- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #23 üzenetére
Ez a baj, hogy nekem sem a nagyobb teljesítményre van szükségem, hanem a kíváncsiság. Milyen kézben tartani, milyen az összeszerelés, mik a hibák, stb. Azt hiszem idén alaposan megfontolom és már csak egy telefont veszek.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #21 üzenetére
Nem egyszerű ez a telefon választás. Havonta kell lassan venni.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #9 üzenetére
Én még várok egy Mi5s-re, hátha lesz ilyen is.
-
ctvagyok
őstag
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
Jó olvasni a hozzászólásaidat a fórumon. Mindig csak jó híreket hozol.
-
ctvagyok
őstag
válasz
tibcsi0407 #15 üzenetére
Nem tudom én sem. Más az ízlés arra fele. Ha ezt a színt meglátom, egyből a Leeco jut eszembe. Pedig más gyártók is használnak hasonló festést.
Remélem a b20-at is bele rakatod, ha már így rajta vagy az ügyön.
Ha nincs akkor csak várnom kell egy szürke Lemax2-re. De ha sokat szórakozok már itt a következő generáció, és akkor megint várhatok. Fránya b20. -
ctvagyok
őstag
válasz
tibcsi0407 #13 üzenetére
Helyes, a babarózsaszínes arany nekem egy kicsit erős volt. Csak legyen a spemallon is.
A link meg nekem Kínai
-
ctvagyok
őstag
válasz
tibcsi0407 #9 üzenetére
Csak legyen a Cool1 valami értelmes színben és akkor nekem is. A Le max2 sem nagyon akar szürkében vagy ezüstben megjelenni. A legdrágább modell az már van, de annak az árát egy kicsit sokallom. Igaz, hogy 128GB tárhely, meg 6GB ram, de bőven a OP3 és a G5 ára fölött kapható. A legkisebb Le max2 pedig még jobb árban van. És még b20 is akad benne.
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
tibcsi0407 #7 üzenetére
Talán most még nem, de idővel, ha nem igazodnak, elsülyedhetnek.
Meglássuk.
Vuff.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2 üzenetére
Azt hamar elfogják kapkodni.
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5 üzenetére
Igen, ez is egy lehetséges út az olcsóbbság felé. Az emberek egyre jobban rászoknak a Kínából való rendelgetésre - főleg a fiatalabb generáció -, ami talán arra fogja kényszeríteni a "megszokottakat", hogy olcsósítsanak. Ehhez persze el kell majd telnie pár évnek, de talán így lesz! A verseny minden esetre egyre nagyobb, a résztvevő egyre több, úgyhogy talán erre reális esély van.
Tegnap voltam a Samsung márkakereskedésben és a Note 7 után érdeklődtem. Mondották, hogy 285ezer lesz az indulóár. Amúgy ezt még Ők is sokalták. Ha a verseny hatására ezek az összegek mondjuk harmadával csökkennek majd idővel, máris több örömünk lesz a csúcskészülékekben!Jó lenne!
Vuff!
-
Richie86
senior tag
válasz
tibcsi0407 #2 üzenetére
Az is szép szám, indulásnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest