Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos
senior tag
Na ja! Persze en is folyamatosan az idot kerestem, fosulira is csak majdhogy vizsgaidoszakba jartam, de igy se volt eleg ido mindent alaposan vegigjatszani
Azota meg mar persze meg kevesebb az ido...A Wing Commander link sajnos rossz, itt kuldom ismet az ujbol a jot: [link]
Descent video: [link]
Legend of Kyrandia video: [link] - hogy en ezt mennyit lattam anno minden jatekkezdesnel...
Es a masik alapmu: SYNDICATE video: [link]
Es persze a DUNE2 video: [link]
Hihetetlen hogy ezekkel a grafikai hatterekkel ennyit birtunk anno jatszani. De akkor ez volt almaink netovabbja. A Kyrandia-nal emlekszem havernak hosszasan meseltem hogy "mekkora" grafikaja van!!!
Most igy visszanezve VICC....
-
-
(ÉN)közPONT
őstag
THX
Kell egy számla abból a korból !Naigen az én SB konfigom se került 300K ba ..és mitmondjak hasít rajta a RasterBike XDD
A fejlődés lehetővé tette ,hogy sokkal több embernek legyen a tulajdonában egy ilyen konfig anélkül ,hogy komoly hitelbe kellene beleugrani hozzá...Azért akkoriban az X wing is jópofa game volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged