2018-as Alcatel modellpiramis bukkant fel

Hirdetés

A TCL hatásköre alá tartozó Alcatel okostelefonokból idén rengeteg jelent meg, és jelenleg úgy tűnik, hogy jövőre is komoly mennyiségű eszköz láthat napvilágot. Még 2017-et sem búcsúztatjuk, de Evan Blass máris mutatott nekünk egy piramist, amin hat darab 2018-as Alcatel látható. A képaláírás szűkszavúan annyit mond, hogy Idol-szériával egyenértékű, élvonalbeli modellpalettát látunk itt, ami persze nem jelenti azt, hogy az Alcatel 1X egy igazi csúcsmodell lesz, de azt biztosan, hogy annál jóval visszafogottabb specifikációjú vagy külső adottságokkal rendelkező Alcatelek is érkeznek még 2018-ban.

Hiába top-tier az aláírás, dupla hátlapi kamerarendszert az 5-ös csúcsmodellen nem lehet látni, illetve a kávamentesítés is csak a számozás csúcsán tűnik fel. Képarányokat csak tippelhetünk. Specifikáció nem érkezett a mobilokhoz, mindazonáltal valószínű, hogy rövidesen ezekről is többet megtudunk majd.

Azóta történt

Előzmények

  • Alcatel A7 - aranyt tévesztett

    Többet sejtet a dupla előlapi hangszórós, aranyfestést bevető Alcatel phablet, mint amennyit a középkategóriában nyújt, az üzemidőre azonban nem lehet panasz.

  • Négy új Alcatel jöhet az IFA előtt

    Még a berlini kiállítás előtt hivatalossá, ott pedig talán már kipróbálhatóvá is válhatnak a TCL-újdonságok.

  • Alcatel A5 LED - lassúzás a fények alatt

    Új ötlettel próbálja feldobni az Alcatel a középkategóriát. A hátlap ugyanis teljes egészében képes világítani, amit a gyártó meg is próbál kihasználni bizonyos funkcióknál.

  • Alcatel A3 - két tűz között

    Az ötvenezer forintos árkategóriában már ujjlenyomat-olvasóra, HD kijelzőre és 13 megapixeles kamerára is számíthatnak az Alcatel-vásárlók, de vajon mire elég ez a piacon?

Hirdetés