Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
toth87
tag
válasz
Touch-ko #147 üzenetére
Őszintén sajnálom a családod és a téged körül vevő embereket,,,,
""Javaslom, hogy szerezz baratokat, szocializalodj egy picit, mert noha meg fiatal vagy, de kesobb ebbol komoly problemaid lehetnek"""
Batya 25 éves korom óta vagyok a magyar honvédségnél,most 32 vagyok,,,vannak barátaim hidd el
-
Touch-ko
őstag
`1., Kiadod A időpontban a teljesen átalakítottat és használtatod 3 hónapig
2., Kiadod A időpontban a kis módosítást, 1 hónapra rá az újabb módosítást, 2 hónapra az újabbat.`Nem havonta kell frissiteni, hanem ugy, ahogy az OSX kozeledik az iOS-hez. Lassan, de a vasarlokat nem zavarjak ossze. A vasarlok nem szeretnek agyalni, gondolkodni, mert ugy kenyelmesebb nekik. Szerintem ha megveszel valamit, akkor azt hasznalni akarod, es eleg bosszanto azon agyalni, hogy mit hova, hogyan kell tenni, rakni, vagy csak mukodtetni.
`A kettő között egy _lényeges_ különbség van. Az 1-es esetben készteted a felhasználót gondolkodásra és a végleges verzió hibái egyből előjönnek.
Az XP-nel sem jottek elo a rejtett hibak, evekig adtak ki service pack-eket.A 2-es esetben a felhasználónak ki van nyalva a s*gge és csak a 2. hónap után derülnek ki a végleges verzió hibái / kényelmetlenségei.
A vegleges verzional ahogy irtad a 2 honapos eltolodast, ott van + 2 honapnyi idod tesztelni.
Bar igazabol nem 2 honapnyi idotavlatokban gondolkoztam.`Mindkét esetben megszívta, aki megvette a progit és nem tetszik neki valami. Viszont az első esetben nem zsákbamacskát vett, hanem tudta mit kap. A 2. esetben pedig mézesmadzaggal még jobban megszívattad, mert 3 hónapig szívott azzal, aminek a végén nem tetszik az eredmény neki.`
-Egy jol megirt programnal nincs zsakbamacska. Erdemes lenne megnezni pelda keppen, a frissitesi idoszakokat OSX es Microsoft teren. Tovabba az update adatok is arra utalnak, hogy az elso idoszakban aranyokat tekintve tobb ember szerezte be az uj ML-t mint a kiadas utan a Win8-at. Erdemes megnezni egy errol szolo chart-ot.
Ez baromira OFF lett megint...
Sorry.
-
Azie
őstag
válasz
Touch-ko #148 üzenetére
Nekem a W7->W8 kisebb "megszokási gondot okozott", mint az office 2003->2010.
Mégpedig azért, mert ott lehetőség sincs rá, hogy a régi felületet használd.Megszokási idő:
1., Kiadod A időpontban a teljesen átalakítottat és használtatod 3 hónapig
2., Kiadod A időpontban a kis módosítást, 1 hónapra rá az újabb módosítást, 2 hónapra az újabbat.A kettő között egy _lényeges_ különbség van. Az 1-es esetben készteted a felhasználót gondolkodásra és a végleges verzió hibái egyből előjönnek. A 2-es esetben a felhasználónak ki van nyalva a s*gge és csak a 2. hónap után derülnek ki a végleges verzió hibái / kényelmetlenségei.
Mindkét esetben megszívta, aki megvette a progit és nem tetszik neki valami. Viszont az első esetben nem zsákbamacskát vett, hanem tudta mit kap. A 2. esetben pedig mézesmadzaggal még jobban megszívattad, mert 3 hónapig szívott azzal, aminek a végén nem tetszik az eredmény neki.
Ezek alapján korrektebb az 1. megoldás (Amit MS csinált W8-cal).
OFF: 3.1-ben volt start menü?
)
-
Touch-ko
őstag
Szerencsére, te mindent jobban tudsz. `
-Ezt meg jo, hogy le sem irtam.
A metro UI-rol sem irtam le mert:
1., teljesen logikus, mert a metro felulet mobil eszkozon volt elerheto elsokent.
2., nagyon OFF lett volna.`Azért kellett belekerülnie a desktop verzióba is, hogy egységes legyen minden platformon az UI (más kérdés, hogy a régi ui használhatatlan lenne mobil eszközökön, ezért a mobil verziókba nem került bele a classic ui opció).`
Igen, pontosan ezt leirtam en is fentebb. Emiatt a nagy atalakitas miatt sokaknak nem is tetszik az uj rendszer, es a tesztek egy reszeben is ezt hozzak fel gyakran negativumkent.
`A tetszés és funkcionalitás pedig akkor sem lesz jobb, ha lépcsősen kényszeríted rá a felhasználókra. Sokkal jobb megoldás volt ez így, hogy egyből berakták és megmaradt a régi felület is, mint opció.`
Jobb megoldas? Nem hinnem, ha szep lassan csinaltak volna, akkor adtak volna idot a felhasznaloknak, hogy megszokjak az uj rendszer adta elonyoket, de ehelyett igy mar hatranyrol beszelunk. Testverem tobb evnyi Windows utan (3.1-Win7) a Start menu-vel volt gondja, azzal ami alapkent szolgalt a korabbi verzioknal.
Remelem ertheto igy mar a gondolatom, ha gondolod privatban kifejtem bovebben, de nem itt, mert nagyon Off lenne. -
Touch-ko
őstag
`nem hinném hogy megbántottalak,mert az ilyen embereket nem is lehet...`
...`az meg megint más kérdés hogy megpropáltam a magam módján magyarositani a nickname-edet,több kevés sikkerel. `
-Latom, meg ez sem megy... Sajnalom, de tenyleg, s ezt most minden banto, vagy serto szandekot mellozve irom neked.Javaslom, hogy szerezz baratokat, szocializalodj egy picit, mert noha meg fiatal vagy, de kesobb ebbol komoly problemaid lehetnek. Ezt megint CSAK KIFEJEZETTEN jotanacskent ertsd, semmi banto szandek nincs a szavaimban, de most komolyan!
-
Blyan
félisten
válasz
Aftereffect #145 üzenetére
Így helyes a link.
-
Aftereffect
tag
Hm..
Apple adta el a legtöbb mobiltelefont az USA- ban
Nem okostelefont. Mobiltelefont. Ez először fordul elő a történelemben, a Samsung volt az élen az utóbbi öt évben az Egyesült Államokban. -
toth87
tag
válasz
Touch-ko #140 üzenetére
nem hinném hogy megbántottalak,mert az ilyen embereket nem is lehet
az meg megint más kérdés hogy megpropáltam a magam módján magyarositani a nickname-edet,több kevés sikkerel."-Ilyen beszolasert van aki kitiltast kap..."
Kár ezt a témát feszegetned,nem léptem túl a prohardver.hu szabályzatában foglaltakat,,és nem is használtam trágár szavakat....egyébként neked sem muszály ide irogatni,hisz vannak páran akik nem is értékelik........nyugodtan el tolhatod a biciklit
-
Azie
őstag
válasz
Touch-ko #142 üzenetére
Szerencsére, te mindent jobban tudsz. Pl. Azt is, hogy a metro UI-nak az elsődleges célja a mobil eszközökön történő használat (touchscreen) és nem a desktop alkalmazás. Azért kellett belekerülnie a desktop verzióba is, hogy egységes legyen minden platformon az UI (más kérdés, hogy a régi ui használhatatlan lenne mobil eszközökön, ezért a mobil verziókba nem került bele a classic ui opció).
A tetszés és funkcionalitás pedig akkor sem lesz jobb, ha lépcsősen kényszeríted rá a felhasználókra. Sokkal jobb megoldás volt ez így, hogy egyből berakták és megmaradt a régi felület is, mint opció.
-
Touch-ko
őstag
`Mondjuk ezt a W8-as példát nem értettem én sem nála. Talán Metro UI-re gondolhat? Hogy nem szeretik az emberek? `
Igen az uj UI-re gondoltam. Erdemes elolvasni par szakertoi velemenyt rola, es latni fogod, hogy nagyon sok embernek nem tetszik, mert egyetlen verzio lepesben teljesen atalakitottak a rendszert es rengeteg dolgot kell ujra megszokni. Ez nem kenyelmes az embereknek. Olyan emberekrol van szo, akik evekig a megszokott rendszert hasznaltak, es megszokasbol dolgoztak rajta. Azoknak remalom ez. Viszont ha szep lassan verziorol verziora modositottak volna, akkor elkerulhettek volna azt, amit igy nem tudtak. -
Touch-ko
őstag
`Szerintem mondjuk kategóriákkal jobb a saját hentesemnél vásárolni, mint Apple Store-ban. `
-Igen, valoban egy kategoria.
Tovabba rengeteg cikket lehet, lehetett olvasni a vasarloi elmenyrol az Apple Store-okban. Tobb kozvelemeny kutatas is elsokent hozta ki az elmult X evben.
-
Touch-ko
őstag
`öreg neked súlyos szöveg értelmezési gondjaid vannak "senior tag" EZ A CIKK NEM AZ APPLE-RÖL SZÓL
beszélgethetünk ebbe a hangnembe is.........Touch-ko=TACSKÓ `-Ilyen beszolasert van aki kitiltast kap...
