- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
-
MaUser
addikt
HP ZR2740 és Dell U2713HM és próbáltunk mindent, mert nem jó móka visszavitellel tölteni az időt. Ha jól emlékszem egyiknél sincs külön backlight állítás csak brightness. Ez egyébként segít(ene) sokat, de abból a szempontból értelmetlen, hogy sötétebb szobában amúgy is leveszi az ember és így is marad bőven glow. A mostani 24-es Dell a mérete miatt jóval szerencsésebb este.
-
deja vu
addikt
Köszi, ez alapján mondtam, hogy sok helyen van értékesítés. Szerintem nincsen Eizo szalon itthon, max pár olyan bolt van ahol 1-1 modell van raktáron, de ha engem nem azok érdekelnek akkor így jártam. Nézegettem őket, csak rendelésre. Nagyon sajnálom, hogy nincs olyan bolt ahol minden ki lenne állítva.
-
deja vu
addikt
Az SX2262 az tud sRGB-t. Ilyeneket nem tart raktáron az oázis, monitorguru. Melyik az az Eizo szalon, mert vagy 30 helyen van értékesítés, de engem az érdekel ahol ki vannak állítva a forgalomban lévő modellek? A legtöbb helyen csak rendelni lehet. Egyébként ha külföldről szerzek be Eizo monitort akkor a garanciát tudom itthon érvényesíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft