Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
válasz
osztraksajt #14 üzenetére
Nem, tényleg nem volt. És elismerem, mozi vagy tv terén sem vagyok a "mű" 3D barátja, valami olyasmi ez nekem, mint a némafilmek mellett játszó zongorista: attól, hogy van valami hang, még nem lesz belőle hangosfilm. Lehet, hogy egyszer lesz majd holografikus, valódi 3D kijelző, addig azonban ez csak játék, üveggyöngy a szemnek.
-
dreamdancer
őstag
válasz
osztraksajt #11 üzenetére
Oké. Tényleg nem kötekedésből mondom, de 20 (húsz) játék, mint a 3D kijelző kihasználását jelentő szoftverkínálat... Nem hinném, hogy a 3D fotókészítési képesség és a pókemberes játék elég lesz a vásárlók meggyőzéséhez.
-
dreamdancer
őstag
válasz
osztraksajt #9 üzenetére
Bocs, azt hittem, a tv-n játszottál 3D-s játékokkal, nem tudtam, hogy léteznek telefonra kiadott 3D-s játékok (mármint 3D kijelzőre optimalizált).
-
dreamdancer
őstag
válasz
osztraksajt #5 üzenetére
Magyarul a telefont gyakorlatilag egy 3D fényképezőgépnek használtad - és ennyiben ki is merült a telefon 3D-s "képességeinek" a kihasználása.
-
dreamdancer
őstag
Ezek a 3D-szimulációs megjelenítések szerintem teljesen értelmetlenek, erőforráspazarló parasztvakítás, ami a kutyát se érdekli. Vagy azt hiszik, az ő 3D-jüket majd jobban szeretik, mint az LG-ét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest