Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• toth87

tag

Azért abban egy két kommentelönek igaza van hogy egy iphoneok irreálisan drágák,,iphobne 5 negyed millió forint WTF ?????

Két teóriám van ezzel kapcsolatban :

1. Mi már nem is magyar országon vagyunk,ahol a fizetések sokszor egyenlöek a 0-val ??? és mindenki háromszázezret keres havonta ?? mert akkor lehet hogy csak én nem vagyok képben :(((((

2.Akik itt dicsérik az iphone-t olaj sejkek :))))) / valamit nagyon jól csinálnak hogy nekik van is,meg meg is éri egy negyedmilliós teló,,,(mondjuk szomorú hogy ember-ember között ekkora a különbség,mert bizony az iphone 5 ára,családoknak az egy évi jövedelme,szociális segélyre átváltva,ami 18800ft havonta )

Én most vettem egy xperia s-t,de ez is bőven elég mindenre,de viszont amikor a sok szerencsétlen emberre gondolok,(az utcánkban is van ilyen család) akik egy szobában alszanak 4-en,mert nincs fűtés/pénzük,(és még dolgoznak is) nekem meg az volt a legnagyobb bajom hogy a 80-ezres p-t vegyem,vagy a 110 ezres S-t,akkor el szoktam szomorodni,,hogy hová jutottunk,"mint emberiség"

Új hozzászólás Aktív témák