell, esetleg magasra nőtt emberek nagy kézzel, de én nem látom azt, hogy sok embernek kellene ez a méret.
-
Valentino K.
senior tag
Háát én erősen kétlem, hogy hazai szolgáltatókhoz bekerülne a telefon, már csak azért is, mert ott a Galaxy sorozat több tagja, illetve ez a képernyőméret csak egy apró szegmens részére lehet vonzó, emiatt csak a szolgáltatókon maradna a készlet...
Szerintem!
De lehet nem így lesz -
DeathAdder
veterán
Úgytudom a Galaxy TAB 7.7 lesz lesz majd Plus-os, ez pedig "csak" sima SAMOLED..
Innen látom már rajta a Különösen Ajánlott plecsnit
-
Youri
veterán
Azt hiszem, megvan a következő telefonom
-
plus44
veterán
Tényleg olcsó!
-
RandomGosu
senior tag
szerintem nem megy hamar lefelé az ára, mivel németeknél nem kapható kénytelenek lesznek külföldről vásárolni.
-
tome.jr
addikt
Na akkor se nem lesz olcsóbb mint az SGS2 se nem lesz 700 euró. Bevezető árnak egész korrekt lenne a 150k érte, aztán majd úgyis megy lejjebb.
-
B1T3
addikt
Az előzetes 750 €-tól mindenképpen jobban hangzik. Remélem, lentebb is fog kúszni az ár még.
-
bigBB
csendes tag
Itt látom Super AMOLED Plus kijelző szerepel. Most akkor Plus vagy pentile AMOLED?
-
JR.CSé
senior tag
Hát elég érdekes.Tekintve h az eddig tabletekre ez a méret nem nagyon volt jellemző.Talán az N810 nokia volt hasonló képmérettel de az is elég kezdetlegesnek mondható még.Ha egy kicsit lentebb megy az ára elég jó alternatíva válhat belőle de addig is maradok a jól bevállt S7 es Huawei-nél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Epic Games
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ingatlanos topic!
- Energiaital topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest