Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Depression #7 üzenetére
"memória chipeket mindig is gigabitben adták meg, míg a memória modulokat gigabájtban. (helyesen írtam, magyarítva van)"
De a chipet nem teszik telefonba, csak modullal, a cím meg mobilokba tehető memóriáról szól, a bevezető pedig memóriamodulokat emleget. Arról már csak a cikk szövege szól, hogy a 4 Gb a chipek kapacitása akar lenni és nem a kész modulokra vonatkozó érték, amit a cím és a bevezető sugall.
-
Egzee
őstag
Akko ez öttizenkettőőőő!
-
Depression
veterán
Mivel egy telefonban nem szokás memóriákat cserélgetni, így feltételezem ez a cikk azoknak szól, akik kíváncsiak a telefonokban megjelenő technológiákra.
A leglényegesebb ebben a cikkben talán a fogyasztás csökkenése, ami a mai telefonok legnagyobb hátulütője.
Feltételezem eddig sem a memória fogyasztotta a legtöbbet, így talán 5-10 perccel hosszabb üzemidő érhető el, de már ez is egy apró lépés.memória chipeket mindig is gigabitben adták meg, míg a memória modulokat gigabájtban. (helyesen írtam, magyarítva van)
-
JR.CSé
senior tag
Én nem tudok ehhez mit hozzáfűzni
-
Rickazoid
addikt
Én meg azt hittem az adatátvitel 4 Gb-es... azt szokás így megadni, furán is hatott a DDR2.
-
korpicschess
veterán
Kattintás gyűjtő cím.
-
z0d1AK
nagyúr
4GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest