- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gengi
senior tag
adam014# Persze ,de emiatt nem kell olyan horribilis árat kifizetni. Valamit valamiért. Nem de? Csak arra céloztam ,hogy alap műveletekre megfelelhetnek egy idő után és olcsóbban. Aki többre vágyik többet is áldoz rá.
Pl.: NotionInk, Malata (eddig nem is hallottam ezt a nevet ,de már nekik is van Tegra 2-es tabletjük ,valami 300 dollárért)
Nha mind1 én azért nézegetem ezt is azt is
. 60-70K körül viszont egy használ Ipad bármikor becsusszanhat a kosárba Jó lesz hugomnak szülinapjára.
-
Gengi
senior tag
Hát én nem is a mostaniakra gondoltam
(azért is írtam ,hogy majd megmutatják). Mert most valóban khmm khmm. Csak azok is jönnek fel és a kérdés adott volt nálam. Ha csak ennyire kell ,akkor mi szükség ágyúval verébre. A netbookokat direkt azért nem írtam ,mert Arthur kolléga kikötötte az egyszerű használatot is. (nem mintha a WIN maga volna az ördög
Egyébként meg a másik az amit még írsz a használt ipad tényleg megérheti. Az abszolút igaz.
-
Gengi
senior tag
válasz
Arthuro_Adam #2 üzenetére
Igen ezekre nagyon jó ,de most ehhez 130K-s dupla magos tablet kell? Ha most jönnek a kínaiak és megmutatják a nagyoknak ,hogyan kell androidos tabletet csinálni 40-50K-ért ,ami ezekre a funkciókra szintén megfelel ,akkor mivel fog ez többet nyújtani azoknak ,akik csak ennyire vágynak? Persze biztos lesznek majd rá jó játékok meg minden földi jó ,de...
Egyébként tényleg a Sony NGP gpu-ját kapta meg? (PvSGX543?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged