50 megapixeles főkamerával várható a Galaxy Z Fold4

Egyre jobban körvonalazódik a Samsung nyár végén várható, hajlítható csúcsmodellje.

Hirdetés

A Samsung szokás szerint valamikor a nyár végén fogja bemutatni a Galaxy Z Fold széria legújabb generációját, amiről innen-onnan, de folyamatosan érkeznek az információk. A várható specifikáció lényegi részét most Yogesh Brar dobta fel Twitterre, ami annyiban új, hogy a 108 megapixeles főkamera helyett 50 megapixeles szenzort prognosztizál a 12 megapixeles ultraszéles és háromszoros optikai zoomot biztosító szenzorok mellé.


[+]

A 7,6 hüvelykes, QXGA+ felbontású, 120 Hz képfrissítéssel dolgozó belső AMOLED panelben egy 16 megapixeles szelfiegység rejtőzik majd, a külső kijelzőn pedig 10 megapixel áll rendelkezésre. A HD+ felbontású másodlagos megjelenítő szintén marad 120 Hz-en, de az ergonómia picit javulhat a szélesebb, 23:9-es képaránynak köszönhetően.

Az IPx8-as védelem marad, az S Pen még mindig nem költözik a készülékházba és a 4400 mAh-s telepméreten, illetve a 25 wattos gyorstöltésen sem valószínű, hogy változtatnak. A lapkakészletet viszont nyilván a jelenleg elérhető legerősebb alternatívára cserélik, szerencsére a Qualcomm kínálatából, és a memóriaopciók is szintet lépnek. Rendszermemóriából 12 vagy 16 választható majd 256 és 512 GB belső tárhely mellett. Nagyjából tehát minden lényegeset tudni vélünk, személy szerint még a színvariációkra lennék kíváncsi.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés