- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teebor9
tag
Jómagam két évig használtam az Idol 3 4.7-et.
Szerintem ez a forgathatóság és a sztereó hangszóró (Tudom, hogy a megfordítás csak egy szoftveres eljárás, míg a hangszórót a HTC már rég elöl használja) felettéb kényelmes és kihúzza a készüléket az átlagosak közül.
Egy Samsung-ra váltva már az első nap fura volt, hogy a készülék hátából jön a hang és "maroktelefonálva" volt a "legjobb" videót fogyasztani rajta.
Hasonló a helyzet az elforgatással is. Rém kellemes, hogy majdnem bármilyen orientációval felvehető volt a hívás. -
Mr.Silkó
veterán
"Evan Blass ismét nagyot szivárogtatott"
-
Ez nagyon kellemetlen, javaslom neki a felnőtt pelenkát![ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
-
Matada2.3
veterán
Végre valami motoszkálás az Alcatel körül. A telefonok képei alapján a kötelezőkkel nem lesz probléma, gondolok itt a dupla kamerarendszerre és a 18:9-es képernyőarányra. Kíváncsi leszek az SoC választásokra.
Finn the human
-
janeszgol
félisten
KInézetre nem tűnik túl izgalmasnak. Na majd tudásra.
-
félisten
Hiába top-tier az aláírás, dupla hátlapi kamerarendszert egyiken sem lehet látni, a kávamentesítés leginkább az Alcatel 5-nél tűnik fel, képarányokat pedig csak tippelhetünk.
Especiel a 3v / 3x jelölésűeknél (középső sor) én dupla hátlapi kamerát látok.
Ettől függetlenül elég szomorú dolog lenne, hogy ha attól tekintünk valamit top-tierbe tartozónak, hogy legalább két hátlapi kamerája van...
Amúgy a típusjelöléseknél maradva, hát az Alcatel is jó hülyén oldja meg. Van 6 készülék, abból 4-et "Alcatel 3"-nak hívnak, csak persze a sima 3-as mellett van C, V és X végű. Sima és egyértelmű.... Mint a vakablak...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest