- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGaIn
senior tag
Elolvastam ezt: x190-napkitores
Nah most annyit fűznék hozzá, ha van egy napkitörés aminek fénye pont telibe kapja a földet,
és sugárzás pont 3 napra rá érkezik meg, akkor ez alatt az idő alatt a Föld megtesz közelítőleg 3 fokot a 360 ból a Nap körül.A nap föld távolság kb 150 millió km átalgosan, szóval nem kevés.
Ebből én azt vonnám le ha a napkitörés fénye "eltalál" minket akkor sugárzás éppen elsuhan mellettünk vagy csak egy kisebb részét kapjuk meg. Ugyanis a föld nem áll meg és várja be szépen azt a 3 napot ott helyben hanem tovább kering.
Bár ha van köztetek egy csillagász akkor cáfoljon meg ha marhaságot írtam.
Amúgy ha csak mágneses viharról van szó akkor csak szépen be kell bugyolálni minden elektromosat alufóliába és a Faraday kalitka megvéd.
-
SaGaIn
senior tag
De azért azt tudod hogy egy ilyen gyár nem azért kerül oda ahova mert közel lakik az igazgató...
Ahogy a Paksi Atomerőművet sem lehet csak úgy pl Miskolcra tenni.
Irgalmatlan mennyiségű pénz és energia volt ezeket megépíteni és fenntartani, nem lehet csak úgy átköltöztetni. Vagy többet felhúzni belőle... meg kell védeni ahogy lehet. Mondjuk földrengés ellen nem nagyon lehet védekezi...
Én is örülnék ha a TSMC kicsiny hazánkba vagy Európába költöztetne egy gyárat de ez a következő 50 évben nem fog megtörténni.
-
SaGaIn
senior tag
Nomtatható, önjavító chipek? mi? Gyerünk, csináljuk meg!
" sajnos külső természetes okok (No UFO) is okozhatnak nagyon durva pusztítást, amihez képest a Világháborúk kárai is eltörpülhetnek."
Akkor meg fel se keljünk reggel, mert eltalál egy cunami, vagy egy meteor? tényleg tegyünk le minden földrészre meg az északi sarkra is egy processzorgyárat... ébredj fel és igyál egy kávét...
nem jó dolog fél 11 kor kómásan össze vissza beszélni
-
SaGaIn
senior tag
nVidia és AMD nagy kártyáira gondoltam (960,970,980,Titan, 270,280,290,390)
Interceptor még a 3nm is az
Bár [megvalosult-az-egyetlen-atom-vekonysagu-szilicium-tranzisztor] (idén februári hír)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest