- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen jogos.
Onnan indult a dolog hogy a 771-775 moddolás szellemét vinnénk tovább 1151-1151v2-1440 felé. Itt is lehet xeonokat használni extrának meg mobil procikat is.Azaz ugyan úgy mint a 771-es xeonoknál biosmod és pinmod a megoldás. Szóval tényleg nem ide tartozik de mint szellemi utód kötődik a témához. Offba is rakom.
-
envagyok
veterán
A Q9650 E0 tudja ugyanazt.
Így retrózásra én már raknák el "igazi" core2quad procikat, annak a mókolt nútolt matricázott xeon korszaknak nincs már értelme.
Sőt, most "rosszabb" QX9650, QX9770, QX6700 procik vannak a core2 pc-imben. (BE, C0,C1)
De csak a ritkaságuk miatt.
Mivel ezek a procik voltak az utolsók, ahol az fsb emelése még érdemben mehetett, és eleve az fsb nagysága a legszűkebb keresztmetszet ebben a rendszerben, ezért feleslegesek a qx procik. -
sfefe
addikt
Usb 2es.
BIOS ki is írja meg mint írtam dolgozik is de a képernyő fekete és baloldalt felül villog a kurzor... (Dvdről is arra is kiírtam és ugyanez)
Aztán X idő múlva újraindul a gép és bejön a win7...Nem tudom nem e a mókolt BIOS zavar be...
Gondoltam felteszem a gyári azt hiszem 13as gigát ( bár nem tudom azzal elindulna e a gép) és azzal ha megy feltelepítem aztán visszarakom ezt a BIOS -t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest