- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicli
tag
válasz
buvartacsko #42 üzenetére
A helyzet az, hogy sajnos még mindig rengeteg a hülye a világban, de ilyen mértékben még nem nyíltak ki a szemek, mint manapság. Rengetegen kezdenek átlátni a szitán és nem beállnak a sorba! Jó ez!
Minden a pénzről szól, ezért nem az ünnep a hibás, hanem a buta emberek!
December hónapban nem mentem be tudatosan egy plázába sem, iszonyat, hogy mennyi elmebeteg volt ott, a parkolók tele, a buszoktól tömegek ROHANTAK!
Ezeknek a fele felvette a hitelt, hogy jövő karácsonyig törleszthessen!
)
Mint írtam, egyre több a kivétel, senki ne vegye magára, aki mégis, az így járt!
Ja, még annyit hozzá, hogy a családban mi is szoktunk ajándékokat venni egymásnak, de már a gyerekek is felfogták, hogy ajándékot Januárban kapnak és mindenki. Ugyanazt, amit Decemberben akart, utána féláron meg lehet venni. Nem vagyunk csórók, de én nem fizetek azért többet, mert Jézus szülinapja van!
-
galaxys80
veterán
válasz
buvartacsko #42 üzenetére
(#41) sicli
Nem. Ez nálunk a családról és a barátokról szól. A karácsony a családé, a szilveszter a barátainké. Ezer éve így van nálunk és imádjuk az ünnepeket. Semmi köze a pénzhez. Nem vettünk 100.000-ért ajándékokat és mára sem vettünk 10 kg virslit. Ami a lényeg, hogy semmi, de semmi nem kötelező.
Ha ez mára már nem lett menő, akkor én kérek elnézést.
Jó szórakozást!Ja és halott fenyő is kötelező elem nálunk.Sőt este halott disznót fogok enni.
Mondom tiszta retró család vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Hobby elektronika
- Lightyear - befektetési app
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest