- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
soulja
csendes tag
Nem meglepő a hír. S3-am volt, ennyi pénzért nem laggolást, fagyást vártam. Aztán váltottam BB10-re, megváltás volt
-
istnag
addikt
Nézd, az LG egyelőre nem tudja felvenni a versenyt optimalizációban és anyagminőségben a HTC vel android vonalon.
Az LG G2 / G3, szép és jó, mindaddig míg haza nem viszed, ott jönnek elő az apró kis bosszúságok, amit valaki elvisel és próbálja magát meggyőzni mennyire jó vásárt csinált, valaki nyel egy nagyot és tovább adja a telefont és legközelebb nem vesz Lg-t. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
locsi901 #128 üzenetére
Köszönjük az epölös kolléga hozzáértő szavait.
Csak az a baj, hogy sokan olvassák ezeket a cikkeket, és ők ezekből a kommentekből vonhatnak le komoly következtetést, pedig mint az előttem szóló is, sokan egyáltalán nem használják ezt a telót, csak cikkekben találkoztak vele, vagy jóformán csak az agyon nyomogatott szolgáltatói mintadarabokat próbálták. -
locsi901
csendes tag
Nekem valahogy az s2 tetszett csak mostanában nyomogattam s5-t hat elég kiábrándító volt az hogy csomó app egyszerűen nem volt hajlandó elindulni es ez egy csúcskeszülék mondjuk meg sose használtam droidot csak IOS-t de elég csalódás volt de majd mas készüléket is kiprobalok
-
GeryFlash
veterán
Kellett már nekik egy józanító pofon, amit az S3 óta művelnek az vicc, galaxy acek stb minden kategóriában röhejes ajánlatok egy LGhez vagy Sonyhoz képest is (de flagshipben a HTC is veri őket az 5mpx ellenére)
Jöhet egy nem műanyag, új dizájnú S6 és egy nem egy vicc kategóriás 1780as akksijú alpha 2 (2400-2600 mehet bele mint a z compactokba)...
Es lassan elstartolhatna Tizen is, ha létezik még egyáltalán... -
Én S3 óta nem veszek Samsungot. Szeretek ROM-olgatni de mióta bevezették a KNOX-ot azóta írtózom az egész márkátol.
-
Michael Bay már tudhatott valamit
-
BulletBill27
aktív tag
Engem se ejtett rabul az S5, de az S4 se. Annak azért örülök, hogy felismerték a problémákat és lépni fognak ezügyben. Jobb későn, mint soha.
-
Hobbbyt
őstag
Nincs ebben semmi meglepő.. Keresem az s4-em utódját, de az S5 abszolút nincs be a képben. És nem vagyok egyedül ezzel az álláspontommal.
-
wortz
tag
Nem meglepő. Már a bemutatón látszott, hogy nagyon izzadság szagú lesz az új Galaxy S. Lényegi újítás nem volt benne. Ami alapvetően - szerintem - nem baj, hiszen képtelenség folyamatosan forradalmi lépésekkel fejleszteni, és az előd, az S4 már egy relatíve kiforrott valami volt. Így elkezdték teletömni a telefont felesleges, vagy jobbára felesleges szenzorokkal, minek kb. annyi értelme volt, hogy el lehetett mondani "beletettünk valami újat". Ténylegesen használni max 5 ember fogja.
Sokkal több értelme lett volna, ha értelmes dolgokat fejlesztenek. Például az akkuidő. Vagy a formaterv, ami mára "kissé" unalmassá vált, minekután ez kb. az 500 Samsung, ami pont ugyan úgy néz ki. Vagy az anyaghasználatot. Ha nem is vár az ember fémet, azért valami minőségi és főleg szép anyagot használhattak volna, ahelyett a rusnya ragtapasz like hátlap helyett. Lehet olcsón is szép hátlapot is csinálni, csak akarni kell.
A kamera sem fejődött valami sokat. (Igaz - legyünk méltányosak - ebben a konkurencia sem jeleskedik).Ezen felül évről évre nőnek a telefonok, szerintem most lépték át azt a határt, amit már sokan túlzónak találnak. iPhone 6-ból is 3-szor annyit adnak el a kicsiből, mint a 6+-ból. Ebből is látszik, hogy a tömegek által is szerethető méret 4-5 col között van, minden ami nagyobb, mint 5 col, az már rétegigény.
Szóval ezt a bukást már az első pillanatban lehetett sejteni.
Ideje lenne tényleg értelmes irányba fejleszteni, a még nagyobb képernyő, a még több PPI, egyéb "kvázivelesleges" funkciók helyett.
Minőségi anyaghasználat, használható méret, vonzó dizájn, üzemidő, és talán az árképzést is illenék átgondolni.Szerk: jah, és igen, a szoftveren is kéne faragni. A TW iszonyat instabil és laggos, + RAM killer a köbön. Lassan a kínai telók jobbak, gyorsabbak, stabilabbak. Annyi pénzért, amit elkérnek egy Samsung-ért, ezt egyre nehezebben tolerálják a vásárlók. És joggal.
-
Ádám16
addikt
Évente elég lenne 2 flagship, az S és a Note szériából, ezzel egyetértek.
Viszont nem csak ezzel van a gond, hanem az árazással is. Szerintem rengetegen döntöttek idén a G3 mellett a jobb árazása miatt.
Ezen kívül tényleg unalmas már nagyon a dizájn. Az S2 idején mindenki Samsungra vágyott, most pedig a fórumból kiindulva rengetegen pilláznak más gyártók termékei felé, sokan a dizájn és a TouchWiz miatt. -
Csapoati
nagyúr
válasz
enginev3.0 #97 üzenetére
Na mert az M7 es az M8 kozott olyan nagy kulonbseg van... Nem csak errol van szo, a Xiaomi agresszivan lenyomta oket Kinaban.
-
Kasya
nagyúr
Samsung nem gondolkodik a cseren vezetoi korben. Nem feltetlen a legstabilabb allaslehetoseg egyike.
Annak viszont orulok, hogy visszaveszik a rengeteg kiadott tipusok mennyiseget. -
istnag
addikt
válasz
#16820480 #107 üzenetére
Annak már vagy 3 éve, hogy az Apple megjelent a China Mobilenál.
Lehet, hogy megjelent már akkor, de szerződést csak nemrég kötöttek:
[link](#110) Dare2Live
Na pont a OnePlusOne -t hagyjuk, egy frissítéssel tönkretesznek 2 olyan dolgot, ami előtte működött és a tulajok messze nincsenek megélgedve a támogatással sem. -
Dare2Live
félisten
Hiába a jól hangzó specifikáció, ha semmi nincs mögötte (innováció, szolgáltatás, semmi)
az a "baj", hogy Samsungnál se látunk sokat, sött ott tartunk, hogy többet adnak a kínaiak!!!
A TW nem innováció hanem büntetés, messze jobb a gyári felület. Hamár saját launcher/skin akkor az egyik etalon a miui. Igen Kínai.
SWs támogatás istenverése pl tessék benézni S4 topikba sírjuk vissza a 4.3at. Eközben ld kínai oneplus támogatását. A Kínai ad többet vagy Samsung?
KNOX istenverése mert régen is teli volt nyomva samsung telefon blotwareval, szar volt az SW support de az ember lecserélte. Most abban a minutumban bukod a garit.A végére oda érünk, hogy ha ugyanannyiba kerülne akkor is jobb vétel lenne egy jóval olcsobb Kínai.
-
jacis
nagyúr
Ez a visszaesés jó hatással lesz a jövőben a Samsung telókra ebben biztos vagyok.
-
törölt tag
Annak már vagy 3 éve, hogy az Apple megjelent a China Mobilenál. Már régen lehet mindhárom szolgáltatónál kapni, de még midnig kb háromszoros áron egy Xiaomihez képest. A kínaiak nagy része meg nem az ilyen-olyan webshopokból vásárol ilyenekt, hanem a cégek hivatalos webshopjából, ahonnan országszerte 2-3 napos szállítási idővel dolgoznak.
-
istnag
addikt
Olvastam, azért írtam, hogy Kínában nemrég jelent meg az Apple, alegnagyobb szolgáltató kínálatában. Nézd attól még, hogy Te hiszel ezekben a kínai sz.rokban, nem kell leoltani másokat.
1. Hiába a jól hangzó specifikáció, ha semmi nincs mögötte (innováció, szolgáltatás, semmi)
2. kínai webshopok kínálatát ismerem, csak a specifikációval adják el a telefont, engem meg az pont nem érdekel. (ezér majd rájuk nézek a párom biztos örül pár cm növekedésnek)
3. A kínaiak nagyrésze sem onnan vásárol ezt elhiheted. -
Zeki
nagyúr
Te is tudsz ám marhaságot írni, másokkal együtt!!!
Olvastad a cikket?
Kínában 50%-kal esett vissza az eladás. Ez bizony jól lenyomta a nemzetközi szintet.
És szerinted ehhez semmi köze a kínai márkáknak. Eszem megáll!Nézz már utána, hogy a Samsung meg az Apple után kik jönnek! LENOVO, XIAOMI, LG, HUAWEI
Aztán nézd meg hogy a kínai webshopokban 150-400 dollár között mikkel is jönnek ki ezek a kínai gyártók.
Olyan telefonokkal, hogy a nyálad csorogna, a farkad meg nőne 10 centit!Ott ahol az emberek árérzékenyek, ott a kínai telefonok brutál nyomulnak!
Az USA-ban nem gond, ott potom pénz a szolgáltatónál az ájfón is, meg nem 2 havi fizetés függetlenül.
Ja, és a Xiaomi még igazán bele sem kezdett a nemzetközi terjeszkedésbe! Elég volt az indiai piacot lerohanniuk, hogy a világ 4. legnagyobb gyártói legyenek. A Lenovo csak a Motorola felvásárlása okán lökte le őket a 3. helyről.Fel kell gyűrniük a koreai márkáknak a gatyaszárat, mert kínában már nem csak szar készül olcsón.
-
istnag
addikt
Nem tudom, csak "hangosan" gondolokodtam, kicsit saját példa alapján, ugyanis nekem az egész S széria kiesik, mert egyszerűen nem üti meg a felsőkategóriás szintet minőségben, csak árban.
A Note III - IV és az Alpha már más, jelenleg ez a 3 telefon van a Samsung kínálatában ami tetszik és minőségben, kinézetben többet nyújt, mint az S széria bármely tagja. -
csordas11
aktív tag
válasz
dreamdancer #37 üzenetére
+1 Ezt jól megfogalmaztad!
-
maczera
aktív tag
Valószínűleg ott tévedtek a stratégiával, hogy nev vették figyelembe: az okostelefonok elterjedésével "felhígult" az úri közönség. A többségnek nem kell csúcstelefon, csak jól használható legyen.
Jómagam sem tudok elképzelni olyan okot, ami miatt a jelenlegi Xiaomi Redmi 1s telefonomat egy 3-4-szer annyiba kerülő csúcstelefonra cseréljem (még akkor sem, ha mellette találnám az árkülönbözetet!). Látom, hogy vannak sokkal jobb paraméterű készülékek is, de nincs rájuk szükségem.
A középkategóriában számomra nem tűntek versenyképesnek a Samu árai - de ez már egy másik történet.
-
enginev3.0
félisten
Persze hogy kevesebb fogyott, kinek kellene két ugyan olyan telefon?
-
Cathulhu
addikt
Kétlem, hogy mondjuk az alpha kannibalizálná fel ennyire az S piacát, innen nagyon sok millió hiányzik, hiszen az csak a jéghegy csúcsa, hogy az S4hez képest mennyivel kevesebb. Ehhez még hozzá kell venni, hogy a piac bővül, meg hozzá kell venni, hogy a samsung is növekedni akarna, nem csak stagnálni. Ezért ijedhettek meg Koreában nagyon, legalábbis remélem, mert rájuk fér. És itt jön be az android legnagyobb előnye, hogy nyitott, ha egyszerűen nem tetszik a samsung, veszek mást, minden programom és adatom át tudom hordozni, applenél meg vagyok kötve. Remélem nem azt fogják leszűrni samsungék, hogy röghöz kell kötni a usert (de), hanem hogy versenyképesebben kellene gondolkodni. Már nem az apple a legnagyobb konkurens, hogy hozzájuk igazítsák az árakat, a nyugati piacok telítettek, keleten meg nem fog a note4 pörögni a negyedmilliós árával, mikor van helyi konkurencia a harmadáért.
-
D80
tag
Szerintem semmi baj az S5-el, hisz az összes eddigi telefonjuk műanyagból volt, mégis megvették rengetegen!
Egyszerűen Kína beerősödik, és elveszi a piac egy részét, ami nekünk nem baj!
Kedves Samsung, talán normális áron kellene árulni a telefonokat, normális támogatással, és akkor jobban menne a szekér! -
Májkülnájt
tag
Ahogy olvasom nagyon sok a negatív kritika... Ha ennyi ember gondol egy csúcstelót sablonformájú, szar anyagból építkező drágaságnak az szerintem szívás... Csak a cikket erősíti meg....
a védőkön jót mosolyogtamXD -
banhammer
veterán
Engem nem hozott lazba a pulzus mero, stb.
A jonnek a kinaiak szoveg meg elcsepelt duma.
Kevesebb haszonnal kene adni a csucs keszulekeket es vennek az emberek. -
istnag
addikt
A témához:
Azt lenne jó látni, hogy a többi telefon (Note III - IV , Galaxy Alpha ) eladásai hogy alakulnak, mert simán lehet, hogy legtöbben átpártoltak, mondjuk a Note -ra. A másik dolog, vagy lehet én emlékszem rosszul, az Apple tavaly vagy idén kötött szerződést Kína legnagyobb mobilszolgáltatójával, ami gondolom ismét nem segített az eladásoknak. Azt nem gondolom, hogy a kínai márkák számottevően befolyásolják az ilyen eredményeket. -
Most én is jöhetnék ide trollkodni, mint a sok okos az alma fórumba, de van elég baja a samusoknak, kár bántani őket...
-
TRIvidore
tag
válasz
#16820480 #84 üzenetére
+1. Jövôre, ha kevesebb modellel is rukkolnak elô remèlem azok nem ugyanezen S vonal reinkarnàcioi lesznek... Az Alpha jó irány, kívàncsi vagyok mit hoznak majd az MWCre... (Egy Tizen rendszerû telonak tudnèk örülni ) A Note4 eladàsokról (China&Global) egyèbkènt van valami info?
-
törölt tag
Pont, hogy Androiddal lehetne egyedit alkotni. Próbálnak is, csak a TW elég vacakra sikerült. Ha ők is mennének WP-t használni, akkro nem lenne semmi mozgásterük, mert azt tényleg nem lehet a gyártóknak testreszabni, nem hiába hátrált ki lényegében mindenki mögüle, kivéve a felvásárolt Nokiát. Saját rendszerrel meg próbálkozhatnak, remekül ment eddig is (Bada, Tizen...).
Egyszerűen az a stratégia nem működik már elég hatékonyan, hogy ha megtömik a boltokat a számtalan, egymástól alig megkülönböztethető modelljükkel, akkor majd úgyis azt veszik az emberek. Lehet, hogy tudatosabbak a vásárlók, lehet, hogy árérzékenyebbek, de már évek óta nem tud a Samsung érdemben versenyezni a kínai gyártókkal, így ezen a piacon kezd megpecsételődni a sorsuk. Kezdenek eljutni arra a szintre, amin a Nokia volt 4-5 éve.
-
moleculez
veterán
Tud azért a Samsung telót gyártani, azt hiszem a piaci stratégiát összemosni a termékkel, gyerekes hozzáállás. Asszonynak s4-volt másfél évig(tegnap előtt vett Note4-t), tudom miről beszélek ugyanis mikor anyós megvette az s5-t egy hétre elkértem, pont ezért. Ég és föld. Egy teló nem egyenlő a spec.táblázattal. Együtt kell élni vele, használni, mert olyan apróságok tömkelege adja a különbséget, hogy hihetetlen.
Látjátok WP user vagyok, véletlen sem Samu fanboy, de ami jól sikerül náluk, az tényleg üt. -
Hatvan9
senior tag
válasz
mindfreak #21 üzenetére
Tanúsitom
Sétaltatás közben összefutotunk én meséltem el neki, nekem is keresztapunak a veje mondta hogy a sarki szatoncsban valakít hallotak erről beszélni hogy ők ismernek valakít aki már megfogta, annak a kezét aki ténylegesen használta, álmában, elvileg az álmok valóságosak
Jó neked hogy beszélsz kutyául én csak a szomszédodhaverjatesójának a barátnőjének mondtam el..
Ezek szerint a kutya is meghalotta -
Butcher-HUN
senior tag
En a megjelenese ota hasznalom a keszuleket. S2-rol valtottam. Nagyon megvagyok vele elegedve. Idotallo hardver van benne es minden alkalmazas, jatek roccenes mentesen fut rajta. A kamerajat surun hasznalom es a 4K videok valami eszmeletlen jok. Kollegam most vett egy Note 4-et. Nyomkodtam vagy par orat es az az erzesem volt, hogy ez egy S5 csak nagyobb kiadasban. Szerintem sokan azert huzzak le ezt a telefont, mert draga valljuk be.
-
Zolik
senior tag
Már vártam mikor jön egy apple védőangyal, te csak ezt tudod csinálni?
5s és 6 között több a különbség mint S4 és S5 között? pl? IP védelem van-e? több-e a ram? bővíthető-e a tárhely? drágább? jah igen tényleg, ez már különbség!
jah csak akinek nincs 5s-e az mit ad el? én arra gondoltam ha a 4s-t vennél újat (nem eladód) akkor jobban megéri mást venni!
Képzeld el a telefon egyik napról a másikra nem kapcsolt be. a Voda-ból felküldték pestre szétkapták, kijelzőt cseréltek benne meg még valamit, de semmi. Se kép se hang. VAN készülékbiztosítás, csak az épp nem szól az ilyen károkra. A vodás tulaj halkan megjegyezte, hogy ebben az esetben le kell eljeteni véltlen a telefont és akkor cserélik, de csak gyári meghibásodásra gari időn túl nem adnak semmit! Nincs máshol, 2 év hűséggel lett véve, de a telóra csak 1 év gari van! Megmondta a vodas srac is hogy így-is-úgy-is megszívta, így marad a leejtés és készülék biztosítás.
[moderálva], ki mondta hogy a xiamiaura 2 év gari van? Azt írtam, hogy ahol vette ott van 2év gari minden telóra csak ifonkára adnak egyet a kedves vodások.
[ Módosította: Karma ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Szatyor95 #66 üzenetére
Azért nem csak 1-2 dolog változott, de belátom, hogy ezeket nem mindenki használja ki. Ott a snapi 801, az ujjlenyomat olvasó, a wifi mimo, az ip67, a letöltésgyorsító funkció, a micro usb 3.0, a 16 mp kamera 4k videófelvétellel, a jobb grafikus chip, nem is beszélve a kiváló ultratakarékos módról.
-
mandroo
tag
72e az nem olyan sok érte... (S5) persze új.
ennyit csak megér ?
-
Gondolom x+1-ediknek, de beirom, mert a voodoo fontos: remelem felkopik az alluk vegre a rohadekoknak.
-
Na, akkor most mit vetítenek a cégnél?
-
ctvagyok
őstag
Szerintem nem csak a kínai telefonokat, meg az egyen kinézetet kell okolni ezért. Már szinte nincs olyan, hogy legerősebb hardver. Minden csúcsmobil ugyanazt adja. Régen azért is fogyott jobban a S széria, mert több erőt adott, mint a konkurensek. Pedig nem rossz az S5, sőt. Kamera, üzemidő, kijelző nem volt éppen szar. De túl drágán adták. Nem látják be, hogy nincs akkora fanbaseük mint az almának. G2 óta az LG porig alázza árban a Samsungot, ők is vettek el az eladásból.
De a legfőbb ok szerintem az, hogy aki S4 -et vett az csalódott, és váltott Samsungról. Mert az S4 nem sikerült túl fényesre. Nehéz nagyot dobbni, mert minden top android telefon már jól hasznnálható. És az egyenhardver miatt nehéz is újat mutatni.
Na, majd meglátjuk mit alkotnak, mert ha az S6 ugyanaz lesz mint a többi csúcsmobil, de drágábban, akkor ez a csökkenés folytatódni fog. Csak a note szériából nehéz lesz megélni, főleg, hogy már ottis előttek idén kb midnent. (gondolok itt 2K-ra meg a kamerára). -
Forest48
aktív tag
Az android rendszer gyenge hardveren maximum azokat szolgálja ki, akik nem akarnak semmi komolyabb "okos" fícsört, amint elkezded használni egy ilyen készüléken, csak rossz tapasztalatod lesz. Ennek viszont pont az az oka, hogy alkalmassá tették a rendszert a legtöbb hardver befogadására, a többi rendszernél pedig megszabják, hogy milyen elemekből épülhet fel.
Mindenkinek megvannak a használati szokásai és minél keményebb felhasználó vagy, annál jobban zsebbe kell nyúlni.
A windows még nagyon gyerekcipőben jár sajnos, most már alakul a programkínálat, de még nem az igazi, így sok felhasználót nem tud megfelelően kielégíteni.
Gondolom nem egy galaxy S-en vagy Note-on pártoltál el a rendszertől.
-
hemaka
nagyúr
Nem csoda azzal a bovli kinezettel. De attol azert nem felek, hogy rajuk rohad.
-
Szatyor95
senior tag
(#15) Forest48: Hát ez kész.
(#16) Mr.Silkó: Nem lett rossz, de nem hozott olyat, amiért sokan váltanának. Most egy pulzusmérő, egy változatlan minőségű képeket készítő OIS kamera, egy 0,1 inchel nagyobb átmérőjű kijelző, és hasonló dolgok miatt nem nagyon vált az ember. Az egyetlen értelmes plusz az S800, az sem a teljesítmény miatt. Mondom ezt úgy, hogy volt már a kezemben mindkettő, bár nem mint sajátjaim.
-
Yokayee
tag
válasz
osztraksajt #40 üzenetére
Sajnos az első Wave egyedi formatervétől és kivitelétől az Alpha még mindig messze van. A Wave volt az utolsó Samsung telefon, ami igazán jól nézett ki, de sajnos nem volt androidos. Valaki feljebb írta, hogy az S5 műanyag króm kerete milyen bazári, és tényleg. Ma fogtam a kezemben egy S5-öt, és hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy mi a fene ez, mert ma ilyen gagyit már a talán az Akai sem enged meg magának...
Szerintem ezzel is a Note felé terelték az emberek egy részét, valahogy azok az elmúlt két alkalommal jobban sikerültek, mint az S-ek. -
joey04
titán
Nem csak az s5 fogy szarul. Nem megy a samunak. Alulról kína üti felülről meg az apple.
-
-
keIdor
titán
A Galaxy Alpha és Note 4 design viszont nagyon jó irány, úgyhogy ha az S6 is ezeket kapja, akkor már jobb esélyekkel indul, mint az S5.
-
Paul119
addikt
válasz
mindfreak #28 üzenetére
Ezt en is tapasztaloma hatuljat jo erzes fogni , mintha csuszas gatlo is lenne
kijezo merfoldekkel szebb es a ram kezelese is jobb
rr3 s4en gyakran meg doccent itt viszont semmi,masik nagy elony a tobbi.ceggel szemben a gari..Zmnek el gyengult felul a jack takaroja , ezt nem vettem eszre es sikerult kontaktosnak lennie ugy hogy be sem azott vissza vittem es el kuldtek melegebb eghajlatra
-
UFC
aktív tag
Már vártam mikor hozod fel az Apple-t te csak ezt tudod csinálni.
5s és 6 között több a különbség mint az S4 és S5 között.
A másik miért adnál ki 300 ezret érte most mondtad hogy a 4s ára még túlzóan sok. Szóval valószínű az 5s ára is de ha ezt nézed így "jó áron eladód" és kevesebbet kell rádobni hogy váltani tudjál.
Egy telefon meg magától nem lesz zárlatos. Amúgy is csomó biztosítás köthető már a telefonokra és akkor nem ér ilyen meglepi. [link] [link] [link]
Jah és máshol lehet 2 év garancia van. Beviszed hogy zárlatos lett a telefon és azt mondják ez nem garanciális hiba hopp nem javítják garanciába. Akkor meg kenheted a hajadra a 2 év garanciát.
Legalább hülyeséget ne beszéljünk. Jah és írod a XIAOMI-t arra is csak 1 év garancia van [link]
-
Szerintem most hullámvölgyben vannak szamszungék,lehet tudnak még nagyot durrantani,mint annak idején az S3 és S4-nél.
Aztán lehet,hogy lefőtt a kávé....
Viszont nem rossz az S5,bár csak tesztre volt nálam,azért jobb,mint az s4. -
Touch-ko
őstag
Az a baj, hogy androidos telefonbol rengeteg van. Egyre inkabb latszik, hogy sok mas gyarto is tud hasonlo vagy jobb minoseget is a csucs kategoriaban. Raadasul jonnek a kinaiak is. Kulonleges dolgot (marmint egyedit) pedig az androidnal nem lehet nagyon kitalalni.
A Samsungnak lepnie kellene a sajat OS fele ha ez igy folytatodik. Az OS-nek meg egy nagyon jo szintu egyedi szep egyszeru felhasznaloi feluletet kellene mutatnia egy Apple szintu okoszisztemaval.Esetleg megprobalhatnanak a Windows-zal osszedolgozni. A Samsung felhasznaloi nagy szammal vannak, akik egy esetleges Win platform nagymerteku valtasanal eleg kritikus tomeget kepviselnenek, hogy egyre tobben fejlesszenek ra. Ott lenne egy ujabb eselyuk raadasul nem kellene Os irasaval foglalkozniuk.
Az Android mezonyeben a kocka fordulni latszik es a strategiajuk (foleg Kinaban) nem akar mukodni. Van mar eleg alternativa ott.
-
Blyan
félisten
Nem csoda, Kínában a Xiaomi lenyúlta a korábbi Samu vevőket.
-
Zolik
senior tag
Mert aztán az iphone 5s és 6 között akkor innováció és hatalmas fejlődés van, hogy megéri majd 300ezer Ft-ot kiadni érte!
Az s5 igen is jó sikerült telefon lett, tény hogy s4-ről nem éri meg váltani, de régebbiről simán!
A hüvely meg a többit hagyjuk! Ismerősöm vett egyet, másnap vitte is vissza mert elszállt az egész!
Haver iphone 5 telója meg 1 év után zárlatos lett és mivel az áppöl csak 1 év garit ad így beszopta, minden más telefonra 2 év gari jár. Ugyan annyi gond van minden telefonnal csak amiből több fogy nyilván nagyobb %-al lesz benne több hibás készülék is!Én nagyon várom az S6-ot vagy Alpha 2-t vagy akármi legyen a neve. Tény, hogy a Samu túlzásokba esett és túl sok telót adott ki, de még nem késő a vérfrissítés. Kell egy S széria a Note meg az Ace sorozat!
Azt meg hagyjuk, hogy mi van túlárazva, a 4s-es szifon ára még mindíg túlzóan sok, azért az árért már egy kis plusz ráfordítással 100x jobb lenovo vagy xiaomi terméket lehet kapni
-
Giovan!
addikt
Ahogy én látom, a Samsung a pokolba lovagol...Kár,egy Galaxy termék használata terelt végül a helyes útra,és döbbentett rá,hogy a droid nem nekem való.Köszönet érte,és R.I.P. Samsung,sosem felejtünk el
-
kengyel
nagyúr
Pedig igen jól sikerült készülék lett. Az árát kellene minden Samsung telefonnak " jó árasítani "
-
halkow
őstag
Nálunk sajnos még ennek elenére mindig drága nem bánnám ha 90k lenne
( #1 ) M5Norbi: Ez most komolyan mondod
pár dologot megemlítek hogy miért érdemes s5 öt választani ->üzemidő,kamera,hangszóró,sebbesség,iP67
( #46 ) Azie: látszik nem olvastad a tesztet
-
Azie
őstag
Lehet, hogy rájöttek az emberek, hogy nincs szükségük túlárazott, akadó szappantartóra.
-
xmaas
őstag
Hat nagy a konkurencia plane rengeteget fejlodtek utolso evben/par honapban a tobbi azsiai gyarto mar nem eleg a markanev hogy tona szamra adjak el a keszulekeket (hacsak nem apple) , erre kezdenek rajonni az emberek is , ugyan ezt a hardvert meg lehet venni 20-50% olcsobban is annyi felarat nem er meg egy pulzusmero
(#45) tomboy0013 Ebben nagyott tevedsz a Sonyknak nagyon jo kamerajuk van ha esetleg nem tudsz rola rengeteg masik gyarto is hasznalja a Sony kamerakat , amiben meg kell reszelniuk sajnos az a kamera szoftver de fejlodnek lassan
-
kpal
nagyúr
Note és Iphone miatt is lehetett ennyi .
-
Ricardo
titán
válasz
osztraksajt #40 üzenetére
Számomra az inkább az S2 vonalat hozza vissza, ami szintén tetszik.
-
Stanley-B.
őstag
örömteli hírek, csak így tovább!
-
golyós
addikt
Jelenleg egyetlen tulajdonsága van az S5-nek amiért szeretnék egyet: vízálló
Árban viszont köszönöm nem.
Komolyan gondolkodom jövőre egy samun mert a kamera számomra nagyon fontos tulajdonság és a samukban ez évek óta megvan.(tudom a Sonynak is jó a kamerája de ez egy samu cikk.)
S4-vagy S5 még képlékeny bár az, hogy nem lehet mókolni a telefont ( igen tudom, hogy lehet de más tipusnál 10x egyszerübb) eléggé hátrányosan érint.Az MTK-s telefonokkal meg nem lehet érdemleges fotókat készíteni sajna. -
nfsu17
veterán
Semmi pénzért nem váltanék vissza s4-re, maximum a vékonyabb keret ami abban szebb és ettől picit elegánsabb.
Tény, hogy nem szép (annyira) az s5, de mindenben megkajálja reggelire az s4-et.
az persze már pénz kérdése, hogy s4+?? Ft az az összeg, ami miatt megéri váltani.
van az az összeg, aminél nem éri meg, akinek meg tök mindegy az ár, s5-öt vegyen. -
Mr.Silkó
veterán
Lehet, hogy a barátod nem használta ki az új funkciókat, de sokan mások - köztük én is - meg igen, és örült nekik nagyon.
Tatabike > Ezt aláírom, de ha egy cégnek rossz az üzletpolitikája sokak szerint - meg a kínai gyártók is ezerrel törnek fel - attól még nem lesz egyáltalán rossz készülék az S5.
-
törölt tag
Nocsak, nem kell az embereknek a ragtapasz?
Ez a telefon egy nagy .... lett. -
erzol
őstag
Fél éve váltottam s2-ről s4-re(Nem láttam értelmét az s5-nek).Egyetlen extra ficsőr amit használok az infra a tv-hez. (Egyszer már hőmérsékletetet is mértem vele
) Nekem adott pluszt hardverben, de a knox miatt bekaphatja a csamcsung.....
-
ak76
senior tag
Jó telefon az S5-ös,két hónapja megvan és ez nálam nagy szó,tekintve hogy hetente cserélgetem a készülékeimet,jó készülék,de nincs benne semmi extra,semmi olyan plusz,ami miatt csak ezt venném,nem az XY márka akármelyik másik modelljét,a kínaiak ráadásul fénysebességgel hagyják állva az A brandeket hetente jönnek az újabbnál újabb no name cuccok 3 giga rammal,full hd kijelzővel,minden jóval felszerelve,lényeges árelőnnyel.
A másik dolog ami miatt bukás lehet az ötös,az a hipergagyi anyaghasználat,a készülék műkróm kerete egyszerűen botrányos,kritikátlan ruppótlan bazári bóvli,egy 20 ezres készüléken tudnám elképzelni,nem egy 200K-s csúcsvason.
Ami miatt mégis megtartom az a remek kijelző,az odakint egész minőségi felvételeket produkáló kamera,a kiváló akkuidő,és a gyorsasága.
Elégedett vagyok vele,de ha beugrik valami ami igényesebb külsővel rendelkezik,lehet hogy megválok tőle. -
FIREBLADE78
addikt
Én inkább az 5.0-tól várnék el fejlődést. Ha az sokkal optimizáltabb lesz,akkor már nem kell 3gb ram egy telefonba,ami elég nevetséges mivel sok pc-ben nincs annyi
Örülnék,ha elhagynák a kijelző növelési mániát is. S4 után kénytelen voltam váltani szifonra,mert elegem lett,hogy egy hoki deezer v tunein-től beszaggat az egész rendszer,pedig rootoltam és 1 gb szabad ramom volt alapból. Illetve nem volt egy normális androidos telefon sem idén,ami tetszett volna,talán note 4,de az már kva nagy és használhatatlan, pedig szép és jó
-
mindfreak
őstag
Szintén S4-ről váltottam. Ami számomra lényeges újítás: vízálló, nagyobb kijelző, lényegesen jobb akkumlátor idő és gyorsabb hardver (játékoknál nagyon érződik), és bár a hátulja tényleg bizar de rendkívül jó fogása van. A kamerája is sokkal jobb, a képstabinak köszönhetően nem nagyon csinált még homályos képet rossz fényviszonyok mellett sem. Nem mondom, hogy érdemes S4-ről váltani. Csak épp annyira mint amennyire bármelyik másik gyártó új telefonja esetén. Ha így indulok neki még mindig IPhone 4-em lenne, csak ott épp a szoftverfrissités sikerült úgy elb.szni hogy használhatatlan lett a készülék (ios7).
-
Dr.Anonymus
addikt
+1
Kb. ez a helyzet, csak szerintem nem fele, hanem harmad, negyed áron adják Kínában a már minden átlag ember számára kielégítő tudású telefonokat
amerikában meg még működött a márka hatása
de szerintem ott is csak addig amíg meg nem jelentek a nagyobb iPhoneok
kiváncsi leszek az utolsó negyedéves eladásokra...de örömteli ez a hír, hátha történik valami változás a sokak által kritizált pontokban, pl. lassú TouchWizz, felső kategóriához nem méltó anyaghasználat, és nem túl változatos, de annál szélesebb modell választék
-
Ricardo
titán
Várható volt. Kicsit elfáradt az S széria. Az Alpha család ígéretes, de kicsit vastagon fogott az a ceruza az árcédulák megírásakor.
Én személy szerint megnéznék egy Wave szerű androidos Samsungot.
-
tatabike
őstag
Itt nem csak arról van szó, hogy az S5 rossz lenne, hanem arról, hogy a kínai gyártók fele ennyiért adnak hasonló tudású készüléket, minőségibb anyagokból. Konyhanyelven: az emberek rájöttek, hogy a Samu baleknak nézi őket, mert azért be kell látni, 100ezret kicsengetni egy márkajelzésért a lehúzás netovábbja. Ez a baj.
-
Glenda
addikt
Hát igen, Androiddal jobban fogyna
-
Rocky975
senior tag
Nekem az S3 a kedvencem az S szériából.
Se a 4 sem az 5 nem jön be.
Amire váltanék az a Galaxy Alpha. -
Tigerclaw
nagyúr
Egyértelmű, hogy az eredményre a választ nem az S5-ben kell keresni. Ahogy már mások is írták jópár kínai gyártó szinte teljesen felzárkózott a nagyokhoz minőségben és persze árban is versenyképesebbek és mivel a Samsung a legnagyobb Androidos gyártó, az ő kárára növelik a piacukat. Úgy tippelem, hogy nem csak az S5 eladásai csökkentek a Samsungnak hanem az egész palettája. Az Apple piaca védve van (még) valamennyire, mert fejletlen és fejlődő országokban az iPhone továbbra is státusszimbólum. Az Apple piacot inkább a fejlett országokban veszít(het), ahol az iPhone tömegtelefon és talán pont attól érezheti valaki magát egyedinek, ha nem azt használ.
-
bolvar
senior tag
Bátram mondhatom 0 volt a változás.A cimborám végigvásárolta s3 s4 s5-öt és 0 volt az a változás amit ténylegesen használt.A legtöbb fícsőrnek nevezett dolog csak parasztvakítás volt ez főleg az s4-s5 között volt és ráadásul még rondább is lett a telefon szerintem.A szappantartó biztos menő 25-30e kategóriában de nem egy 200e kezdővel rendelkező telónál.
-
Thaaleum
aktív tag
Teljesen várható volt ez az egész. És szerintem az S6 sem fog (sokkal) jobban teljesíteni.
Emlékszem, nemrég még azt mondták itt a főokosok, hogy ha Kína megérkezik, nagy gondjaik lesznek az "A Brand"-eknek. Hát tessék, most megérkeztek. -
Mr.Silkó
veterán
Kedves előttem szóló, rendkívül szimpatikus kollégák!
Azért mert nektek nem hozott újdonságot egy-egy csúcsmodell, attól még az nem lett rossz, másnak hozhatott újdonságokat. Én S3-ról váltottam S5-re, volt előtte Sony Z, P6 és G2 is, azokkal is meg voltam többnyire elégedve, de mégis ég és föld az S5-höz képest a különbség. Aki meg az S4-hez képest nem lát fejlődést, annak nem volt még 5 percig sem a kezében S5. A hátlaptól én is tartottam, de élőben, használat közben klasszisokkal jobb, mint a régi csúszós műanyagok, vagy az üveg, de nekem még a fémnél is jobban bejön, mivel egyáltalán nem csúszik. De ha nem is volt a kezetekben, legalább olvassátok el Bog tesztjét, mielőtt ítélkeztek.
-
-
Pearce
aktív tag
Nem lepődtem meg a híren. Hát milyen ez a ragtapasz?
(#15) Forest48
Na, hát akkor még a hátsó burkolatot is lopták?
-
kbyte1024
veterán
Várható volt. Nem lehet ennyi hulladékkal örökké a csúcson lenni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
dreamdancer #11 üzenetére
Egyetértek.
A kínai konkurencia erősen jön fel, nem csoda a nagyon nagy kínai visszaesés.
És bizony inkább vennék egy Honor 6-ot, mint egy S5-öt. Nem csak a szépség miatt. -
dreamdancer
őstag
2010-ben az eredeti S volt az első, valóban használható olyan androidos készülék, ahol a júzernek nem volt sokkal rosszabb felhasználói élménye az iPhone 3GS-hez képest. Csakhogy azóta felnőtt egy komplett gyártó-generáció, a Xiaomitól a Meizun án az Asusig, akik ugyanazt tudják, mint a Samsung, sőt, még jobban is (főleg anyaghasználat, designe, UI), és még olcsóbbak is.
A Samsung meg válaszul a prémium árat kombinálta a lyuggatott műanyag hátlappal és az egyre használhatatlanabb, értelmetlenebb szenzorokkal, mint fícsörrel. Pedig már az S4 kapcsán is bebizonyosodott, hogy ez rossz stratégia - erre tolták tovább.
Komolyan kíváncsi leszek az S6-ra.
-
bitblueduck
senior tag
a hírek szerint jövőre 25-30 százalékkal kevesebb típusú modellel rukkolnak majd elő
már ezért megérte -
zombinyul
addikt
Kövezzetek meg, de én ennek a hírnek komolyan örülök. Szarszungéknál nagyon el voltak szállva manapság, túl sok hulladékkal borították be a piacot, hátha mostmár leszállnak a magas lóról. Első körben az átlátható modellpalettára, a stabil rendszerre, meg a minőségre figyeljenek oda, majd ha ez már megy, jöhet a többi baromságuk. Részemről szívesebben látnék még egy Hüvelyt is az eladások élén, mint a Csamcsungot, remélem itt a trónfosztás ideje.
-
Gengi
senior tag
Engem az lepett meg, hogy ennyit is sikerült. De ha megkérdezne valaki, hogy mit kellett volna jobban csinálni, nem tudnék válaszolni. Nem igazán látok igényt , ami egy S4 lecserélésére sarkalna. Mondjuk ez a gyártok totális marketing/innováció sikertelensége.
-
babkukta
senior tag
látom volt itt már sok minden, műanyag, ugyanolyan mind, újítás kéne stb., csak kihagytátok az egyik legfontosabb tényezőt, ami adatokkal is alátámasztható. Az pedig Kína
Xiaomi, Lenovo, Huawei, ezek mind elviszik vhonnan a vásárlókat, tehát vkinek a kárára megy. Egyedül tényleg az Apple tudja (ha tudja) megtartani a híveit a rendszerével, hisz droid fronton a kínaiak is ugyanazt csinálják, mint koreában, japánban stb.. Nem meglepő. Tény, h az S5 nem durrantott akkorát, de nem biztos, h annak a hibája. Hisz jobban belegondolva az i6 se volt egy "Hű de naaagy! durranás, mégis 70 millió felett tartanak. Csak iOS fronton 1 gyártó van, még droid fronton nem
-
fordfairlane
veterán
Szerintem minden oké, az időjárás tehet az egészről. Vagy a csökkenő olajár. Esetleg a globális felmelegedés.
-
kristof83
aktív tag
A kevesebb modell tényleg jó lenne, mint ahogy az sem lenne rossz dolog ha a negyedmillióba kerülő csúcsmodellek nem úgy néznének ki mint az 50ezerbe kerülők!
Biztos kiábrándító lehetett már a Galaxy S3-nál és az S4-nél is, hogy miután megvette a tulaj a cég zászlóshajóját prémium áron, sorra jön ki az év összes modellje ugyanolyan kinézettel...valószínűleg ennek a hozzá állásnak a gyümölcse mostanra érett be! -
Szatyor95
senior tag
Beböfögöm ide is, kell a hsz., egyéni avatarra gyűjtök.
Jobb minőség kéne, jobban átdolgozott külső, és Knox mentesség. Bár az S5 "bukása" nem lepett meg, alig hozott változást, és még ragtapasz hátulja is van.
-
M5Norbi
őstag
Nem is lett nagy szám az S5. Nem nagyon tudnám megmondani miért ezt vegye valaki S4 helyett.
Bár a konkurencia sem nagy durranás. Egyedül az Apple lépett egy nagyot de ők meg lemaradásban voltak a trendeket illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest