Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Igazad van ezek ki is mentek a fejemből, én sem mondanék le szívesen ilyen funkciókról, de... például nem mindenki hallgat zenét a telefonján, nem mindenki szinkronizálja a Facebook ismerőseit, főleg olyanokat akik meg sem adják a telefonszámukat. Szerintem on the fly szinkronizálással (a felhős rendszerek korában) nem probléma a dupla kontakt lista sem. Azért a butafont kicsit kiforgattad, nyilván nem egy monokróm kijelzős bunkofonra gondoltam, hanem mondjuk egy középkategóriás, billentyűs Nokiára.
Akkuidőben viszont nincs igazad, szerintem kivétel nélkül mindenki örülne a hosszabb üzemidőnek, de ha nincs választása, rákényszerül a napi töltésre, vagy az usb-s töltőegységek cipelésére. Bárkit akit ismerek és tapicskolós okostelefont vett, első kérdése hogy hibás-e a telefonom vagy ezt tényleg ilyen gyakran etetni kell? Én is éjjel töltőre dobom az enyémet, de ha hirtelen meló közben kiderül, hogy el kell ugranom valahova és csak este érek haza, akkor lehet hogy nem húzza ki addig és az embernek kisebb gondja is nagyobb annál, hogy ilyennel foglalkozzon. Tudom-tudom cipeljek kábelt magammal, meg autóstöltő stb... de azért mégis, azt ne mondd, hogy ez nem egy vásárláskor meggondolandó tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I Foxpost
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest