Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

4 millióval kevesebb Samsung Galaxy S5 fogyott

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Wall Street Journal

Legalábbis a tavalyi csúcsmodellhez, a Galaxy S4-hez viszonyítva, a Wall Street Journal szerint így komoly változásokra kényszerülnek a dél-koreaiak.

Hirdetés

Már régóta terjengenek arról a pletykák, hogy a Samsung Galaxy S5 egyáltalán nem annyira sikeres, mint amilyen a tavalyi, vagy akár az azt megelőző csúcsmodellek voltak. A számok pedig tökéletesen alátámasztották ezeket a szóbeszédeket, az idei zászlóshajóból ugyanis az előző két negyedévben egyaránt két, összesen tehát négy millióval kevesebb fogyott, mint a Galaxy S4-ből az egy évvel ezelőtti ugyanezen időszakban.

Komoly változtatások a Samsungnál

Ennek egyenes következménye, hogy a dél-koreaiak messze a várakozásokon alul teljesítettek, bár pont ennek okán várják a következő generációnál, hogy majd megfordul az arány. Az USA az egyetlen olyan ország, ahol valamelyes növelni tudta eladásait a vállalat, ellenben Kínában igencsak meghökkentő, 50 százalékos visszaesés volt tapasztalható. A Samsung persze azonnal kétségbeesett, és a hírek szerint jövőre 25-30 százalékkal kevesebb típusú modellel rukkolnak majd elő, nem utolsó sorban pedig az eddigi vezérigazgatónak; JK Shinnek is utat mutathatnak, akinek a helyét az eddigi televíziókkal és szórakoztató elektronikával foglalkozó BK Yoon veheti át.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.