- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicli
tag
válasz
galaxys80 #43 üzenetére
Értelek!
Mindenki azt csinálja, amit jónak lát, de ne kelljen cikinek érezni, ha valaki nem ugyanarra vágyik!
Az én szememben sem ciki a Te látásmódod, miszerint kijelentik, hogy ünnep van és szeretjük egymást. Én az év minden napján a családommal vagyok, nem emelem ki 1-2 ünnepre. Persze a cinizmust félretéve, kell ünnepelni ezt+azt, de el kell fogadnod, hogy van, aki nem vallásos és nem szeretné megünnepelni Jézus születését, továbbá az ó év búcsúztatása és az új év köszöntése nem kiemelt fontosságú számára. Én elkezdtelek piszkálni azzal, hogy azért, mert az RTL Klub-on bemondták, hogy karácsonyozni és szilveszterezni kell, aminek engedelmeskedtél? Te dolgod!Mi van, ha kínai vagyok és februárban van nálam újév? Az ciki? Jajj, ne már! Egyébként Te, aki családozol, miért írogatsz itt?
-
sicli
tag
válasz
galaxys80 #39 üzenetére
Azért, mert bemondták a TV-ben, hogy szilveszter van, akkor már ciki, ha van olyan, akit ez hidegen hagy? Képzeld, én még halott fenyőt sem vettem, nincsen ilyesmi feldíszítve nálam. Aki kötelezőnek érzi, szíve joga, de ne legyen már ciki kategória, hogy nem vettem petárdát!
[ Módosította: #65675776 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Gamer Laptop
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest