Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Polllen

nagyúr

válasz Rickazoid #28 üzenetére

Ha valóban 99% lenne az eredmény nem gyártanának már régóta ipod touch-t, és nem lenne piaca a többi hordozható médialejátszónak sem.

Meg egyébként is gondolj bele... Max 40k-ért valami normális okostelefon+70K ipod touch, megvan az apple életérzés, csupa öröm boldogság és spóroltál is vele az i4-hez képest.

Gyakorlatilag klasszikus butafont venni már nem nagyon éri meg, lévén, h mindenből kb az alapot képviseli. Én is szerettem volna egy normális kamerával ellátott példányt, de abban az árban már normális okostelefont vesztegetnek.

• Kashim

őstag

válasz Rickazoid #28 üzenetére

Igazad van ezek ki is mentek a fejemből, én sem mondanék le szívesen ilyen funkciókról, de... például nem mindenki hallgat zenét a telefonján, nem mindenki szinkronizálja a Facebook ismerőseit, főleg olyanokat akik meg sem adják a telefonszámukat. Szerintem on the fly szinkronizálással (a felhős rendszerek korában) nem probléma a dupla kontakt lista sem. Azért a butafont kicsit kiforgattad, nyilván nem egy monokróm kijelzős bunkofonra gondoltam, hanem mondjuk egy középkategóriás, billentyűs Nokiára.
    Akkuidőben viszont nincs igazad, szerintem kivétel nélkül mindenki örülne a hosszabb üzemidőnek, de ha nincs választása, rákényszerül a napi töltésre, vagy az usb-s töltőegységek cipelésére. Bárkit akit ismerek és tapicskolós okostelefont vett, első kérdése hogy hibás-e a telefonom vagy ezt tényleg ilyen gyakran etetni kell? Én is éjjel töltőre dobom az enyémet, de ha hirtelen meló közben kiderül, hogy el kell ugranom valahova és csak este érek haza, akkor lehet hogy nem húzza ki addig és az embernek kisebb gondja is nagyobb annál, hogy ilyennel foglalkozzon. Tudom-tudom cipeljek kábelt magammal, meg autóstöltő stb... de azért mégis, azt ne mondd, hogy ez nem egy vásárláskor meggondolandó tényező.

Új hozzászólás Aktív témák