- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
-
Dr. Akula
félisten
Az jó márka. Nem tuningramnak, hanem megbízhatónak. Notebookban pl. szinte mással se bővítenek, mert az 99% hogy jó lesz bele. Ez is egy "jóság". Viszont tuningra nem ezt venném, habár a HyperX az almárkája, szóval azon keresztül ott is jelen van. Azért inkább valami jófajta G.skill vagy Corsair.
-
Ez relatív. Nekem 32 GB 3000 MHz CL15-ös kitem van, ami szerintem már szintén gagyi.
Baj vélhetően nem lesz egyikkel sem, kábé már az összes gyártó moduljai tudják minimum azt, ami rájuk van írva, de általában többet is. Tartósan.Csak a 3000 MHz az már semmi. Intel mellé persze akár még jó is lehet, ha bírja az alacsony időzítéseket, de az említett CL 16-18-18-38 nem valami meggyőző. Vagyis tippre gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest