- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Nem feltétlenül. A statikus ditherelés adott körülmények közt jobb is lehet."
Én 6 bit + statikus ditherre mondtam, hogy ronda. (Már ha valaki vizuálisan érzékeny típus... a többieknek meg kb. minden mai monitor bőven jó.) Azzal aztán variálhatod akárhogy a mintákat, az ronda lesz.
"Most épp egy kölcsön notebook előtt ülök, 2010-es gyártmányú Core2Duo, stb, és olyan halálkő statikus dithering van rajta"
Szép basszus... Feltételezem, 16M színűre van állítva a videókártya is. Melyik gyártó mely modeljénél sikerült ez? Csak hogy tudjuk... (Veszélyes nekem az életem. Más vesz akármilyen szart, és elvan vele örökké, nem is érti miről beszélek ha mondom hogy ez gáz. Én ránézek fél szemmel, és már zavar.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest