- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
-
KamuMazsola
őstag
Ahogy M3lakH is írta egy venti molex 5 V-ról tökéletes. Én egy 12 cm-es ventit tettem a ház oldalborításába az alaplapra fújja a levegőt, meg a passzív hűtésű videokártyára. Az alaplap egyik fan konektorába bekötöttem a sárga - fordulatszám érzékelő - madzagját, így látom, hogy kb 600-at pörög percenként szinte hangtalanul.
-
kenand
veterán
Szia!
Korábban már írtam... de még egyszer. ...
A SLIC változatban a SLIC 2.1 tábla is bekerül a BIOS-ba a Xeon mikrokód mellett ha benn van, akkor a Windows 7 OEM módon, OEM sorozatszámmal telepíthető és aktiválható. (Ha pl HP SLIC 2.1 van benn HP telepítő lemezzel telepítve sorozatszám sem kell, egyből aktiválódik, általános telepítő lemez esetén 2 cmd parancs kell az aktiváláshoz: info) Nem kell Windows 7 aktivátor/loader stb.
Az aktivált Win 7 ha akarod Win 10-re frissíthető- egyelőrePersze matricád nem lesz....de nem "hackelt" a Windows
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest