Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth87
tag
Azért abban egy két kommentelönek igaza van hogy egy iphoneok irreálisan drágák,,iphobne 5 negyed millió forint WTF ?????
Két teóriám van ezzel kapcsolatban :
1. Mi már nem is magyar országon vagyunk,ahol a fizetések sokszor egyenlöek a 0-val ??? és mindenki háromszázezret keres havonta ?? mert akkor lehet hogy csak én nem vagyok képben
((
2.Akik itt dicsérik az iphone-t olaj sejkek
))) / valamit nagyon jól csinálnak hogy nekik van is,meg meg is éri egy negyedmilliós teló,,,(mondjuk szomorú hogy ember-ember között ekkora a különbség,mert bizony az iphone 5 ára,családoknak az egy évi jövedelme,szociális segélyre átváltva,ami 18800ft havonta )
Én most vettem egy xperia s-t,de ez is bőven elég mindenre,de viszont amikor a sok szerencsétlen emberre gondolok,(az utcánkban is van ilyen család) akik egy szobában alszanak 4-en,mert nincs fűtés/pénzük,(és még dolgoznak is) nekem meg az volt a legnagyobb bajom hogy a 80-ezres p-t vegyem,vagy a 110 ezres S-t,akkor el szoktam szomorodni,,hogy hová jutottunk,"mint emberiség"
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Strategy Analytics felmérése szerint a világ okostelefonjainak 70%-án Android operációs rendszer teljesített szolgálatot.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Milyen routert?
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest