- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Byu
aktív tag
Az lehet, de legalább nem lenne annyira értelmetlen termék, mint amilyen most.
Mert értem én azt a hozzáállást, hogy van akinek jobb lenne egy butafon, amit 2 hétig nem kell tölteni, és csak telefonálásra használatos + egy okostelefon tudású másik kütyü, amin minden mást csinál az ember.De az eddigi iPod Táccsok erre nem voltak jók... ez méreténél és funkciójánál fogva egy hordozható kütyü kéne hogy legyen, de igazából nem volt az. Mert onnantól kezdve, hogy kiléptél a lakásból, semmit nem tudtál használni, ami internettel kapcsolatos... ergo a zenelejátszón kívül kb. hasznavehetetlenné vált az eszköz.
Nem ítéltem el persze azt, aki ilyet vett, de óriási pénzpazarlásnak tartottam.
De most ha belegondolok, hogy lenne nálam egy cucc, amit előveszek a zsebemből, és ugyanúgy BÁRHOL megnézhetem rajta az e-maileket, bárhol netezhetek, bárhol körülnézhetek Google Maps-en, bármikor megnézhetem a vonatmenetrendet, bármikor küldözhethetek üzeneteket Viberrel (vagy majd az iMessage-dzsel)... hm... hát ez már nem rossz alternatíva.
Én is az iPhone-t (a többi funkciójához képest) legkevésbé használom telefonálásra, illetve a telefonálás részében annyira nem érzem szükségét az "ájfonságnak", nem lenne nagy érvágás, ha hívásokat fogadnom, indítanom egy butafonon kéne.
Talán az SMS írás gördülékenysége hiányozna, de az se egy kibírhatatlan dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10+/S9+ Book Cover Keyboard Slim Black
- Új Bluetti Elite 100 V2 power station hordozható aksi állomás 1800W
- Pitaka Magsafe tok - Samsung Galaxy S25 (ultra slim)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Paidashu 10600mAh, Gyorstöltős PowerBank - Szettben olcsóbb!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest