256 GB-os adattárolóval érkezhet a Galaxy Note 6

A Samsung hónapokon belül bemutatkozó zászlóshajóján rengeteg adat elfér majd, és elvileg az üzemidő is az átlagosnál jóval jobb lesz.

A Samsung Galaxy Note 6 az idei év egyik mobilos fenegyereke lehet, már ha hihetünk a folyamatosan felröppenő pletykáknak. A mostani hírmorzsák a kínai Weibo oldalról származnak, amik szerint a dél-koreaiak szupertelefonja 5,77 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel láthat napvilágot, amit egy Qualcomm Snapdragon 823 chipset támogat majd a mindennapok során, de természetesen várható Exynos 8890 lapkával szerelt változat is. A 6 gigabájtnyi rendszermemória is biztosra vehető, így már a TouchWiz sem fog RAM hiányában szenvedni, nem utolsósorban pedig 2017-ben már ez lehet a standard memóriamennyiség.

Samsung Galaxy Note5 teszt
Vajon a Note 6-nál a kapacitív toll ellenére megoldják a vízállóságot?

Talán még a fentieknél is jobb hír, hogy egyre biztosabbnak tűnik az IP68 védettség, ami elég komoly mérnöki munka, hiszen a kapacitív toll körüli részt is le kell majd szigetelni. A Samsung ráadásul az adattárolón sem spórol, lesz ugyanis 256 gigabájtos tárolóegységgel szerelt modell.

A hosszú üzemidőt a 4000, vagy akár 4200 milliamperóra kapacitású akkumulátor biztosítja majd, valószínűleg nem lesz cserélhető. Ugyan az előd nem volt kapható Európában, a Note 6 érkezésére nagy tétben lehet fogadni, hiszen az S7 kettőséből nem lesz "Plus" variáns.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés