- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Byu
aktív tag
Az lehet, de legalább nem lenne annyira értelmetlen termék, mint amilyen most.
Mert értem én azt a hozzáállást, hogy van akinek jobb lenne egy butafon, amit 2 hétig nem kell tölteni, és csak telefonálásra használatos + egy okostelefon tudású másik kütyü, amin minden mást csinál az ember.De az eddigi iPod Táccsok erre nem voltak jók... ez méreténél és funkciójánál fogva egy hordozható kütyü kéne hogy legyen, de igazából nem volt az. Mert onnantól kezdve, hogy kiléptél a lakásból, semmit nem tudtál használni, ami internettel kapcsolatos... ergo a zenelejátszón kívül kb. hasznavehetetlenné vált az eszköz.
Nem ítéltem el persze azt, aki ilyet vett, de óriási pénzpazarlásnak tartottam.
De most ha belegondolok, hogy lenne nálam egy cucc, amit előveszek a zsebemből, és ugyanúgy BÁRHOL megnézhetem rajta az e-maileket, bárhol netezhetek, bárhol körülnézhetek Google Maps-en, bármikor megnézhetem a vonatmenetrendet, bármikor küldözhethetek üzeneteket Viberrel (vagy majd az iMessage-dzsel)... hm... hát ez már nem rossz alternatíva.
Én is az iPhone-t (a többi funkciójához képest) legkevésbé használom telefonálásra, illetve a telefonálás részében annyira nem érzem szükségét az "ájfonságnak", nem lenne nagy érvágás, ha hívásokat fogadnom, indítanom egy butafonon kéne.
Talán az SMS írás gördülékenysége hiányozna, de az se egy kibírhatatlan dolog.
-
Mr. Byu
aktív tag
Valami biztos lesz.
Nem lennék meglepve, ha ugyanúgy a "butított" retina kijelzőt kapná meg, mint a mostani iPod Touch, nem pedig az iPhone 4 IPS-ét.
Elég durva a kettő között a difi. Szemből nézve nem sok különbség van, de ha kicsit elforgatod, akkor a Touch képe ugyanolyan lila lesz, mint a régi iPhone-oké, az iPhone 4-et meg gyakorlatilag bárhonnan nézed, mindenhonnan ugyanolyan a képe, és vakító napfényben is tökéletesen olvasható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest