- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ntomi0730
senior tag
válasz
NandorHUN #63 üzenetére
Azért, mert Neked nem felel meg, akkor ez másnak sem felelhet meg? Azért mert nem Android, akkor már nem is lehet jó? Azért, mert valaki ilyen telefont vesz, mert ez tetszik neki, és megteheti, azt milyen jogon minősíted!
Ennyi erővel Téged is lehetne minősíteni, mivel más rendszert használsz. Csak tudod értelmes ember nem tesz ilyet, hanem elfogadja a másik döntését.
Az, hogy kinek mi mennyit ér meg, az az Ő dolga. Tudod nem vagyunk egyformák, és ennek örülök, mert nem szeretnék úgy minősíteni mást, mint Te!
Téged neveztek már idiótának, mert Androidot használsz? Nem hiszem, ezért Te se tedd, mert ilyet a primitív emberek tesznek, és nem ide valók a mobilarénára!! -
jacis
nagyúr
válasz
NandorHUN #63 üzenetére
Én iPhone X-et veszek rövid időn belül, de nem érzem magam hülyének.
Utoljára iPhone 3G-m volt tőlük. Azóta azért nem vettem Apple telefont mert kb nulla fejlődés mutattak évről-évre.
Most hoztak egy olyan újítást amit imádok. Ez a gesztusvezérlés. Nekem anno a Nokia N9 volt ez első gesztusvezérlet telefonom amit egy álom volt használni emiatt. Az a platform megdöglött. Utána sikerült beszereznem a BlackBerry által használt BBOS10-es Passportot amit megint imádtam. Ez a platform is megdöglött. Most végre van egy olyan OS ami stabilan jelen van a piacon és nem kell félni hogy bedőlnek ami nekem így egy ideális állapot.
A telefont 2 évre veszem. Mostanában beálltam erre a csereperiódusra ami nekem bevált. Így igazából a 380eFt-os ár nem annyira megterhelő mint aki havonta vesz telókat. -
ntomi0730
senior tag
válasz
NandorHUN #46 üzenetére
Én nem ismerlek Téged, Te sem Engem, de honnan tudod, hogy nincs több eszem? Azért, mert iPhone X-em van 380-ért? MM-ban lett véve, és nem hiteles. Megtetszett, megvettem. Van aki Note 8-at vesz nem sokkal kevesebbért, akkor annak sincs esze? Ebből Te azt vonod le tanulságként, hogy több eszed van, mert Te nem vettél drága telefont? Ezen gondolkodj el, ha több eszed van!
Elég vicces a kijelentésed! -
Kasya
nagyúr
válasz
NandorHUN #18 üzenetére
Mar varom a flagshipek alatt az olyan reklamokat, hogy "elorendeles hitellel csak most csak neked akciós THM mellett".
(#21) NandorHUN: S6-rol valtottam S7E-re. Nem ereztem hosszu tavon a sebessegben elorelepest. Most valtottam Note 8-ra, es ugyanazon hasznalati szokasaim mellett nem lassult meg be, mint az S7E.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- weiss: Pant* rant
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest