- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
válasz
Rickazoid #28 üzenetére
Igazad van ezek ki is mentek a fejemből, én sem mondanék le szívesen ilyen funkciókról, de... például nem mindenki hallgat zenét a telefonján, nem mindenki szinkronizálja a Facebook ismerőseit, főleg olyanokat akik meg sem adják a telefonszámukat. Szerintem on the fly szinkronizálással (a felhős rendszerek korában) nem probléma a dupla kontakt lista sem. Azért a butafont kicsit kiforgattad, nyilván nem egy monokróm kijelzős bunkofonra gondoltam, hanem mondjuk egy középkategóriás, billentyűs Nokiára.
Akkuidőben viszont nincs igazad, szerintem kivétel nélkül mindenki örülne a hosszabb üzemidőnek, de ha nincs választása, rákényszerül a napi töltésre, vagy az usb-s töltőegységek cipelésére. Bárkit akit ismerek és tapicskolós okostelefont vett, első kérdése hogy hibás-e a telefonom vagy ezt tényleg ilyen gyakran etetni kell? Én is éjjel töltőre dobom az enyémet, de ha hirtelen meló közben kiderül, hogy el kell ugranom valahova és csak este érek haza, akkor lehet hogy nem húzza ki addig és az embernek kisebb gondja is nagyobb annál, hogy ilyennel foglalkozzon. Tudom-tudom cipeljek kábelt magammal, meg autóstöltő stb... de azért mégis, azt ne mondd, hogy ez nem egy vásárláskor meggondolandó tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Witcher topik
- Microsoft Powerpoint topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest