- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
És az átszűrődő fény melyiken egyenletesebb? (mármint inkább legyen egy picit egyenletesen szürke a fekete minthogy középen fekete, a sarkok meg ki-ki szürkülgetnek...) Amúgy kösz a tippet.
Szerintem akkor majd megfontolom a felbontást és ha úgy tűnik mehet full-HD akkor S-PVA-s Lenovo, ha nem akkor a nagysláger S-IPS-es Dell...Szerk: Khmmm. Akkor inkább S-IPS-t ajánlasz?
-
einstein
senior tag
A prad.de-n találtam egy topicot erről, ők se voltak teljesen 100%-ig biztosak benne (bár a németem egyáltalán nem jó...)
[link]Lényeg, megérdeklődtem a Senorgnál, hogy hogy is van ez. Mondjuk lehet, hogy a magyar Lenovonál kellett volna, de a senorgnál láttam így egyértelműen kiírva, hogy TN, hátha nekik van erről több infojuk. Majd, ha érdekel, ideírom, h mit válaszoltak.
Bár ez nagyon off már. -
janos666
nagyúr
Na én meg nagy FSAA fan vagyok. Na nem úgy hogy 16x MSAA vagy 4:4 supersampling, de akkora amekkorát elbír miután minden mást maxra toltam natív felbontásban, legalább egy 2X MSAA, vagy most geforceoknál ez a 8X CSAA tök jó, mert kb. 4X sebességet visz el amit mai játékokban el is bír a kártya és relatíve nagy DPI mellett (monitor méretéhez képest nagy felbontás...) elég is.
-
-
janos666
nagyúr
Szóval ikább 800:1-es 8ms-es P-MVA mint magas dinamikus kontrasztú legújabb generációs TN?
Azon a linken ami alább szerepel S-PVA-t írnak rá, emitt meg TN-nt, lehet kétféle van...
Hát megvárom az első teszteket hogy viszonyul pl. egy 1GB-os 4870-es a felbontás növekedéséhez, mert tetszene 80k körül egy fullHD-s S-PVA-s monitor ha bezerezhető (akár használtan is ha már csak TN-el árulják) -
Yany
addikt
Utólag elolvasva elég nehezen emészthetőnek tűnt, amit írtam, úgyhogy másképp megfogalmazva: a TN technológiájű monitorok mögött legalább akkora hangsúllyal dolgozik a marketing, mint a fejlesztőgárda. Kitalálnak mindenféle egyszerűen kivitelezhető "trükköt", amivel elfedhetik papíron a TN technológia hátrányát más megoldásokkal szemben. Ha úgy vesszük, ilyen az RTC elektronika is, ami viszont pont az xVA peneleken segített elsősorban, de annak hatása mégiscsak előnyösebb (a hátrányokkal együtt is), mint pl. a dinamikus kontraszt, vagy az 5:1-es kontrasztaránynál mért 170 fokos látószög. Azt hiszem ez könnyen belátható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest