3D-s rendereken a Galaxy S9

Annyi hír napvilágot látott már a Galaxy S9 és az S9+ kapcsán, hogy többen arról spekuláltak: szűk körben, a pár héten belül esedékes CES környékén megmutathatja a partnereknek jövő évi csúcsmobiljait a Samsung, aztán ennek ellentmondó információk érkeztek. Egyébként is reálisabb az MWC környéki start, és a koreai The Bell most pont erről számolt be, azaz a 2018. február 26-a és március 1-je között esedékes tech kiállítás előtti napokban hullhat le a párosról a lepel.

Előfordult többször az utóbbi években, hogy egy-egy modell CAD vázlata kiszivárgott, és abból 3D modellt alkottak. A videók forrása, a 91mobiles / MySmartPrice szerint most is ez történt, azaz a fenti mozgóképen a véglegesnek szánt Galaxy S9, a lentin pedig az S9+ pillantható meg. Ennek hitelességét persze egyelőre nem lehet megítélni.

Nem először hallani (és immáron látni), hogy a Galaxy S9+ dupla hátlapi kamerára válthat, míg a kisebbik modell maradhat az egykamerás rendszernél, ami a kezdőár a méretpreferencia miatt biztos sokaknál nemtetszést váltana ki, ugyanakkor nem is lenne szokatlan a mobilpiacon. Az ujjlenyomat-olvasó ellenben a videók szerint is előnyösebb helyre költözik, míg az előlapon megnövekedett képernyőarányra és továbbfejlesztett íriszleolvasóra számít a szakma.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés