Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth87
tag
válasz
Touch-ko #147 üzenetére
Őszintén sajnálom a családod és a téged körül vevő embereket,,,,
""Javaslom, hogy szerezz baratokat, szocializalodj egy picit, mert noha meg fiatal vagy, de kesobb ebbol komoly problemaid lehetnek"""
Batya 25 éves korom óta vagyok a magyar honvédségnél,most 32 vagyok,,,vannak barátaim hidd el
-
toth87
tag
válasz
Touch-ko #140 üzenetére
nem hinném hogy megbántottalak,mert az ilyen embereket nem is lehet
az meg megint más kérdés hogy megpropáltam a magam módján magyarositani a nickname-edet,több kevés sikkerel."-Ilyen beszolasert van aki kitiltast kap..."
Kár ezt a témát feszegetned,nem léptem túl a prohardver.hu szabályzatában foglaltakat,,és nem is használtam trágár szavakat....egyébként neked sem muszály ide irogatni,hisz vannak páran akik nem is értékelik........nyugodtan el tolhatod a biciklit
-
toth87
tag
válasz
Touch-ko #133 üzenetére
Valoszinuleg uj UI-t fog kapni szepen lassan az egesz rendszer. Mivel egy ekkora rendszert nagyon durva lenne teljesen attervezni, igy erdemesebb lenne szepen lassan dolgozni rajta, latni, hogy tetszik-e a felhasznaloknak. Nem ugy mint a win8 PC verzioja. (csak kiprobáltam a szöveg bemásolos módszeredet és tényleg jó
)
Jézusom ember..................
"ekkora rendszert,nagyon durva lenne átervezni" hát azt figyelj tényleg nagyon durva lenne "áttervezni",,ezt szavakba nem is lehet önteni hogy milyen durva lenne,,,meghát ha figyelmbe vesszük hogy mekkora,ami nem elhanyagolható tény.......
Tényleg durva lehet .........mert 6 év alatt még nem sok minden történt vele
-
toth87
tag
válasz
Touch-ko #121 üzenetére
Mindent meglehet magyarázni
én nem vitatkoztam,de a tapasztalat leirás nem bűn
azt mondjuk megnézem hogy raksz ki a képernyőre alkamazásokat,nem arra gondoltam hogy a telóra a menüben hány oldanyi fér el láma/noob
(pl egy weboldal widgetje),,,hova tudod egy iphone 4-en kirakni az alkamazásokat ? ez nekem magas.egy normálisabb androidos teló után ez bizony hiányozhat embereknek,ha tetszik,ha nem.....tök 8 ennek soha nem lenne vége,okos enged,figyelj én egy szóval nem azt irtam hogy szar telefon,,,DE NEKEM KEVÉS/ÁR ..(az apple készüléket cserél ? én azt halottam hogy inkább önhibára fognak dolgokat)
-
toth87
tag
én még 2007 böl raktam el egy k800i-t nagyon szép állapotú,és még a joystick-je is kiválló,,soha nem adnám el,de van a repertoáromban,egy samsung d600,nokia ngage,nokia ngage qd,meg egy órmotlan nokia 5510,ezek szép állapotuak,és szoktam nosztaliázni is
ez mind akkoriban egy vagyony volt,most meg jóformán értéktelen kacatok,,,ez a baj a mobil piaccal
-
toth87
tag
Nokia Lumia 900 Nokia Play 360-at használtam van a családban,nagyon tetszik,és fekete szinben elég előkelő (ezt képek nem tudják vissza adni) szoftveresen viszont kicsit szegényes,+ a windows 8 integráció nem tudom mennyire illik ehhez a telóhoz,a csempe rendszer túlzoan retro,de van benne fantázia,sokmindent ki lehet rakni egyhelyre,és lassúnak sem nevezhetö.inkább a szoftveres támogatás ami érezhetöen kevés kicsit (ios,android melett)
-
toth87
tag
válasz
Cilindrik #110 üzenetére
nem kapok szivinfarktust
annyira nem érdekel ez az egész,hisz csak buta telefonokról van szó,számomra lehet az is ember aki mobilt sem használ
A nokiát én nagyon sajnálom,mert nagyon megveti a nép meg lenézi a márkát,pedig egykor a csúcs volt,emlékszem az elsö komolyabb telomra a 6600-ra imádtam,az a forma hatalmas kijelzö (akkoriban)
na meg ugye a 3310-es -
toth87
tag
válasz
Cilindrik #104 üzenetére
igy van ez alap,,egy sztárt is csak akkor lehet szeretni vagy utálni,ha futtatják és fókuszban van..de ez csak az én meglátásom,nem biztos hogy igy van,,,passz,,
mert maga az iphone nem rossz készülék,saját tapasztalatom hogy ilyen erös összeszerelést még nem nagyon láttam telónál.tehát a minöség az megvan/az nem mindegy milyen áronaz a baj hogy sok iphone teszt sajnos úgy kerül ki a köztudatban hogy nem is vagy ember ha nem ezt használod/veszed meg
-
toth87
tag
te el vagy varázsolva,én nem az irtam hogy mennyi re rossz,hanem én azt irtam le amit tapasztaltam,nem tehetek arról hogy az én igényeimnek az iphone nem tesz eleget,ezzel nem tudsz mit csinálni,,,amikor meg volt az i4-em,,és katattam a cuccok között itunes-on,akkor volt egykét játék amiket nagyon szivesen megvettem volna rá,csak ez a tetü itunes nem volt hajlandó elfogadni az otp-s kártyámat mint fizető eszközt,,,és amikor sok ilyen apró és bosszantó problémába ütközik az ember,akkor emlegeti az apple összes programozojának az édesanyját,,,mert androidon egyszerübb az élet,,,,miért mit gondoltál hogy a világon mindenkinek elégedettnek kell lennie az apple-el,,,még ilyen problémákkal is ?????? A KAPHATÓ LEGDRÁGÁBB KÉSZÜLÉKKEL,,,,,Merem állitani ha az apple szar szagú telefont gyártan te azt is megvennéd
Mert ti mindent lenyeltek az apple-töl,,,,,2 hónapig hasznaltam az iphone 4-et,annyira örültem amikor 70 ért elvitték,dobozostól mindenestöl,,hogy azt nem tudom szavakba önteni.
a másik meg az ha van egy kis logikád könnyen kitudod sakkozni mi lesz az apple-el magyarba,már ha csak abba bele gondolsz hogy mikor jött ki az elsö iphone ?? tökmindegy,nézd meg abból mennyi fogyot (magyarba)
most nézd meg mikor jött ki az android,és hogy abból mennyi fogyott,,,,ha nem megy linkelhetek be erröl infokat,,,,na most 2015 re szerinted mennyi iphone lesz magyar országon,ilyen apple üzlet politikával ???? mert ugye a fizetések nem nönek,az iphone nem lesz olcsobb,,,de az android meg minden árszegmensbe gyártja a telókat,,25- 150 ezerig,,,,,,,nagyon hülyének kell lennie annak aki ezt nem látja -
toth87
tag
-
toth87
tag
válasz
Cilindrik #83 üzenetére
én elmondom neked hogy sokat játszok komolyabb gamekkel,bf3,fc3,assassin 3,és számomra a Mac használhatatlan,teljes mértékben,,amiket meg mac-re itunes-ról le lehet szedni,nem is szeretném a pc-s nagy feljesztök portékáival össze hasonlitani sorry
Ja és a mac árábol már ki se kell térnünk arra hogy milyen gamer laptopot lehet venni,:
ez keresztbe hosszába megeszi az apple cuccokat
-
toth87
tag
csak akkor az apple fanoknak sem kéne olyan hsz-eket irogatni ami virágnyelven annyit jelent hogy milyen hülye az aki nem iphone-t használ,mert lehet hogy használna,,,igy jön képbe az android,ami már nem is csak alternativa lehet,hanem akár bőven túl is mutathat az iphone-on,,személyszerint én használtam egy-két hónapig iphone 4-et (nővéremé volt ,ingyen jutott hozzám) de sajnos csak azt tudom róla mondani amit az iphonehungaryn is feszegettek többször,hogy bizony az UI-je dögunalom,az egész ios csak pár ikonból áll,(innen ered a sebbeség) még egy föképernyöje sincs amin ha a telefon fel van oldva csak a háttérkép van,
a widgeteket már nem is mondom,meg a több föképernyöt (ami egyébként igen hasznos tud lenni)
ezért például nem tartom jogosnak semmilyen android rendszerrel való össze hasonlitását sem,az android egy picit több folyamatot futtat ugyan olyan vagy közel ugyan olyan hardverrel,mint az i4,i4s-5, és valljuk be az xperia s esetében is az új launcherrel 12 oldalt pakolhatsz meg bármivel,ami igen eröforrás igényes.Erröl az apple fanok csak álmodoznak,ahogy olvastam a fentebb emlitett oldalon.arról már nem is beszélek hogy az iphone 4-el jailbrake nélkül sajnos sok mindenre nem jutottam,amikor egy telefon ennyibe kerül,és gyakorlatilag még fel is kell törni,hogy legalább olyan kényelmes legyen mint az android (apk fájl másolása,játék indit) a szinkronizálásra már nem is akarom fecsérelni a betüket.
Ha megnézitek a sony-t az xperia s esetében ha bárkinek bármi gondja volt a telefonnal,ingyen újat kapott,átlag egy héten belül,,,,arra viszont kiváncsi lennék az apple mikor jut el erre a szintre,iphone 4 anntena probléma,mit válaszolt erre az apple : nem kell ugy fogni a telefont hogy elmenjen a térerö,fogd másképp,,cerlukszal körbe kell ragasztani,vagy bumper,,,,,mekkora jó fejek,amikor ez az eset volt az iphone 4 is 200 ezerbe került,,,,csak használjátok a hőn szeretett apple termékeket,meg is érdemlitek.
Megynyugtatlak a Bajai Tmobile-ban elkérik a munkáltatóit,utánna is néznek,,(bnöm is ott dolgozik,még ugy sincs protekció)
-
toth87
tag
válasz
blade zte #67 üzenetére
Ők egyébként azért vannak itt,mert dolgozniuk nem kell !!! megnézném egy átlag keresetböl hol vennék meg az apple legujabb cuccait,ha mindenük megvan és tényleg csak ez hiányzik az életükböl,,,,akkor megtudom őket érteni
csak ők nem tudnak minket megérteni
Az egyik itt lévö forumozó kirakott dollárban értendő árakat,hogy mennyi az iphone,,,,meg súgom neki nem 200 $
A hűség szerzödésröl meg csak annyit hogy vagy meg adják az embernek vagy nem,munka hely függö/nem mindegy mi van munkáltatoin (nem tudom hogy ezt tudta -e ?,gyanús hogy nem ) -
toth87
tag
Én konkrétan az iphone 5 -re gondoltam mint negyedmilliós darab,mert annyi,,,
ha meg a sima i4-et kéne egy xperia s mellé tenni,,hát nem tudom ,nagyon elvakultnak kéne lennem hogy az iphone 4-et válasszam,,az xperia s ára az újra értendö egyébként,ennyiért max használt 4s-t lehet venni,,,ez megint nem túl jó lehetöség (ennyi pénzért egy teló amit más nyúzott)
De szerintem az nagyobb baj hogy az összehasonlitás ragadt meg benned az irásból.....mert neked ez a természetes,senkivel nem akarok személyeskedni,de abban nem vagyok biztos hogy reálisan látjátok a világot (apple fanok)Egyébként tökre nem zavar félre ne értsétek,mindenki azt használ amit akar,1-2 év múlva az iphone úgy is kiszorul magyar országról
nem a telefon rossz az apple egy undoritó cég,ami nem érdemli meg a létjogosultságot,,,mert nem egy két haverom volt akik még leragadtak egy lahasznált ütött kopott sima 3g nél,,de sajnos váltani nem tudnak,mert az apple "remek" üzlet politikája nem engedi a készülékeinél az olcsóbb szegmenst,,,(ezen van a hangsúly)hisz ahogy ez a cikk is bizonyitja jól látható hogy lepi el az android a világot,,amit az apple már nem ér utol,és nincs túl sok apple fan hogy megmentse a céget (amit persze saját maguk süllyesztenek el)
-
toth87
tag
Azért abban egy két kommentelönek igaza van hogy egy iphoneok irreálisan drágák,,iphobne 5 negyed millió forint WTF ?????
Két teóriám van ezzel kapcsolatban :
1. Mi már nem is magyar országon vagyunk,ahol a fizetések sokszor egyenlöek a 0-val ??? és mindenki háromszázezret keres havonta ?? mert akkor lehet hogy csak én nem vagyok képben
((
2.Akik itt dicsérik az iphone-t olaj sejkek
))) / valamit nagyon jól csinálnak hogy nekik van is,meg meg is éri egy negyedmilliós teló,,,(mondjuk szomorú hogy ember-ember között ekkora a különbség,mert bizony az iphone 5 ára,családoknak az egy évi jövedelme,szociális segélyre átváltva,ami 18800ft havonta )
Én most vettem egy xperia s-t,de ez is bőven elég mindenre,de viszont amikor a sok szerencsétlen emberre gondolok,(az utcánkban is van ilyen család) akik egy szobában alszanak 4-en,mert nincs fűtés/pénzük,(és még dolgoznak is) nekem meg az volt a legnagyobb bajom hogy a 80-ezres p-t vegyem,vagy a 110 ezres S-t,akkor el szoktam szomorodni,,hogy hová jutottunk,"mint emberiség"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Strategy Analytics felmérése szerint a világ okostelefonjainak 70%-án Android operációs rendszer teljesített szolgálatot.
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest