Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Be is futott a Honor GT Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
firstman3333
tag
válasz
Sanyamaci73 #5273 üzenetére
Az újraindulások valóban összefügghetnek a nem alapértékeken való üzemeltetéssel,én is giga lapokat használok,és a tuning hatására nekem is volt olyan lapom ami így viselkedett ep45 ds3l például. Érdekes hogy ud3r mellett már nincs ilyen problémám.
-
motorhead
aktív tag
válasz
"ha a tápot áramtalanítom a gép leállítását követően, akkor egy kb. 4-5 másodperces kép nélküli elindulást követően újraindul és úgy bootol be már rendesen a gép.
Egyébként ha úgy állítom le a gépet, hogy a tápot nem áramtalanítom akkor egyszerre bootol a gép, nincs dupla indulás."Ez régebben nálam is így működött. Most meg állandóan a dupla indulás van..
"Korábbi Windows verzióknál működött az alvó állapot.
"
Működött mindenféle win-al. Amióta a dupla indulás van azóta nincs alvó állapotból visszatérés.
-
xeon forever
addikt
válasz
A dual bios miatt van. Aramtalanitas utan default bios indul eloszor, majd a prime. (tobbnyire csak AZ egyik biost szoktak atirni xeonra, a default eredeti marad. Nalam legalabbis ket eltro van fent a verzio szam szerint)
Új hozzászólás Aktív témák
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest