- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Nem nézek RTL-t, TV-t is csak, ha sportesemény van.
Nem azért karácsonyozok és szilveszterezek, mert azt mondták, hanem, mert szeretek. Nem engedelmeskedek én senkinek. Azt teszem amihez kedvem van. Viszont nem is lázadok minden ellen amit többség csinál. Ha az éppen nekem is tetszik, akkor beállok a sorba. Nem attól lesz senki egyedi vagy különleges, mert élből elutasít mindent ami a társadalom többségének tetszik. Szerintem.
Azért nem családoztam, mert mint írtam a szilveszter a barátoké.Egyébként éppen a taxit vártam és ráértem.
Csak az másnap ne lenne ilyenkor. -
galaxys80
veterán
válasz
buvartacsko #42 üzenetére
(#41) sicli
Nem. Ez nálunk a családról és a barátokról szól. A karácsony a családé, a szilveszter a barátainké. Ezer éve így van nálunk és imádjuk az ünnepeket. Semmi köze a pénzhez. Nem vettünk 100.000-ért ajándékokat és mára sem vettünk 10 kg virslit. Ami a lényeg, hogy semmi, de semmi nem kötelező.
Ha ez mára már nem lett menő, akkor én kérek elnézést.
Jó szórakozást!Ja és halott fenyő is kötelező elem nálunk.Sőt este halott disznót fogok enni.
Mondom tiszta retró család vagyunk.
-
galaxys80
veterán
Szép kis csontot dobott a mobilaréna azoknak akik a szilvesztert is a gép előtt töltik majd. Reggelig lehet trollkodni, gyilkolni egymást.
Jó szórakozást mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest