- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
-
Dr. Akula
félisten
Az jó márka. Nem tuningramnak, hanem megbízhatónak. Notebookban pl. szinte mással se bővítenek, mert az 99% hogy jó lesz bele. Ez is egy "jóság". Viszont tuningra nem ezt venném, habár a HyperX az almárkája, szóval azon keresztül ott is jelen van. Azért inkább valami jófajta G.skill vagy Corsair.
-
Ez relatív. Nekem 32 GB 3000 MHz CL15-ös kitem van, ami szerintem már szintén gagyi.
Baj vélhetően nem lesz egyikkel sem, kábé már az összes gyártó moduljai tudják minimum azt, ami rájuk van írva, de általában többet is. Tartósan.Csak a 3000 MHz az már semmi. Intel mellé persze akár még jó is lehet, ha bírja az alacsony időzítéseket, de az említett CL 16-18-18-38 nem valami meggyőző. Vagyis tippre gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged