Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jockas

senior tag

válasz ctvagyok #66 üzenetére

WP-nál is el lehet lenni. Legfeljebb az ingyenes alkalmazás reklámokkal zaklat (elég sok alkalmazásnál van lehetőség kipróbálni, másoknál van ingyenes alternatíva).
    Ha pedig valakinek kell egy alkalmazás, akkor nem fogja sajnálni rá azt a kis pénzt.

Innentől már inkább általános vélemény és nem neked megy.

A vicces az, hogy folyton a kínálattal jönnek. Nem a kínálattal van a gond, hanem hogy egyes speciális alkalmazásokat nem készítenek el. Vagy ha el is készítenek, akkor vannak problémák vele (ez már nem WP vagy felhasználói probléma, hanem fejlesztői). A nagyobb/népszerűbb alkalmazásokat azért elkészítik WP-ra is idővel.

Tudom, hogy nem vagyok "power user", de amióta WP-t használok, azóta nincs vele problémám.
    Illetve van olyan ismerősöm, aki egy muzeális Lumia 710-es után váltott droidra és a mai napig visszasírja azt a 710-est (nem teljesen mellesleg a szükséges alkalmazásokon kívül nem rakott fel semmit az áruházból...a kevés alkalmazás ez esetben valahogy nem volt téma).

A stabilitásról nem is beszélve...amikor egy droidra (családban lévőről beszélek) 1-2 hónap után már gyári visszaállítást kell nyomni, hogy használható legyen, az elég siralmas (a tulajok szidják és nem is kicsit). Miközben az én WP-omnál a megvétel óta (több mint 1 éve) nem volt gyári visszaállítás, mert minek...

Egyébként mindig elcsodálkozok az olyan embereken, akik az Androidot istenítik és WP témákba jönnek reklámozni a droidot (tudjuk, hogy létezik, nem kell reklám ;) ), hogy mennyivel jobb is az...
    Nem kell szeretni, lehet utálni is...és ezt lehet csendben, némán is művelni! :) Vagy egy androidos témában...

Új hozzászólás Aktív témák