- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Nos, úgy gondolom, hogy ez a teszt...hát elég felületes.
Az Acerben pl. van RGB beállítás, csak meg kellett volna jobban nézni (200%). Ugyanakkor nem tudom, hogy sikerült ilyen DeltaE értékeket mérni, de valami nem kóser. Konkrétan ezek az értékek nem hihetők. Az Acert én is lemértem (ugyanilyen kalibrátorral, ezekkel a progikkal), és DeltaE 1 körül volt. A Samsungét is sokallom, utóbbi időben nem volt nálam Samsung kijelző, ami ennyire rosszul teljesített volna. Ttalán a BX pont nem volt, de volt E, EX, PX stb) és mindegyik 1 körüli értéket adott (0,6-ot is mértem). Érdemes lett volna végigmérni a gyári profilokat, mert "a nekünk mi tetszett" tök relatív és mindent meg lehet szokni.
Plusz tök jó, hogy le van írva a kontraszt mérése, csak épp a mérés nem jó, mert két tizedesjegyig kell mérni a fekete fényerőt (erre sem az i1, sem a lacei nem képes), egy tizedessel mérve nem jó eredmény jön ki -- felesleges is volt leírni, hogy mennyit mértetek. A fogyasztást is meg lehetett volna mérni, mondjuk kalibrált módban.
A 80cd/m2-rel sem értek egyet, habár erősen egyéntől függ, de egy a 120cd egy nagyon világos helyen is jól használható, éjjel pedig egyáltalán nem bántó, de persze mindenki oda kalibrálja, ahol kényelmes.
Ja, és sok a rizsa, ami miatt az embernek nincs kedve végigolvasni (a székmagasság állítás pl. röhej és logikátlan, mivel a monitort lehet dölteni). Kevesebb rizsa és több konkrétum. Sorry...
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest