Új hozzászólás Aktív témák
-
vinczetibor
aktív tag
Egy 16:10 arányú filmen hogy működik az "okos zoom"? Szerintem sehogy. Nem látod a teljes képet. A hajlítható kijelzős telefonok értelmét a belső kijelző adja. A külső kijelző másodlagos. A belső kijelző rontása a külső javára hibás döntés. A négyzet alakú belső kijelzőn akkora egy videó, mint egy hagyományos telefonon + vastag fekete csík alul-felül. Akinek a külső kijelző a fontosabb, annak ott vannak a hagyományos telefonok.
-
vinczetibor
aktív tag
A képarány változás nem hoz semmit. Amennyit javul a külső, annyit romlik a belső képarány. A külsőnek szélesebbnek, a belsőnek keskenyebbnek kellene lennie. A kettő egymás ellen dolgozik. Valószínűleg egy többször hajtható vagy csúsztatható telefon lehet a megoldás, hogy a külső kijelző hasonló arányú legyen, mint egy hagyományos telefon és a belső közelítsen az ideális 16:10 képarányhoz.
-
prolad
addikt
Én is elégedett vagyok a Fold 2-vel, de a 25W-os töltés már akkor érezhető visszalépés volt, amikor vettem.
Gondolkodom a Fold 4-re váltáson, de nem lesznek nagy változások. A Vivo fold megoldása jobban tetszik (és ott még rendes ujjlenyomat olvasó is van), de az meg nem jön errefelé. Az zavar a Fold 4-ben a legjobban, hogy se a toll nem fér bele, se az akkut nem tudták növelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest