- A HMD visszalép az USA piacáról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Magyarán a Samsung rosszul optimalizált rendszere miatt igényli ezt a mennyiséget? Az is elég brutális. Soha nem volt még Samsungom csak egy badás, most pedig egy Honor 4X elégedett tulaja vagyok, ott meg nincs gond a 2GB RAM-mal, ezért kérdem, nem vagyok nagy szakértő ebben.
-
.Szaki.
addikt
Az egyetlen telefon, amire mindig azt mondom, hogy erre megéri "vágyni". Azért csak vágyni, mert ennyi pénzért amennyibe egy Note kerül sose vennék telefont, pedig meg tudnám venni, sőt még a Samsungokat sem szeretem, de a Note az valamiért nekem mindig az etalonnak hat.
Egyébként az nekem kicsit fura, hogy a cikk szerint 2017-ben ez a brutális RAM méret normális lesz, nekem egy 2015-ös telefonom van, 2GB RAM-mal és köszöni szépen jól van, tökéletesen megy. A 3GB RAM-ot még elhiszem, de nekem az is soknak tűnik, elnézve a 2016-os felhozatalt még a 3-4GB RAM sem túl gyakori, nemhogy a 6..
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest