- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trachemysss
csendes tag
"trachemysss:jar hozza majd ajandek hogyan sikaljuk a padlo vagy furdoszoba csempet ?
vagy ket wp mobil egy aron?
"
Nem nagyon értem a kérdést, de biztos.
Szerintem, ha megnézzük a WP részesedésének arányát a használatban lévő telefonok között, illetve a WP arányát az üzletekben eladásra kínált telefonok között, akkor a kettő kb. meg is felel egymásnak. (De lehet még jobban is jön ki a WP.) Magyarul a legtöbb embernél nem biztos, hogy az OS dönti el a választást.
Én személy szerint örülök, hogy van három féle OS rendszer, mert lehet választani. Kár hogy nincs még több, ami hasonló színvonalú.
-
Pearce
aktív tag
Azt kértem, hogy linkelj be párat, hisz te magad mondtad. Mutasd meg, már ha igaz...bár gyanítom, hogy ez is csak egy újabb fikagyártás volt
(#70) catroot
Abban igaza van, hogy az emberek nagy része nem szeret fizetni semmiért. Elég csak megnézni a Play-en a zenékhez mi van írva.
-
HaZse
őstag
Megint itt tartunk. Egy wp-s topicban jönnek az igazmegmondó emberek, hogy csakis droid a fasza. Más nem lehet az, mert üres az áruház, és nem adnak ki évente annyi féle telefont, mint a droid.
Csak azt nem éri fel ésszel a többség, hogy míg a wp-s telk nagy része csak lumia, addig droid fronton nem egy gyártó terméke van porondon).
"Rogton az elso oldal tele van fogasz szimulatorral meg pattanas nyomkodo borzalmakkal"
Képet kérek pls.
Nekem (Lumia 930)-ason ez az áruház kezdőképernyője. Hol van itt tele az általad említett alkalmazásokkal?
ctvagyok Azért szerintem akinek egy alkalmazás kell és az fizetős, akkor azt megveszi. Persze droidon inkább levarezolják, mert az ingyen van. És sajnos a droid alapból engedi is az aláíratlan alkalmazások telepítését, csak be kell pipálni a megfelelő opciót. (Ismeretlen források engedélyezése) Vagy mi a neve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest