- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
válasz
8nemesis8 #13 üzenetére
Hát igen, és a robot techika meg az automatizálás is mennyit fejlődött az uóbbi 20 évben
Mondjuk az "Én a robot" c. Will Smith filmben látottak már meg is valósultak, hogy robotok gyártanak mindent, és egy ember nincs az egész műhelyben, maximum karbantartó aki zsirozgatja az ajtókilincseket(de ő sem lessz sokáig ott)
Elég sok munkahelyet, és munkást fog ez kiszoritani, és sokak egzisztenciája kerül veszélybe.
Csak az a nagy kérdés, ha eljutunk ide, akkor mi a szösszel fogjuk megteremteni azt, hogy mindezt megvásárolhassuk? Vagy elavul egyszerűen a pénz fogalma? Mert onnantól kezdve elvileg, ha minden jól megy, el kellene tünniük a társadalmi rétegeknek, egybeolvadni, hiszen már nincs mi megkülönböztesse őket -
Eddie141
senior tag
-
Eddie141
senior tag
Annak nem nagyon örülnék, ha a számítástechnika és a mobil ipar a Gamer című film elborult históriája felé fordulna
(Bár be kell vallani, ha a fikció határain belül marad, akkor filmnek nem is olyan rossz)
Nemtudom hallott-e valaki arról, hogy egy tudós theóriája, hogy hamarosan létrehoznak egy olyan kristály alapú memóriát, amely képes kapcsolódni az agyhoz. Azért durva, hogy áttöltik az emlékezeteid egy másik testbe. Nomeg a tanulás is új értelmet nyerneVisszakanyarodva a témához:
engem is érdekelne, hogy pontosan milyen technológiával akarják létrehozni a 3d-s hatást. Nameg mivel lehet majd ezt kihasználni? (bár ion 2.. az telefon alapnak sem rossz) -
Eddie141
senior tag
Hát kiindulva abból, hogy a star trek indulásakor az író milyen "kütyüket" vélt a jövő számára mindennaposnak, és figyelve azt, hogy ezeknek a bigyóknak a 70%aléka mára meg is valósult, ki tudja mi a jövő. Kevés olyan ember van, aki ezt meg tudja jósolni.
Nekem nagyon teccene pl egy olyan szerkezet, amit szintén valamilyen filmben láttam, hogy a karórából jön ki egy pálca, majd az körbefordulva kijelzővé válik, amin átnyulhat az ember, de érintés érzékeny, kis helyigényű, és szines
Kihajtva meg mozizni lehet rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest