- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CzGöbe
tag
-
CzGöbe
tag
Ne is várd, soha nem fogod annyiért megkapni! Manapság már nem divatos árat csökkenteni. Úgy mentek lejjebb az SSD árak, ahogy bevezették a minél több bitet tárolást cellánként. Anno (2013
) 128 gigásat vettem 38k-ért, 3 éve 256-ost, fél éve 1 TB-osat (én is az MX500at néztem ki magamnak, a játékok nem panaszkodnak
). Felőlem mehetnének még lejjebb az írás tűréssel is, mert én aztán nem írkálok sokat, de be kell lássam, hogy nem szükséges egy átlag usernek több hely, mint fél vagy 1 tera. Aki meg ennél többet akar, ráadásul SSD-n, az meg nyúljon a zsebébe, szerintem ez így normális. Meg persze azt sem szabad elfelejteni, hogy nem a magyar pénztárcákra vannak kitalálva az árak. Kicsik is vagyunk, messze is vagyunk, kövér ÁFÁ-nk is van, mindjárt más lenne a helyzet, ha...
Jó, az megint más, hogy ami kicsit is nem átlagusernek készült, az már gamer és akkor tesznek rá bőven árrést, de ami nem átlegusernek készül, az DIY és az már nagyon beszűkült piac, mondhatnénk azt is, hogy örüljünk, hogy egyáltalán még van PC, nem csak mobilok...
Btw, ha már éppen ennél a cikknél vagyunk, 1 TB-os meghajtó 1800 TBW?Az nem gyenge!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mini-ITX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest