- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
A legtöbb részét már megcáfolták, de a jb-függetlenítés témához: a jb után van, hogy hónapokat kell várni a függetlenítésre. nagyon nem ez a lényege, egyébként egy idevágó hsz:
rootolod a telot a , hivatalos marketen program letöltésével, majd ugyancsak a marketen le lehet szedni a függetlenitő progit és már nem is hálózat függő a galaxy s. Szóval nekem ezért lesz mindig is androidos telóm.
persze nekem mindegy, ti döntésetek, de inkább ne legyen indok, mert így nem kerek. nekem az lenne a legjobb, ha a root és a jb is engedve lenne, de ha csak a root lesz engedélyezett az sem zavar, nem kardoskodok ellene tovább, mert érdekes, hasznos téma az is.
------------------------
A témához: nem érdekel miben milyen chip van, androidon sokkal rondább, döcögősebb a legtöbb a cucc, ez érdekel. más nem. a hivatalos google phoneon talán utóbbi nem annyira jellemző.
114: nálatok ennyire egyező a stílus? komolyan kérdezem!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest