- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Továbbra sem bejövős a lekerekített kijelző
S7-nél még jó volt, hogy lehetett választani, kár volt elvenni azt az opciót.
Remélem fogára / érzetre viszont a hetes széria vonalát hozza majd, a nyolcas nekem túl "törékeny"
Ha valóban ilyen lesz (igen nagy rá az esély) megnyugodhatnak akik az ujjlenyomatolvasó elhelyezését kritizálták. Mondjuk én a +-on is elértem.S6-hoz képest pont ott nyúlt bele a Samsung az S7-be ahol leginkább kritikát kapott, úgy látszik most is ezt teszik majd, szimpatikus
[ Szerk. ] nem válasz akart lenni!
-
mjani1172
addikt
Ne haragudj mit találsz nagyképűnek? Megindokolnád?
Leirtam, hogy aki szorgalmas és takarékos az többre vitte mint aki lusta és pazarol?
Ez akkora baj?Lehet nyomatni a szegény proli dumát, de azon is lehet gondolkodni, hogy mennyit keres pl: egy burkoló, egy mérnök, egy ács.
Sok írigy most kapjon a szivéhez, mert ezek az emberek bizony hetente vehetnének egy csúcstelefont.Komolyan, forgassátok ki az ember minden szavát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest