- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
marositech #38 üzenetére
RaveForce: Ja, bocs
Én azt nem értem, hogy például egy rakás kínainál látom még mai napig, hogy 9 gombost használ egy 6"-os phableten is akár.
-
törölt tag
válasz
RaveForce #29 üzenetére
Én nem tudnék kényelmesen használni egy 4"-os telefont, főleg akkor nem, ha ilyen keskeny
Hogy viszel be rajta szöveget? Nekem nem pálcikából vannak az ujjaim, még szerintem gesztusgépeléssel sem lenne valami használható. Egy iphone5-ön is alig tudok gépelni, minden második szóban van elgépelés, pedig az szélesebb a képarány miatt.
-
törölt tag
Érdekes lesz, nekem alapvetően bejönnek ezek a nyúlánkabb telefonok. Kicsit jobban hasonlít a régebbi arányokra, amikor még keskenyek és magasak voltak a készülékek, csak aztán ugye jött az érintőképernyő őrület, és minden szélesebb lett.
Mondjuk nem lenne rossz amúgy, ha ezzel párhuzamosan lenne olyan OS, ami úgy használná ki a területet, hogy az összes vezérlő és értesítési cucc alul van, hogy könnyen el lehessen érni, fent pedig csak a tartalmak jelennek meg, amit nem feltétlenül kell tapogatni. Ezt várom már egy ideje Androidban, hogy oldják már mg, hogy a tepsi telefonokat ne csak úgy lehessen használni, hogy egykezes módba teszi az ember, és a kijelző fele üres marad, hanem alul legyenek a vezérlőelemek. Mind. 3.0-nál még elfért valahogy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- alza vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest