Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Byu
aktív tag
Az lehet, de legalább nem lenne annyira értelmetlen termék, mint amilyen most.

Mert értem én azt a hozzáállást, hogy van akinek jobb lenne egy butafon, amit 2 hétig nem kell tölteni, és csak telefonálásra használatos + egy okostelefon tudású másik kütyü, amin minden mást csinál az ember.De az eddigi iPod Táccsok erre nem voltak jók... ez méreténél és funkciójánál fogva egy hordozható kütyü kéne hogy legyen, de igazából nem volt az. Mert onnantól kezdve, hogy kiléptél a lakásból, semmit nem tudtál használni, ami internettel kapcsolatos... ergo a zenelejátszón kívül kb. hasznavehetetlenné vált az eszköz.
Nem ítéltem el persze azt, aki ilyet vett, de óriási pénzpazarlásnak tartottam.De most ha belegondolok, hogy lenne nálam egy cucc, amit előveszek a zsebemből, és ugyanúgy BÁRHOL megnézhetem rajta az e-maileket, bárhol netezhetek, bárhol körülnézhetek Google Maps-en, bármikor megnézhetem a vonatmenetrendet, bármikor küldözhethetek üzeneteket Viberrel (vagy majd az iMessage-dzsel)... hm... hát ez már nem rossz alternatíva.

Én is az iPhone-t (a többi funkciójához képest) legkevésbé használom telefonálásra, illetve a telefonálás részében annyira nem érzem szükségét az "ájfonságnak", nem lenne nagy érvágás, ha hívásokat fogadnom, indítanom egy butafonon kéne.
Talán az SMS írás gördülékenysége hiányozna, de az se egy kibírhatatlan dolog. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Gaming notebook topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem ítéltem el persze azt, aki ilyet vett, de óriási pénzpazarlásnak tartottam.