Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
Forrest Gump #26 üzenetére
Szombat este értünk oda, aludtunk, és szerdán ment a repülő haza. Nem láttam különbséget a turista forgalomban hétközben és hétvégén
jó pizzát ettünk nagyon. persze mondják, hogy nem olaszországban kell pizzát enni de hát végülis ha ott találták ki, amit mi eszünk az csak próbálja utánozni.
Egyébként nincs ilyen sok féle feltétes pizza mint nálunk. Van 5 féle feltét és azt variálják.Gyok2: hát.... inkább guglizz
-
daninet
veterán
Elsősorban azért írtam a cikket, hogy az emberek érezzék, ha kicsit félretesznek és utánajárnak, elérhető közelségbe kerül az utazás... Elsősorban gondolok itt a fapados repülőjáratokkal elérhető helyszínekre.
-
daninet
veterán
válasz
Krugszvele #18 üzenetére
FOGALMAZÁS!! "meg kicsit az anyagi részéről többet a dolgoknak kint!"
Megírnád esetleg, mely szavak nem tetszenek a magyar helyesírás szabályai szerint? Többször átolvastam és a helyesírás ellenőrzőt is átfuttattam. Nem mondhatod, hogy figyelmetlen voltam, persze mindig akad valami, emberi dolog.
De nem szeretem amikor az ember szívét lelkét beleadja valamibe, és ennyi a válasz
peace -
daninet
veterán
Köszönöm a dícséreteket.
Voltam Velencében is nemrég, igaz nem ennek az utazásnak a kapcsán. Érdekes meg szép stb. de lényegesen több a látnivaló Rómában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Diablo IV
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest