Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zolik

senior tag

válasz UFC #58 üzenetére

Már vártam mikor jön egy apple védőangyal, te csak ezt tudod csinálni?

5s és 6 között több a különbség mint S4 és S5 között? pl? IP védelem van-e? több-e a ram? bővíthető-e a tárhely? drágább? jah igen tényleg, ez már különbség!

jah csak akinek nincs 5s-e az mit ad el? én arra gondoltam ha a 4s-t vennél újat (nem eladód) akkor jobban megéri mást venni!

Képzeld el a telefon egyik napról a másikra nem kapcsolt be. a Voda-ból felküldték pestre szétkapták, kijelzőt cseréltek benne meg még valamit, de semmi. Se kép se hang. VAN készülékbiztosítás, csak az épp nem szól az ilyen károkra. A vodás tulaj halkan megjegyezte, hogy ebben az esetben le kell eljeteni véltlen a telefont és akkor cserélik, de csak gyári meghibásodásra gari időn túl nem adnak semmit! Nincs máshol, 2 év hűséggel lett véve, de a telóra csak 1 év gari van! Megmondta a vodas srac is hogy így-is-úgy-is megszívta, így marad a leejtés és készülék biztosítás.

[moderálva], ki mondta hogy a xiamiaura 2 év gari van? Azt írtam, hogy ahol vette ott van 2év gari minden telóra csak ifonkára adnak egyet a kedves vodások.

[ Módosította: Karma ]

• Zolik

senior tag

Mert aztán az iphone 5s és 6 között akkor innováció és hatalmas fejlődés van, hogy megéri majd 300ezer Ft-ot kiadni érte!
    Az s5 igen is jó sikerült telefon lett, tény hogy s4-ről nem éri meg váltani, de régebbiről simán!
    A hüvely meg a többit hagyjuk! Ismerősöm vett egyet, másnap vitte is vissza mert elszállt az egész!
    Haver iphone 5 telója meg 1 év után zárlatos lett és mivel az áppöl csak 1 év garit ad így beszopta, minden más telefonra 2 év gari jár. Ugyan annyi gond van minden telefonnal csak amiből több fogy nyilván nagyobb %-al lesz benne több hibás készülék is!

Én nagyon várom az S6-ot vagy Alpha 2-t vagy akármi legyen a neve. Tény, hogy a Samu túlzásokba esett és túl sok telót adott ki, de még nem késő a vérfrissítés. Kell egy S széria a Note meg az Ace sorozat!

Azt meg hagyjuk, hogy mi van túlárazva, a 4s-es szifon ára még mindíg túlzóan sok, azért az árért már egy kis plusz ráfordítással 100x jobb lenovo vagy xiaomi terméket lehet kapni

Új hozzászólás Aktív témák