`öreg neked súlyos szöveg értelmezési gondjaid vannak "senior tag" EZ A CIKK NEM AZ APPLE-RÖL SZÓL`
Mellesleg a cikkbol idezve:
`Felvetődik a kérdés, hogy a többi rendszer mekkora szeletet tudott elharapni a fennmaradó részből, nos, az iOS 19,4%-ot birtokolt, a maradék 12,2% pedig megoszlik a többi operációs rendszer között.
Az eladások tekintetében a Strategy Analytics szerint is a Samsung és az Apple vezet, messze túlmutatva a konkurens gyártók okostelefon értékesítésének eredményénél.`
Tovabba:
...` ez a versenynem az Apple és a Google között zajlik, hanem ebben az esetben Apple és a Samsung viszonyát kell szem előtt tartani, `Tehat kinek vannak gondjai?
Inkabb NE is irj semmit, ha nem megy a normalis forumozas. Egyetlen hasonlo szot nem irtam, de te mar is serto hangvetelben irogatsz...A masodik kommentedre nem tudok semmit irni. Jah de, a 137-es kommentben megtalalod az igazsagot.
-
Azie
őstag
Mondjuk ezt a W8-as példát nem értettem én sem nála. Talán Metro UI-re gondolhat? Hogy nem szeretik az emberek? Akinek nem tetszik az új UI, annak ott van a Classic Desktop mód. Ettől még maga az oprendszer sokkal stabilabb és gyorsabb. Egy mobil OS sem arról szól sztem, hogy hány widget meg hasonló sz*rság rakható ki egy oldalra.
-
toth87
tag
válasz
Touch-ko #133 üzenetére
Valoszinuleg uj UI-t fog kapni szepen lassan az egesz rendszer. Mivel egy ekkora rendszert nagyon durva lenne teljesen attervezni, igy erdemesebb lenne szepen lassan dolgozni rajta, latni, hogy tetszik-e a felhasznaloknak. Nem ugy mint a win8 PC verzioja. (csak kiprobáltam a szöveg bemásolos módszeredet és tényleg jó
)
Jézusom ember..................
"ekkora rendszert,nagyon durva lenne átervezni" hát azt figyelj tényleg nagyon durva lenne "áttervezni",,ezt szavakba nem is lehet önteni hogy milyen durva lenne,,,meghát ha figyelmbe vesszük hogy mekkora,ami nem elhanyagolható tény.......
Tényleg durva lehet .........mert 6 év alatt még nem sok minden történt vele
-
Touch-ko
őstag
válasz
Cilindrik #125 üzenetére
Tudom, hogy oltanak. De igazabol ezeknek a forumozoknak nagy tobbsege sosem latott Apple termekeket, maximum a TV-ben a reklamokban.
Volt olyan, hogy leb.ziztak, (szerintem ez sok mindent elarul a HSZ irojarol) volt aki ujgazdagnak hivott, volt aki csak iSznob-nak. Igazabol nem foglalkozom veluk. Volt aki azt irta, hogy a MBP azert sz.r, mert muanyagbol van. Tavaly volt aki azt irta, hogy a retina display mar reg elavult
Tenyleg, ezekre mit tudsz irni? Ennyit a tapasztalatukrol, tehat sokuk azt sem tudja mit szid, vagy miert anyazik.. Neha csak jot mosolygok rajtuk..
Valoszinuleg uj UI-t fog kapni szepen lassan az egesz rendszer. Mivel egy ekkora rendszert nagyon durva lenne teljesen attervezni, igy erdemesebb lenne szepen lassan dolgozni rajta, latni, hogy tetszik-e a felhasznaloknak. Nem ugy mint a win8 PC verzioja.
-
Touch-ko
őstag
`Mindent meglehet magyarázni én nem vitatkoztam,de a tapasztalat leirás nem bűn azt mondjuk megnézem hogy raksz ki a képernyőre alkamazásokat,nem arra gondoltam hogy a telóra a menüben hány oldanyi fér el láma/noob
(pl egy weboldal widgetje),,,hova tudod egy iphone 4-en kirakni az alkamazásokat ? ez nekem magas.egy normálisabb androidos teló után ez bizony hiányozhat embereknek,ha tetszik,ha nem.....tök 8 ennek soha nem lenne vége,okos enged,figyelj én egy szóval nem azt irtam hogy szar telefon,,,DE NEKEM KEVÉS/ÁR ..
(az apple készüléket cserél ? én azt halottam hogy inkább önhibára fognak dolgokat)`Igen, valoban mindent meg lehet magyarazni, pont ezt latom itt a forumon en is.
Az iPhone-ra az alkalmazasokat a fomenubol tudod elerni. Ugyanigy egy weboldalt is.
Nem azzal va a baj, hogy neked keves, legyen, itt azt tartom felhaboritonak, amit mar sokszor megirtam, hogy Apple hirhez jon a sok troll, es az elso 10-20 HSZ altalaban minden Apple hirnel ko kemeny fika. Ezutan jon az Apple tulajok sertegetese, ( leb.ziznak, sznobnak, ujgazdagnak hivnak azert mert egy ki.aszott markat hasznalok, normalisak ezek? Azert ayaznak, mert en mas markaju eszkozoket hasznalok???)
Az onhibarol annyit, hogy 3G-m volt aminel a pixelek tonkrementek. Szo nelkul kicsereltek.
Az elofordul, hogy azert nem cserelik ki, mert vizbe esett, mert atment rajta egy auto.Ha egy neylonzacsiba behozna valaki egy darabjaira hullott iPhone-t, es a garancia miatt anyazik, akkor en sem cserelnem ki neki.
A vasarlokhoz valo hozzaallas pedig pelda nelkuli az Apple Store-okban. Olyan meg sosem fordult elo, hogy bementem volna kerdezni valamit, es nem segitettek volna. MEllesleg eleg sok kimutatas van arrol, hogy a legjobb az Apple Store-okban vasarolni.
-
Touch-ko
őstag
Oke, 11 oldal. Szamoljunk egy picit. Egyetlen folderbe 16 app fer el. Egy oldalon 20 foldert tudsz tarolni. Ez alapjan ki tudod szamolni, hogy maximum hany application fer el a kijelzo szempontjabol a telefonodon. Ha azt szamitjuk bele, hogy a 64GB-s modelled van, es tartasz az appokon kivul zenet, contact listet, es egyeb dokumentumokat, nos akkor elobb fog elfogyni a tarhelyed, mint a kijelzon megjelenitheto appok szama.
Nekem jelenleg mintegy 20-25 app van 4 folderben elhelyezve, van kb ~1300 zeneszamom, es igy meg van 10GB szabad heleym..
Ergo szerintem nem ez alapjan kellene eldonteni, hogy melyik platform a jobb.`Mondjuk az antenna-gatet tagadni azért valóban elvakultság... csak magunk közt. Létezett az, sőt létezik most is, a szar hálózatokra meg nem lehet fogni, mert lehet van ahol gyengébb a jel, de ott más telefonok még vígan csatlakoznak, ahol a 4 azért eldobta a hálózatot.`
-Ertem, akkor mivel magyarazod, hogy magyar T-mobilnal mukodott normalisan, es 3 kulonbozo kulfoldi szolgaltato kozul pedig 2-nel jo volt a network, a harmadiknal pedig siralmas? Mellesleg amikor az iPHone4-nel nem volt terero, akkor se a 4S-nel, sem pedig az SGS3-nal nem volt egyetlen egy bar sem..
A SGS3 pedig mas telefon, es haveromnak sem sikerult. Sot, mondok jobbat, tobb kollegam szidja ezt a halozatot, van aki HTC-t, iPhone-t, SGS3-at hasznal. Egyikuk sincs megelegedve a halozattal.. Tehat akkor beszelhetunk antenna gate-rol a HTC es Samsung eseteben is?Ezek szerint igen.
-
toth87
tag
válasz
Touch-ko #121 üzenetére
Mindent meglehet magyarázni
én nem vitatkoztam,de a tapasztalat leirás nem bűn
azt mondjuk megnézem hogy raksz ki a képernyőre alkamazásokat,nem arra gondoltam hogy a telóra a menüben hány oldanyi fér el láma/noob
(pl egy weboldal widgetje),,,hova tudod egy iphone 4-en kirakni az alkamazásokat ? ez nekem magas.egy normálisabb androidos teló után ez bizony hiányozhat embereknek,ha tetszik,ha nem.....tök 8 ennek soha nem lenne vége,okos enged,figyelj én egy szóval nem azt irtam hogy szar telefon,,,DE NEKEM KEVÉS/ÁR ..(az apple készüléket cserél ? én azt halottam hogy inkább önhibára fognak dolgokat)
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
Touch-ko #121 üzenetére
Bátor vagy, ilyen hozzászólást úgy leoltanak mint a pinty
Engem már le hipster-eztek csak mert iMac-en merek dolgozni.Amigy amikor szidják az iOS kinézetét (nincs főképernyő csak menü) mindig az jut eszembe hogy nagyjából a nagyra becsült MIUI is igy működik azzal a kivétellel hogy vannak widget-ek.
Én megmondom őszintén annó azért váltam meg a szifontól mert hiányoztak a widgetek, pontosabban a HTC Sense felület mert nagyon megszoktam, de nem kezdtem el fikázni az iOS-t.
Egy nagyon jó rendszernek tartom, egyszerű, gyors átlátható, persze vannak dolgok amiket hiányol az ember de az minden rendszernél megvan. WP7 pl böngészésnél nem tudott egy nyomorult jelszót megjegyezni. -
-
Blyan
félisten
válasz
Touch-ko #121 üzenetére
Mondjuk az antenna-gatet tagadni azért valóban elvakultság... csak magunk közt. Létezett az, sőt létezik most is, a szar hálózatokra meg nem lehet fogni, mert lehet van ahol gyengébb a jel, de ott más telefonok még vígan csatlakoznak, ahol a 4 azért eldobta a hálózatot.
-
Touch-ko
őstag
`csak akkor az apple fanoknak sem kéne olyan hsz-eket irogatni ami virágnyelven annyit jelent hogy milyen hülye az aki nem iphone-t használ,mert lehet hogy használna,`
-Az Android hivok meg az Apple hirekhez jonnek, mindig ez toretenik. Ott kezdodik ugyanez elolrol, mert valaki mindig benyogi, hogy az Apple felhasznalok b.zik, ujgazdagok, sznobok, stb. Itt jelenleg egy olyan hirrol van szo, ami mindket felet erinti. Erdemes vegigolvasni az elso 15-20 HSZ-t. Mit is latunk ott? Bezzeg, ha ezeket en irtam volna le, en elbol kitiltast kapok 10 evre a forumrol!
-Egyszer ellatogattam az SGS3 egyik hirehez, es a dorumban egy senkit sem lattam aki szidta a Samsung termekeit..
-Ellenkezo esetben a 20. HSZ-nel mar megjelennek az Apple hater-ek. Vajon ez mind-mind veletlen egybeeses, evek ota, minden Apple hirnel?
`bizony az UI-je dögunalom,az egész ios csak pár ikonból áll,(innen ered a sebbeség) még egy föképernyöje sincs amin ha a telefon fel van oldva csak a háttérkép van, a widgeteket már nem is mondom,meg a több föképernyöt (ami egyébként igen hasznos tud lenni)`
-En elso generacios iPhone-t is hasznaltam, (meg mindig megvan) es azota nekem meg nem lett unalmas. Egyszeruen nem nezegetni kell a UI-t hanem hasznalni. A par ikonos elrendezes azert jo, mert egyszeru hasznalni. Egyik csaladtagom, karacsonyra kapott egy iPhone5-ot, es bizony NEM kellett magyarazni neki, hogy mi mire valo, egybol megertette es tudta hasznalni anelkul, hogy elolvasott volna barmit is. Ezt egy androidnal nem hiszem hogy ment volna neki. Elotte 6230i-je volt.
`12 oldalt pakolhatsz meg bármivel,ami igen eröforrás igényes.Erröl az apple fanok csak álmodoznak,ahogy olvastam a fentebb emlitett oldalon. `
-Baratnom iPhone4-et most pucoltam ki, volt 8-9 oldalnyi app, es nala nem jelentkezett az amit te fentebb irtal.
`arról már nem is beszélek hogy az iphone 4-el jailbrake nélkül sajnos sok mindenre nem jutottam,amikor egy telefon ennyibe kerül,és gyakorlatilag még fel is kell törni,hogy legalább olyan kényelmes legyen mint az android (apk fájl másolása,játék indit) a szinkronizálásra már nem is akarom fecsérelni a betüket.`
-En JB nelkul fel evtizede megvagyok... Sose akartam, ellenben tesom 3GS-e JB-ve lett, es ra 1 evvel kesobb panaszkodott, hogy lassu lett.
Mellesleg ugy szeretem azokat a HSZ-eket, ahol valaki nehany het leforgasa alatt tobb tapasztalatot szerez, mint az, aki fel evtizede hasznalja a rendszert..
Egyetlen iOS eszkozom sem volt JB-ve. Pedig van 4 iPHone, 1 iPod Touch es 2 iPad, es erdekes modon sosem hianyzott a JB. Ami kellett megvettem magamnak,`Ha megnézitek a sony-t az xperia s esetében ha bárkinek bármi gondja volt a telefonnal,ingyen újat kapott,átlag egy héten belül,,,,arra viszont kiváncsi lennék az apple mikor jut el erre a szintre,iphone 4 anntena probléma,mit válaszolt erre az apple : nem kell ugy fogni a telefont hogy elmenjen a térerö,fogd másképp,,cerlukszal körbe kell ragasztani,vagy bumper,,,,,mekkora jó fejek,amikor ez az eset volt az iphone 4 is 200 ezerbe került,,,,csak használjátok a hőn szeretett apple termékeket,meg is érdemlitek.`
-Megint rosszul tudod, az Apple keszuleket cserel, nem javit...
Az iPhone4 antenna gate, pedig a szolgaltatok szar network-je miatt van/volt.
Az iPhone4-em 2-3 kulonbozo kulfoldi szolgaltatoval probaltam . Ebbol mindannyiszor mas mas tapasztalatom van. Az egyik egesz jo, am van aminel a hazban nincs tererom, a fovarosban. Pedig egy 14 millios varosban elek. Ez eleg gaz, de ez csak egy bizonyos szolgaltatonal van. Aztan a magyar T-Mobile SIM-mel megint normalisan mukodott.Ergo ez nem az Apple hibaja. Hozzateszem, hogy ahol az iPhone4-em sz.rul teljesitett, ott haverom SGS3-a szinten nem talalt halozatot (ugyanaz a szolgaltato) es a mostani iPhone5-om rendesen mukodik, ugyanabban a hazban, ahol az iPhone4-em anno, es haverom SGS3-a nem talal halozatot.
`amikor ez az eset volt az iphone 4 is 200 ezerbe került,,,,csak használjátok a hőn szeretett apple termékeket,meg is érdemlitek.`
-Ez szerintem megint eros volt..
Szeretem az Apple termekeimet, Windows-rol, valtottam, hasznaltam iPhone mellett Androidot is, valamiert megis az Apple termekeinek maradtam lassan 10 eve mar.. -
toth87
tag
én még 2007 böl raktam el egy k800i-t nagyon szép állapotú,és még a joystick-je is kiválló,,soha nem adnám el,de van a repertoáromban,egy samsung d600,nokia ngage,nokia ngage qd,meg egy órmotlan nokia 5510,ezek szép állapotuak,és szoktam nosztaliázni is
ez mind akkoriban egy vagyony volt,most meg jóformán értéktelen kacatok,,,ez a baj a mobil piaccal
-
toth87
tag
Nokia Lumia 900 Nokia Play 360-at használtam van a családban,nagyon tetszik,és fekete szinben elég előkelő (ezt képek nem tudják vissza adni) szoftveresen viszont kicsit szegényes,+ a windows 8 integráció nem tudom mennyire illik ehhez a telóhoz,a csempe rendszer túlzoan retro,de van benne fantázia,sokmindent ki lehet rakni egyhelyre,és lassúnak sem nevezhetö.inkább a szoftveres támogatás ami érezhetöen kevés kicsit (ios,android melett)
-
toth87
tag
válasz
Cilindrik #110 üzenetére
nem kapok szivinfarktust
annyira nem érdekel ez az egész,hisz csak buta telefonokról van szó,számomra lehet az is ember aki mobilt sem használ
A nokiát én nagyon sajnálom,mert nagyon megveti a nép meg lenézi a márkát,pedig egykor a csúcs volt,emlékszem az elsö komolyabb telomra a 6600-ra imádtam,az a forma hatalmas kijelzö (akkoriban)
na meg ugye a 3310-es -
toth87
tag
válasz
Cilindrik #104 üzenetére
igy van ez alap,,egy sztárt is csak akkor lehet szeretni vagy utálni,ha futtatják és fókuszban van..de ez csak az én meglátásom,nem biztos hogy igy van,,,passz,,
mert maga az iphone nem rossz készülék,saját tapasztalatom hogy ilyen erös összeszerelést még nem nagyon láttam telónál.tehát a minöség az megvan/az nem mindegy milyen áronaz a baj hogy sok iphone teszt sajnos úgy kerül ki a köztudatban hogy nem is vagy ember ha nem ezt használod/veszed meg
-
toth87
tag
te el vagy varázsolva,én nem az irtam hogy mennyi re rossz,hanem én azt irtam le amit tapasztaltam,nem tehetek arról hogy az én igényeimnek az iphone nem tesz eleget,ezzel nem tudsz mit csinálni,,,amikor meg volt az i4-em,,és katattam a cuccok között itunes-on,akkor volt egykét játék amiket nagyon szivesen megvettem volna rá,csak ez a tetü itunes nem volt hajlandó elfogadni az otp-s kártyámat mint fizető eszközt,,,és amikor sok ilyen apró és bosszantó problémába ütközik az ember,akkor emlegeti az apple összes programozojának az édesanyját,,,mert androidon egyszerübb az élet,,,,miért mit gondoltál hogy a világon mindenkinek elégedettnek kell lennie az apple-el,,,még ilyen problémákkal is ?????? A KAPHATÓ LEGDRÁGÁBB KÉSZÜLÉKKEL,,,,,Merem állitani ha az apple szar szagú telefont gyártan te azt is megvennéd
Mert ti mindent lenyeltek az apple-töl,,,,,2 hónapig hasznaltam az iphone 4-et,annyira örültem amikor 70 ért elvitték,dobozostól mindenestöl,,hogy azt nem tudom szavakba önteni.
a másik meg az ha van egy kis logikád könnyen kitudod sakkozni mi lesz az apple-el magyarba,már ha csak abba bele gondolsz hogy mikor jött ki az elsö iphone ?? tökmindegy,nézd meg abból mennyi fogyot (magyarba)
most nézd meg mikor jött ki az android,és hogy abból mennyi fogyott,,,,ha nem megy linkelhetek be erröl infokat,,,,na most 2015 re szerinted mennyi iphone lesz magyar országon,ilyen apple üzlet politikával ???? mert ugye a fizetések nem nönek,az iphone nem lesz olcsobb,,,de az android meg minden árszegmensbe gyártja a telókat,,25- 150 ezerig,,,,,,,nagyon hülyének kell lennie annak aki ezt nem látja -
arkades
senior tag
Azért az is elképesztő, hogy a symbian mennyire eltűnt.
-
Cilindrik
aktív tag
Amugy nem értem pl a BB-t miért nem szidják az ára miatt miért csak az Apple drága?
-
arkades
senior tag
Igazad van. Ez a cikk tényleg nem az iPhone-ról szól de a hozzászólások már csak arról, hogy mennyire használhatatlan termékeket gyárt az Apple és arról, hogy ezeket miért veszi meg valaki egyáltalán, valamint, hogy remélhetőleg pár év elteltével Magyarországon már nem is lesz jelen a cég.
-
Cilindrik
aktív tag
A hype-ot én sem birom. Hüledezve néztük a helyszíni riportot a mamutos bemutatóról. Az ilyen droid-ok miatt is gondolják a mac-esekről hogy agyatlan hülyék. Az baj hogy az ilyen emberkék, akik megvesznek egy iX-et 69E-ért + ezer év részlet, ezek gerjesztik leginkább a fórumokban a feszkót és istenítik az Apple-t fikázzák a PC/Android vonalat kb 2 perces Apple tapasztalattal.
És sajnos ezekkel azonosítját azokat azokat a mac-eseket akik mondjuk már a PPC-s idők óta ezen a platformon vannak.
De sajnos a PC-sek is általában erősen a 0-hoz konvergáló Mac es tapasztalattal fikázzák szidják (sőt mint itt olvastam le is turháznák) válaszként a mac termékeket/felhasználókat. (a turházás a termékeklre vonatkozik)S nézzük meg ezt a topic-ot. arról indult a hír hogy 70% az android részesedése, de már az első hozzászólások között rátértek az apple fikázásra.
-
arkades
senior tag
Tényleg divat ez. Én legtöbbször azt hallom, hogy az Apple az egy vallás de úgy veszem észre, hogy az Apple gyűlölet, az egy vallás. Nem is nagyon értem, hogy aki nem ilyen telefont használ az miért posztol egy iPhone topikba, hogy ezért meg azért szar. Eszembe nem jutna ilyet csinálni.
-
toth87
tag
-
Cilindrik
aktív tag
Na ja, az a baj hogy már lusta vagyok ész érveket bepötyögni, meg aztán feleslegesen is tenném.
Főnököm pl ugyan ez csak pepitában. Ő "ultraortodox" Apple hívő. Ha kapunk egy szar anyagot akkor az biztos PC-n készült. Mi ilyenkor mindig halkan kijavítjuk hogy nem azért szar mert PC-s hanem azért mert hülye/hozzá nem értő volt aki összerakta.
-
toth87
tag
válasz
Cilindrik #83 üzenetére
én elmondom neked hogy sokat játszok komolyabb gamekkel,bf3,fc3,assassin 3,és számomra a Mac használhatatlan,teljes mértékben,,amiket meg mac-re itunes-ról le lehet szedni,nem is szeretném a pc-s nagy feljesztök portékáival össze hasonlitani sorry
Ja és a mac árábol már ki se kell térnünk arra hogy milyen gamer laptopot lehet venni,:
ez keresztbe hosszába megeszi az apple cuccokat
-
toth87
tag
csak akkor az apple fanoknak sem kéne olyan hsz-eket irogatni ami virágnyelven annyit jelent hogy milyen hülye az aki nem iphone-t használ,mert lehet hogy használna,,,igy jön képbe az android,ami már nem is csak alternativa lehet,hanem akár bőven túl is mutathat az iphone-on,,személyszerint én használtam egy-két hónapig iphone 4-et (nővéremé volt ,ingyen jutott hozzám) de sajnos csak azt tudom róla mondani amit az iphonehungaryn is feszegettek többször,hogy bizony az UI-je dögunalom,az egész ios csak pár ikonból áll,(innen ered a sebbeség) még egy föképernyöje sincs amin ha a telefon fel van oldva csak a háttérkép van,
a widgeteket már nem is mondom,meg a több föképernyöt (ami egyébként igen hasznos tud lenni)
ezért például nem tartom jogosnak semmilyen android rendszerrel való össze hasonlitását sem,az android egy picit több folyamatot futtat ugyan olyan vagy közel ugyan olyan hardverrel,mint az i4,i4s-5, és valljuk be az xperia s esetében is az új launcherrel 12 oldalt pakolhatsz meg bármivel,ami igen eröforrás igényes.Erröl az apple fanok csak álmodoznak,ahogy olvastam a fentebb emlitett oldalon.arról már nem is beszélek hogy az iphone 4-el jailbrake nélkül sajnos sok mindenre nem jutottam,amikor egy telefon ennyibe kerül,és gyakorlatilag még fel is kell törni,hogy legalább olyan kényelmes legyen mint az android (apk fájl másolása,játék indit) a szinkronizálásra már nem is akarom fecsérelni a betüket.
Ha megnézitek a sony-t az xperia s esetében ha bárkinek bármi gondja volt a telefonnal,ingyen újat kapott,átlag egy héten belül,,,,arra viszont kiváncsi lennék az apple mikor jut el erre a szintre,iphone 4 anntena probléma,mit válaszolt erre az apple : nem kell ugy fogni a telefont hogy elmenjen a térerö,fogd másképp,,cerlukszal körbe kell ragasztani,vagy bumper,,,,,mekkora jó fejek,amikor ez az eset volt az iphone 4 is 200 ezerbe került,,,,csak használjátok a hőn szeretett apple termékeket,meg is érdemlitek.
Megynyugtatlak a Bajai Tmobile-ban elkérik a munkáltatóit,utánna is néznek,,(bnöm is ott dolgozik,még ugy sincs protekció)
-
válasz
Cilindrik #83 üzenetére
Azért, mert pályázaton nyertük őket, ugyanezért nem lehet eladni sem őket hogy normális PC-ket vegyenek az árból (és még pénz is maradjon). Szidták is őket rendesen, hogy egy mezei USB billentyűzetet nem tudnak normálisan lekezelni. Az a nagy helyzet, hogy amit Mac-en meg lehet csinálni, azt PC-n is, amit meg Mac-en nem, azt PC-n igen. Szóval aki pl. 400-at fizet egy gépért, hogy azt a munkát végezze, amit egy 150 ezres PC-n meg lehet csinálni ugyanolyan hatékonysággal, az szvsz hipster.
-
Cilindrik
aktív tag
Értem
Ha nem tudjátok rá használni akkor miért nem használtok PC-ket alapból?
Elég sok szakma dolgozik 80-90% ban Mac alatt.
Pl én is 15 éve Mac-en DOLGOZOK (DTP). De ezek szerint mi csak hipszterek vagyunk.Azért mert a Ti munkátok nem végezhető jól OSX-alatt nem kéne úgy feltünteni az egészet mintha használhatatlan lenne.
-
-
Touch-ko
őstag
Az a delikvens en voltam.
http://www.att.com/shop/wireless/devices/apple/iphone/5-16gb-black.html
`A hűség szerzödésröl meg csak annyit hogy vagy meg adják az embernek vagy nem,munka hely függö/nem mindegy mi van munkáltatoin (nem tudom hogy ezt tudta -e ?,gyanús hogy nem )`
-A szerzodes megkotesenel pedig csak jogositvanyt kertek, meg megkerdeztek hol dolgozom, milyen idokozonkent kapok fizetest es mennyit.
Munkavallaloi igazolast nem kertek....Tovabba ne arrol szoljon mar a forum, hogy ki mibol vesz maganak barmit is. Ez vonatkozik mindenkire. Vannak akik megengedhetik maguknak. Persze kemenyen megdolgoznak, vagy sikeres vallalkozasuk van es abbol a penzbol veszik. Nem mindenki adocsalo, vagy drogot arul a suli kozeleben..
-
toth87
tag
válasz
blade zte #67 üzenetére
Ők egyébként azért vannak itt,mert dolgozniuk nem kell !!! megnézném egy átlag keresetböl hol vennék meg az apple legujabb cuccait,ha mindenük megvan és tényleg csak ez hiányzik az életükböl,,,,akkor megtudom őket érteni
csak ők nem tudnak minket megérteni
Az egyik itt lévö forumozó kirakott dollárban értendő árakat,hogy mennyi az iphone,,,,meg súgom neki nem 200 $
A hűség szerzödésröl meg csak annyit hogy vagy meg adják az embernek vagy nem,munka hely függö/nem mindegy mi van munkáltatoin (nem tudom hogy ezt tudta -e ?,gyanús hogy nem ) -
toth87
tag
Én konkrétan az iphone 5 -re gondoltam mint negyedmilliós darab,mert annyi,,,
ha meg a sima i4-et kéne egy xperia s mellé tenni,,hát nem tudom ,nagyon elvakultnak kéne lennem hogy az iphone 4-et válasszam,,az xperia s ára az újra értendö egyébként,ennyiért max használt 4s-t lehet venni,,,ez megint nem túl jó lehetöség (ennyi pénzért egy teló amit más nyúzott)
De szerintem az nagyobb baj hogy az összehasonlitás ragadt meg benned az irásból.....mert neked ez a természetes,senkivel nem akarok személyeskedni,de abban nem vagyok biztos hogy reálisan látjátok a világot (apple fanok)Egyébként tökre nem zavar félre ne értsétek,mindenki azt használ amit akar,1-2 év múlva az iphone úgy is kiszorul magyar országról
nem a telefon rossz az apple egy undoritó cég,ami nem érdemli meg a létjogosultságot,,,mert nem egy két haverom volt akik még leragadtak egy lahasznált ütött kopott sima 3g nél,,de sajnos váltani nem tudnak,mert az apple "remek" üzlet politikája nem engedi a készülékeinél az olcsóbb szegmenst,,,(ezen van a hangsúly)hisz ahogy ez a cikk is bizonyitja jól látható hogy lepi el az android a világot,,amit az apple már nem ér utol,és nincs túl sok apple fan hogy megmentse a céget (amit persze saját maguk süllyesztenek el)
-
válasz
Cilindrik #72 üzenetére
Nem egy hétig használtam, hanem egy hetet sz*ptam vele. Elég nagy a különbség. Ha valamivel egy hetet kell sz*pni úgy, hogy normális körülmények között kb. egy óra alatt meg lehet csinálni (Android, WM, Bada, Symbian, WP, BB stb. alatt), akkor az egy sz@r. Egyszerű képlet, nehezen szépíthető.
-
arkades
senior tag
válasz
blade zte #67 üzenetére
Na jó, hát azért még a legújabb alkalmazások sem csak 5-ösre készülnek. Azért nyilván nem gondolod, hogy a régebbi modellekre nem fognak appokat készíteni. Persze igazad van, hogy van alternatíva és lehet venni másmilyen készüléket is Én csak azt írtam, hogy 80-110-ből is lehet venni iPhone-t. Az meg, hogy kinek mi a jó, nagyon szubjektív. Karácsonyra vettem az asszonynak egy Galaxy S Advance-t. Az istenért nem tudta megszokni. Adhattam el egy hónap után és vehettem egy i4-et és hidd el Ő már rég kinőtt abból a korból, mikor valaki divatból választ magának telefont.
-
peje
tag
Évek óta olvasom a fórumot. Hihetetlen, hogy mennyi ostobaság íródik le tapasztalat hiányában, tudás hiányában, előítéletből, hozzá nem értésből, idegeskedésből. Egy biztos, az iOS-t szidók 90%-ának nem volt iOS-es telefonja.
-
Touch-ko
őstag
válasz
blade zte #57 üzenetére
Amikor valtottam akkor az XP volt a legmodernebb. .
Telefon osszemerese:
iPhone 5 , 16GB: $199
Galaxy Note2: $199
Hasonlo elofizetesi konstrukciokkal...Az, hogy melyik a jobb, nehez lenne eldonteni. Szamomra az iOS messe jobb, es tobb pozitivumot ad mint az android.
`az iphone egy "luxuscikk", az android meg használati.`
Eleg baj, ha az iPhone-t te luxuscikknek tartod... Inkabb szegyen, de az allamra nezve. Errol nem az Apple tehet, hanem az alacsony fizetesek es a magas adok. -
blade zte
őstag
Ez pontosan igaz, úgy ahogy leírtam én is, hogy az iphone egy luxuscikk.
Észre lehet venni, hogy csupa angliai, meg egyéb külföldi fórumozó delikvensek dícsérik ezeket a "negyedmilliós" készülékeket, figyelembe sem véve, az áruk. Milyen ember az, aki csakúgy odaírhatja az aláírásba, hogy ipad retina, iphone 5, mackoob pro legdrágább edition. Mennyi is ez? van vagy 1+ millió.
Vagyis vicces, hogy a felső tízezer járkál itt a fórumokon, meg az egész külföldi magyarság.arkades:Azért egy iphone 5-re készült programot megnéznék egy egymagos iphone-on. Ennyiért rengeteg alternatíva létezik, amelyik sokkal jobb, és még van támogatottsága, és a lényeg, hogy nem használt.
-
assemble
addikt
válasz
BlackmMmDog #59 üzenetére
"WP menyit birtokol(6-8%?) kíváncsi lenék rá"
Kozeleben nincs annak sztem, legutobbi adatok alapjan amiket lattam, globalisan 2% korul vannak, alig kimutathato a jelenletuk a piacon.
Szerintem nem veletlenul -
toth87
tag
Azért abban egy két kommentelönek igaza van hogy egy iphoneok irreálisan drágák,,iphobne 5 negyed millió forint WTF ?????
Két teóriám van ezzel kapcsolatban :
1. Mi már nem is magyar országon vagyunk,ahol a fizetések sokszor egyenlöek a 0-val ??? és mindenki háromszázezret keres havonta ?? mert akkor lehet hogy csak én nem vagyok képben
((
2.Akik itt dicsérik az iphone-t olaj sejkek
))) / valamit nagyon jól csinálnak hogy nekik van is,meg meg is éri egy negyedmilliós teló,,,(mondjuk szomorú hogy ember-ember között ekkora a különbség,mert bizony az iphone 5 ára,családoknak az egy évi jövedelme,szociális segélyre átváltva,ami 18800ft havonta )
Én most vettem egy xperia s-t,de ez is bőven elég mindenre,de viszont amikor a sok szerencsétlen emberre gondolok,(az utcánkban is van ilyen család) akik egy szobában alszanak 4-en,mert nincs fűtés/pénzük,(és még dolgoznak is) nekem meg az volt a legnagyobb bajom hogy a 80-ezres p-t vegyem,vagy a 110 ezres S-t,akkor el szoktam szomorodni,,hogy hová jutottunk,"mint emberiség"
-
AMD Power
titán
válasz
BlackmMmDog #59 üzenetére
Valami hasonló lehet kb. Mondjuk azért az olcsó droidos telefonok nagy része messze van a jótól.
-
BlackmMmDog
aktív tag
68,4%-Android
iOS 19,4%
a maradék 12,2% pedig megoszlik a többi operációs rendszer között
Android jól élhúzót a többitől
olcsó telefonoknak köszönheti
WP menyit birtokol(6-8%?) kíváncsi lenék rá -
Igen, aki kimaradt abból a 70%-ból, nagyrészt csak azért nem Androidot használ mert a Samsung hitvány hulladék minőségű iPhone-klónjait próbálta ami még magát az Androidot is rossz színben tünteti fel. Ha 3 napig használtál egyetlen típust a néhány ezerből, én meg egy hetet sz*ptam a kemény 6 iPhone közül az egyikkel, csak hogy megpróbáljam használhatóvá tenni akkor melyikünknek is van ZÉRÓ tapasztalata?
Fejből felsorolok 10 Androidot ami jobb akármelyik iPhone-nál. És nem mellesleg fele annyiba sem kerülnek. Ennyire elvakultan nem tudom hogy jössz ahhoz, hogy másokat elvakultnak meg tapasztalatlannak nevezz.
-
blade zte
őstag
Akkor én majd évtizedes linuxot futtatok grafikai felület nélkül, és összemérem az akkori windowssal. Biztos jobb, mert x évvel ezelött az volt...
De vicces, hogy egyesek egyáltalán összemérnek 2 telefont úgy hogy nem látják, az iphone 2x annyiba kerül. Épp ezért állítom, hogy jobb az android jobb, sokkal jobb, ha mégis ezt kell tenni. Technológiailag mindig elörébb jár mostanában, mégis képes egy iphone alatt maradni/feleannyiba kerülni. Még egy xperia z is, de az tényleg az egyik legdrágább droid. Egy iphone-ért már kapsz egy asus padfone 2ö-t is...Tehát elég ökörség más árkategóriával hasonlítgatni, az iphone egy "luxuscikk", az android meg használati.
-
-Ingyenes app telepitesehez miert kell iTunes a gepre? AppStore-bol is le tudsz tolteni app-okat.
Nyilván, ha van az illetőnek Apple ID-je (vagy mi a fenéje). Ha meg nincs akkor regisztrálni kell. A regisztráció befejezéséhez meg iTunes kell, mert lusták voltak egy egyszerű webes felületet csinálni.
-Bankkartya ingyenes app-oknal: Felajanlja kenyelmi szempontbol, mivel eleg gaz, ha meggolndolod magad, akkor ujra vegig kell zongorazni a nev, cim, bankkartya szamot? Szoval igy csak idot sporolsz.
Miről beszélsz? Nem ajánl fel semmit, ehhez köti az app letöltését. És ha valaki SOHA nem akarna fizetős appot (pl. jelen helyzetben) venni akkor miért kellene tudniuk Apple-éknek az adatait? Vagy akkor már nem is érdemel a rohadt felhasználó ingyenes appokat sem ha nem szórja a pénzét iTunes-on? Ez elmebeteg hozzáállás.
BT hasznalhato, kiveve file kuldesre, az iTunes miatt. MMS tobb eve kuldheto (bar ertelmet nem latom, inkabb kuldom mail-ben),videokeszites valoban NINCS, multitask szinten tobb eve letezik, szovegszerkesztesnel nemtudom mire gondolsz, de ha sokaig erinted a kijelzot tudod a szovegedet szerkeszteni, tovabba elerheto ra a PAges is szerintem.Feladatkezelo felesleges, mert az egesz olyan egyszeru mint az 1X1,masolas beillesztes szinten evek ota van.
Nem artana megnezni, hogy melyik iOS verzio fut a telefonon, mert szerintem 2.0.1 lehet rajta maximum.A Bluetooth annyira használható hogy kézzel kellett átírni a névjegyeket a régi telefonról, mert nem lehetett átküldeni. Ez nevetséges ebben az árkategóriában. Az, hogy ez az iTunes miatt van az csak még égőbb. És mint írtam, egy iPhone 3G-ről van szó, de ezek a hiányosságok már 5 éve is égbekiáltók voltak. Feladatkezelő felesleges? Vagy az normális hogy lefagy egy app és újra kell indítani a telefont hogy használni lehessen az appot? Nem egészen értem mi az elképzelésed egy okostelefonról, de ez egész eddig inkább ostobafon.
A micro USB csati sokkal lassabb mint az Apple altal hasznalt sync cable, tovabba bizonyitott teny, hogy sokkal jobb is. Tehat ha valtana USB-re akkor valoban adna a technikanak egy pofont, hiszen vissza fejlesztene. Az lenne a gond!
Az USB 2.0 adatkapcsolat akkor is USB 2.0 sebességre képes, ha csillámpénisz van a másik végén, amit a microUSB teljesen ki is tud használni. Ennyit a bizonyított tényről.
Mellesleg a telefonhoz adnak gyarilag toltot, es adatkabelt is. Mint irtad sync kabeled van, a tolto fej pedig nem 10K, hanem csak 5700 HUF.
Valakit nagyon elkapott az Apple ékszíj, hogy a "töltő fej", "csak" és "5700 HUF" kifejezéseket egy mondatban használja. Te visszaolvasod amit írsz? Tízszeres áron adják, és "CSAK" annyi?? A Media Marktba meg bemész és megnézed, ha nekem nem hiszed el hogy annyi.
-Igen, ha a ceg a felarat benyeli, akkor nem beszelhetunk haszonrol Ujdonsag, de igy mukodik a kereskedelem, evezredek ota
Mellesleg az arak miatt nem az Apple a felelos. Az, hogy az atlag magyar fizetesek a beka feneke alatt vannak, raadasul az adok a legmagasabbak Europaban, es meg a szolgaltato is lehuz, arrol pedig plane nem az Apple okolhatoHa így működne a kereskedelem, akkor 20.000Ft lenne egy kiló sajt és még az íze is sz@r lenne, de legalább a csomagolást puritánra terveznék. Aztán jönne az iSajt 2 és a sok birka ordítva éljenezne, hogy annak már szaga is van, ami az iSajt 1-ben csak az iTunes miatt nem volt.
Az árról meg annyit, hogy szó sem volt az itthoni fizetésekről. Amerikában is vagy 3x annyiba kerül egy iPhone, mint egy Android csúcsmodell, ami indokolatlan, főleg hogy Android vonalon még fejlődés is van, nem csak parasztvakítás, perelgetés, meg 5 évvel ezelőtti technológiai lemaradások pótlása.
Javaslom jarj utana a FoxConn gyartelepe utan. Itt jobban megfizetik a munkasokat, es az emberek sorokban allva varjak, hogy munkat kapjanak. Tovabba nem csak az Apple-nek vannak gyartosorai a FoxConn-nal, hanem pl a Samsung-nak is.
Igen, sokan próbálták már tisztára mosni ezzel kapcsolatban az Apple-t, de az a néhány tucat hullát már túl nehéz volt eltüntetni, amit maguk után hagyott a cég. Végkimerülés, öngyilkosság, talán csak láb alatt voltak? És mikor mondtam hogy a Samsung jobb bármivel is??
Mellesleg csak halkan jegyeznem meg, hogy a fele nem igaz amit irtal. Az elso generacios iPhone ota iPhone-t hasznalok..
Alá is támasztottam, amiket írtam, így elég nehéz lesz meghazudtolni. Megsúgom: nincs app az iTunes-on, ami ebben segíteni tudna, kár ezzel Siri-t zaklatnod. Az meg nyilvánvaló hogy Apple fan vagy, egyértelműen látszódik az elvakultságodból (a legjobb a "csak 5700 HUF" volt) meg abból hogy az ilyen siralmas dolgokon csak röhögni meg védelmezni tudsz ahelyett hogy építő jellegűen hozzászólnál...
Szerk:
(#52) Touch-ko: Mindenesetre, en tobb eve jol megvagyok a Mac-emmel, iPad, iPhone, iPod cuccaimmal, es neha jokat rohogok azokon, akik ZERO tapasztalattal irkalnak ostobasagokat.
És miért is zéró tapasztalat az amiket leírtam? Mert kritikus hiányosságok? Biztos jók az Apple cuccok azoknak akik egyáltalán nem értenek a számítógépekhez, de azért nem ilyen undorító kompromisszumok mellett (amikről gyakran nem is tudnak). Vannak sokan, akik csak Facebook-ozásra és 10 évvel ezelőtti játékokra használják a gépeket, akiknek csak távoli hobbi, hipsterkedés és nem komoly munkaeszköz. De sajnos akik ebből élnek meg, nem engedhetik meg maguknak hogy 3x annyit fizessenek valamiért ami nem üti meg a szintet.
Szamomra az Apple tobbet es jobban nyultja mint egy Win, Android, stb platform.
Megsem megyek at Android, Win, Linux forumokra nayazni, kopkodni....Valószínűleg azért mert nincs rá okod. Más platformok alatt nincsenek ilyen vagy ehhez fogható mocsokságok. Vagy elvakult vagy és nincs önálló véleményed. Ez ilyen egyszerű.
-
Vadmeggy
aktív tag
Ne hagyjátok abba, tényleg nagyon jól szórakozom!
Nekem nem a céggel van a bajom, hanem a buta emberekkel, akik használják. Szánalmas minden szélsőséges érzelem egy cég felé, amit nem érdekel semmi más, csak a profit. -
Touch-ko
őstag
-
Touch-ko
őstag
Egyik csaladtagom karacsonyra kapott egy iPhone5-ot. Nala Windows7-en nem kerte. Nalam OSX-en szinten nem kerte anno. Lehet, hogy mi csinaltunk valamit rosszul?
Egyszeruen nem tudok mit irni.. Felelmetes, hogy ennyire gyulolik nehanyan az Apple-t. Felhoznak minden okot amiket neten olvastak, vagy csak bekepzelik maguknak.
Mindenesetre, en tobb eve jol megvagyok a Mac-emmel, iPad, iPhone, iPod cuccaimmal, es neha jokat rohogok azokon, akik ZERO tapasztalattal irkalnak ostobasagokat.
Probaltam Windows-t (3.1-XP) DOS, Ubuntu, Android, WM5, Symbian, (utobbi ket mobil OS-t evekig) es valamiert csak iOS mellett maradtam..
Szamomra az Apple tobbet es jobban nyultja mint egy Win, Android, stb platform.
Megsem megyek at Android, Win, Linux forumokra nayazni, kopkodni.... -
blade zte
őstag
Könnyü felhozni az olcsó droidot...
Inkább több készülék legyen, mert nekem 4,5 hüvelyk kell, neki 5, másnak jobb kamera, egyeseknek szebb kép, megint másoknak meg jó anyag, nameg valakinek olcsó, de csúcs(kínai). Megveszik az sgs3-at, de melette pl. Az note-ot vesz, amaz htc-t, mégamaz meg lg 4x-et, és mégvalaki meg xiaomi m2-öt. Kb stimmelnek is a meghatározásokra.
Ha iphone-böl 2 lenne, akkor messze nem adnának el ennyit. IOS kell, de nincs se jobb kamerás, se nagyobb képernyös, se olcsóbb, se szebb képernyös, se más kinézet.
Az embereknek meg van elég türéshatáruk, ezért megveszik. De csakis mert nincs olyan, ami kell olyan kategóriában/árban. -
Touch-ko
őstag
OMG! Ez a komment nagyon allat lett
`A probléma nem itt (csak) kezdődött, hanem ott, amikor egy ingyenes appot akartunk telepíteni. Először fel kellett rakni a nagware bloatware iTunes-t a gépére. MIÉRT? Aztán persze hogy ezzel nem lett megoldva a probléma, mert az iTunes egy ingyenes app letöltéséhez BANKKÁRTYA ADATOKAT akart elkérni. MIÉRT?`
-Ingyenes app telepitesehez miert kell iTunes a gepre? AppStore-bol is le tudsz tolteni app-okat.
-Bankkartya ingyenes app-oknal: Felajanlja kenyelmi szempontbol, mivel eleg gaz, ha meggolndolod magad, akkor ujra vegig kell zongorazni a nev, cim, bankkartya szamot? Szoval igy csak idot sporolsz.
`Hogy jönnek ők ahhoz, mi közük van hozzá? Egy olyan cégnek soha nem adnám ki (főleg nem indokolatlanul) ilyen bizalmas adatomat (amivel ugye vissza lehet élni), aminek a fő bevétele mások perelése olyan dolgokkal kapcsolatban, amik ők loptak a másiktól.`
-Nah ez a kedvencem, ezt olvasva mar rohogtem
BIC BOI LOL!
Ide tenyleg nem tudok mit irni, de tetszik amit irtal`Az undorító, iparág fejlődést hátráltató perelgetős üzletpolitikától és a technikai visszamaradottságtól (Bluetooth használhatatlansága, MMS hiánya, videókészítés hiánya, multitask hiánya, szövegszerkesztés hiánya, feladatkezelő hiánya, szöveg másolás hiánya stb.) teljesen elvonatkoztatva az adatkábelhez vettem neki egy olcsó konnektoros töltőfejet, ami aztán persze nem működött. Mint kiderült, azért, mert a telefonban van egy "védelmi mechanizmus", ami ellenőrzi hogy gyári töltőn van-e.`
BT hasznalhato, kiveve file kuldesre, az iTunes miatt. MMS tobb eve kuldheto (bar ertelmet nem latom, inkabb kuldom mail-ben),videokeszites valoban NINCS, multitask szinten tobb eve letezik, szovegszerkesztesnel nemtudom mire gondolsz, de ha sokaig erinted a kijelzot tudod a szovegedet szerkeszteni, tovabba elerheto ra a PAges is szerintem.Feladatkezelo felesleges, mert az egesz olyan egyszeru mint az 1X1,masolas beillesztes szinten evek ota van.
Nem artana megnezni, hogy melyik iOS verzio fut a telefonon, mert szerintem 2.0.1 lehet rajta maximum.`MIÉRT? Nem elég, hogy nem szabványos (pl. micro USB) a töltőcsatlakozója, de még a gyári tartozékokkal is lehúzzák a vevőiket, akiket tisztelniük kellene. Elmentem a Media Markt-ba, hogy majd veszek neki max. 1500Ft-ért gyári töltőt. Hát nem. 6500Ft volt a legolcsóbb UTÁNGYÁRTOTT. És 10k a gyári. MIÉRT? `
A micro USB csati sokkal lassabb mint az Apple altal hasznalt sync cable, tovabba bizonyitott teny, hogy sokkal jobb is. Tehat ha valtana USB-re akkor valoban adna a technikanak egy pofont, hiszen vissza fejlesztene. Az lenne a gond!
Mellesleg a telefonhoz adnak gyarilag toltot, es adatkabelt is. Mint irtad sync kabeled van, a tolto fej pedig nem 10K, hanem csak 5700 HUF.
www.apple.com/huA Media Markt ezek szerint dragabb mint az Apple hivatalos oldalan talalhato store. Szoval akkor ki es mit ad arany aron?
`Csak azért gyártanak drágábban gyári alkatrészeket, hogy még több bevételük legyen. De ez nem baj, mert ezt a felárat is a vevőre hárítják. `
-Igen, ha a ceg a felarat benyeli, akkor nem beszelhetunk haszonrol
Ujdonsag, de igy mukodik a kereskedelem, evezredek ota
Mellesleg az arak miatt nem az Apple a felelos. Az, hogy az atlag magyar fizetesek a beka feneke alatt vannak, raadasul az adok a legmagasabbak Europaban, es meg a szolgaltato is lehuz, arrol pedig plane nem az Apple okolhato`Ez annyira undorító, hogy egy ideális világban meglincselik azokat, akik ezt kitalálják, mert emberileg elfogadhatatlan viselkedésmód és életet nem érdemel az ilyen. Csak az a gond, hogy itt nem egy személyről van szó, akit el lehetne távolítani, hanem egy egész cég szellemisége ezt tükrözi.`
-Eze megint csak rohogni tudok. Tetszik, amikor az Apple-t mar-mar terrorista szervezetnek titulalod
Szerintem is az,koszi, hogy felvilagositottal, en ezek utan csak Al(ma) Quaida-nak fogom hivni...`És a 10 éves gyerekek rizsszemekért dolgoztatására inkább ki se térek, mert ugye a 250 ezres iPhone árak mellett le nyilván kell küzdeni az előállítási költséget 20k alá.`
Javaslom jarj utana a FoxConn gyartelepe utan. Itt jobban megfizetik a munkasokat, es az emberek sorokban allva varjak, hogy munkat kapjanak. Tovabba nem csak az Apple-nek vannak gyartosorai a FoxConn-nal, hanem pl a Samsung-nak is. Ezzel szemben az Apple az egyetlen aki kiall a maximum heti 60 ora munkanal. A FoxConn tervezi a 36 oras munkahetet 2014-tol! Mellesleg az itt dolgozoknak van sajat lakhelyuk, sot, meg szorakozasi lehetoseget is biztositanak a gyar dolgozoinak mert az egesz komplexum olyan mint egy varos.
Kapaszkodj meg, a FoxConn-nak van a kis orszagodban is gyartelepe!
A Nike, Adidas, Samsung, es meg sorolhatnam, mind-mind kinaban gyartat, ahol sokszor rosszabb korulmenyek kozott dolgoznak a dolgozok, mint a FoxConn-nal. Mellesleg az Apple pont most tervezi bizonyos termekeinek a US-ben torteno gyartasat.`zóval a kérdést megfordítom: Hogyan lehet NEM gyűlölni tiszta szívből az Apple-t?`
-Te aztan igazi Apple hater vagy. A kommentedhez tenyleg gratulalok, ennyire jo kommentet meg tenyleg nem olvastam itt a mobilarenanKoszi a vidam perceket!!
Mellesleg csak halkan jegyeznem meg, hogy a fele nem igaz amit irtal. Az elso generacios iPhone ota iPhone-t hasznalok..
-
Nem semmi, én kevesebbre gondoltam volna
-
BoB
veterán
Inkább az a beteges hogy a rajongók mindenféle jelzőket találnak ki azokra akiknek nem jön be a cég. Röhejes, beteges, minden jön. Hiába hogy csak arról van szó hogy valaki nem vesz ilyen terméket mint ahogy pl. más nem vesz LG telefont, neeem, ez már beteges. Az, magyarázzátok csak meg.
-
helixP
nagyúr
-
-
Cilindrik
aktív tag
A gyengébb vas azért reltív, mi az ami döcög rajta és pl az SGS3-on hasít?
Amugy abszolút jól leírta: egyén függő hogy kinek mi éri meg.Amugy az Apple-t fikázni most a legnagyobb divat, egy Samus-hírnél öröm és fieszta van.
flierqqq: abszolút igazad van üzletpolitikailag finomanszólva sem szimpatikus a cég, de jó cuccokat csinál
-
flierqqq
tag
-
Blyan
félisten
Röhej, hogy mennyi energiát fektetnek egyesek platformok és cégek utálatába. Ennek a fele mehetne a magyar gazdaságba is, nem lehet ez csapolni valahogy?
-
Dominó85
addikt
válasz
Cilindrik #36 üzenetére
A minőséggel nincsen gond, csupán az ahhoz társuló ár/érték aránnyal, ami viszont már igen zavaró.
Azt kell vizsgálni, hogy vajon az alábbi kis táblázat...
OS iOS 6, upgradable to iOS 6.1
Chipset Apple A6
CPU Dual-core 1.2 GHz
GPU PowerVR SGX 543MP3 (triple-core graphics)... megéri-e azt a felárat, amit más készülék jóval túlteljesít és mégis olcsóbb.
188k-ért kapunk ma egy iPhone 5-öt, ami a fenti speckóknak megfelel.
4 magos android OS-sel rendelkező telókat pedig 110-130k között már kapni.Tehát, megéri-e az iOS (egyénfüggő, hogy kinek jön be) folyékony működése, az apple márka és garancia, valamint szoftverfejlesztése, egy gyengébb hardverrel, azt az el nem hanyagolható 50k-s felárat, amiért más OS-sel rendelkező, de szintén széles (sőt ugye közel 70%-os használati) körben alkalmazott és állandó fejlesztésben részesülő, erősebb hardverrel ellátott termék kínál?
Amennyiben a válasza:
IGEN, úgy önnek Apple termék kell.
NEM, akkor vegyen WP vagy Android OS-sel ellátott terméket.Ennyi.
-
BoB
veterán
válasz
Cilindrik #36 üzenetére
A termékekkel is gond van mert korlátozzák őket. Lásd egyszerű példa, bluetooth. Nem érdekel hogy ki használná meg ki nem, a hardver képes lenne fájl megsoztásra, küldésre fogadásra, csak éppen hatalmas apple letiltotta. A felhasználó ne akarja használni azt amire képes lenne. Ez olyan mintha az autóban korlátoznák az elektromos ablakemelőt hogy csak bizonyos esetekben tudjam használni.
Milyen dolog már ez? És nem érdekel hogy az itunes majd szépen rendben tartja, de ne legyek már rákorlátozva. A legtöbb iphone tulajdonos ezt nem is tudja. Legalábbis Amcsiban biztos nem, itthon nemtom meg ez amúgyis szakmai fórum. És ha nem tudnak róla persze hogy nem zavarja őket.
-
-
Dominó85
addikt
Az Apple-t (jogosan) az alábbiak miatt nem szerethetik az emberek:
- önkényes és undorító üzletpolitika
- pereskedések, ha valaki valamit jobban csinál náluk
(aztán persze a győzelem után a készülékeikben köszön vissza a per alanya)
- "ha nincs iCuccod, senki vagy" stílus kiszélesítése
- ahhoz képest, hogy az alkatrészek többsége kínai az iCuccokban, szánalmasan magas az ára
- az iTulajdonos le van xarva és mindent kitalálnak, csakhogy ne kelljen gariztatni a cumót
(ezáltal is felmutathatják az überfasza statisztikákat)
- a tökéletestől nagyon messze vannak a készülékek
(iGenerációs betegségek, Pl.: repedt burok a jack mellett)...és még lehetne sorolni. A lényeg, hogy a cég filozófiája az én legszínesebb okádékommal egyenlő. Tehát, nem a készülékekkel/termékekkel van a gond. Azok minőségiek, csak éppen a körítés hibádzik (piszkos marketing eszközök, versenytársak gáncsolása, pereskedés stb...). Én sajnálom azokat, akik a jelenlegi árakon vadi újonnan vesznek iCuccokat. Mondjuk ha 50%-kal csökkentenék az árát és tiszta piaci versenyben diadalmaskodnának a konkurensek fölött. A kutya se szidná őket. Béke mindenkivel.
-
-
válasz
Cilindrik #26 üzenetére
Aki egy ingyenes app letöltéséhez megadja a bankkártya adatait egy olyan pénzéhes cégnek, mint az Apple (úgy, hogy az bármikor visszaélhet vele), az hülye. Ezen nincs mit szépíteni sajnos.
Van itt a munkahelyemen két szobával arrébb 20db iMac, Windows fut rajtuk hogy használni lehessen őket...
-
Cilindrik
aktív tag
Na fújd ki magad kicsit
Azt el sem tudod képzelni hogy valaki elfogadja ezeket a megkötéseket és nem azért mert hülye hanem mert nem kell neki több egy telefontól mint amit a gonosz Apple nyújt.
Csak példa: lehet hogy van olyan emberke a földkerekségen akinek csak Apple gépe van otthon és nem gond hogy iTunes-on keresztül kell szinkronizálni.
Az a baj hogy az ios/osx kicsit másképp gondolkozik mint a win.
Amugy neked volt valaha apple asztali géped vagy használtál valaha is ilyet? Ne érts félre nem cikizésből kérdezem. -
sagit
veterán
-Mindenen ez fut
-A mosógépen meg a kávédarálón is az fut
-A kínai kacatok miatt vanstb stb
ja
-
Na ja, ezzel aztán jól rácáfoltál. Amiket írtam, tapasztalatból írtam szóval ne hazudtolj meg, vagy ha már veszed a fáradtságot hogy megteszed - ezzel személyeskedve, akkor igazán leírhatnád hogy miért ÉN vagyok a hülye amiért van egyéni véleményem és tapasztalatom...
És igenis fenntartom magamnak a jogot, hogy utáljam, mert a mobiltelefónia és az általános fejlődését hátráltatja a pereskedésével és zsarnokuralmat játszik a saját vevőivel, amit a 21. században nem szabadna eltűrnie senkinek. Ez engem is érint. Pont ezért nem is fogok soha venni és köpök egy jó turhásat az összes létező termékükre, mindent megteszek hogy mindenkit lebeszéljek róla és hogy egy nanométerrel is, de közelebb kerüljön ez az undorító a cég a csődhöz.
-
dani3l
őstag
Mar megbocsass, de minimum a fele netto baromsag annak, amit irsz..
Es nem, nem fogom leirni, melyik, mert ha utana neztel volna, tudnad, ha meg nem neztel utana gondolom nem is erdekel..Tök egyszerü a keplet: Nem tetszik => nem veszem meg. De attol meg nem utalom.
Piera23 13-as hsz-eben ott a lenyeg..
-
assemble
addikt
Pl mert egy undoritoan kepmutato, prud, alszent ceg, aki az egyik legundoritobb uzletpolitikaval rendelkezik, akinek a versenyzes a tobbi gyartoval evek ota kizarolag a "pereljunk be mindenkit" filozofiabol all olyan semmitmondo szabadalmakkal amik teljesen trivialisak es a legtobbszor nem is ok talaltak ki, ok is csak masoltak valahonnan (lekerekitett teglalapok, multitouch, stb), diktatort jatszik a sajat vasarloival: csak azt hasznalhatod a telefonodon es ugy ahogy ok megengedik, ha egy app kicsit is ellentmond a sajat uzleti erdekeiknek, vagy megserti a prud vagy eppen siman nonszensz szabalyaikat (es pl egy muveszi magazinban egy mell jelenik meg), azt mar azonnal le kell tiltaniuk az app store-bol es soha semmilyen eszkozukre nem fogod tudni felrakni. (De az agy trancsirozos, belezos, daralos jatekokkal meg termeszetesen semmi gond nincs.)
Csak arrol a geprol tudsz ramasolni barmit, azon a szoftveren keresztul, amit ok megmondanak, es ha a tervezesi hibas telefonjukat rossz helyen fogod meg amitol elmegy a terero, a hiba akkor is benned van, mert rosszul fogod.
Nekem volt iPhone-om es asszem okkal mondhatom hogy megutaltam oket, elvi alapon sem igazan vennek toluk semmit, szerintem egyszeruen egy undorito ceg. -
Vettem egy használt iPhone 3G-t anyámnak, hogy az majd milyen jó lesz neki, elvégre az egész cég szellemisége aköré épül, hogy azért kérnek el 3x annyit ugyanazért mint mások, mert egyszerű és gyorsan kezelhető (más cégek termékeivel ellentétben?!). Elmagyaráztam neki, hogy a fölti gomb a "lezár", az az egyetlen egy elöl meg a "pánik gomb".
A probléma nem itt (csak) kezdődött, hanem ott, amikor egy ingyenes appot akartunk telepíteni. Először fel kellett rakni a nagware bloatware iTunes-t a gépére. MIÉRT? Aztán persze hogy ezzel nem lett megoldva a probléma, mert az iTunes egy ingyenes app letöltéséhez BANKKÁRTYA ADATOKAT akart elkérni. MIÉRT? Hogy jönnek ők ahhoz, mi közük van hozzá? Egy olyan cégnek soha nem adnám ki (főleg nem indokolatlanul) ilyen bizalmas adatomat (amivel ugye vissza lehet élni), aminek a fő bevétele mások perelése olyan dolgokkal kapcsolatban, amik ők loptak a másiktól. Az undorító, iparág fejlődést hátráltató perelgetős üzletpolitikától és a technikai visszamaradottságtól (Bluetooth használhatatlansága, MMS hiánya, videókészítés hiánya, multitask hiánya, szövegszerkesztés hiánya, feladatkezelő hiánya, szöveg másolás hiánya stb.) teljesen elvonatkoztatva az adatkábelhez vettem neki egy olcsó konnektoros töltőfejet, ami aztán persze nem működött. Mint kiderült, azért, mert a telefonban van egy "védelmi mechanizmus", ami ellenőrzi hogy gyári töltőn van-e. MIÉRT? Nem elég, hogy nem szabványos (pl. micro USB) a töltőcsatlakozója, de még a gyári tartozékokkal is lehúzzák a vevőiket, akiket tisztelniük kellene. Elmentem a Media Markt-ba, hogy majd veszek neki max. 1500Ft-ért gyári töltőt. Hát nem. 6500Ft volt a legolcsóbb UTÁNGYÁRTOTT. És 10k a gyári. MIÉRT? A pofátlanságnak van határa, de az messze nem itt kezdődik. Csak azért gyártanak drágábban gyári alkatrészeket, hogy még több bevételük legyen. De ez nem baj, mert ezt a felárat is a vevőre hárítják. Ez annyira undorító, hogy egy ideális világban meglincselik azokat, akik ezt kitalálják, mert emberileg elfogadhatatlan viselkedésmód és életet nem érdemel az ilyen. Csak az a gond, hogy itt nem egy személyről van szó, akit el lehetne távolítani, hanem egy egész cég szellemisége ezt tükrözi.
És a 10 éves gyerekek rizsszemekért dolgoztatására inkább ki se térek, mert ugye a 250 ezres iPhone árak mellett le nyilván kell küzdeni az előállítási költséget 20k alá.
Szóval a kérdést megfordítom: Hogyan lehet NEM gyűlölni tiszta szívből az Apple-t?
(#14) satz18: Azért a Samsung se a minőségéről híres, attól se lesz sokkal magasabb az átlag IQ, ha kilapított iPhone klónból rohangászik sok az utcán...
-
fojuzer
aktív tag
Nos talán igen s fö képpen az Olcso ,gyenge müszaki telokon/Gingerbread/ biz ez/ek/ futkosnak,mert gyenge,müszaki,felszereltség,s a szoftver optimaliizálatlansága ezt teszi lehetövé..Kicsi országunk,szegény is igy pláne avul minden!
-
Piera23
tag
hogyan lehet utálni mondjuk az apple-t, valaki mesélje már el?! odamegy valakihez és szembe köpi, baszogatja ebéd közben? de most komolyan, csak az utálkozást lehet a fórumokban olvasni, hogy így utálom a samsungot én úgy utálom az apple-t, bárkinek is ártottak? odament hozzád hogy vedd meg a telefonomat, majd miután megvetted az tönkretette az életedet? Ez csak telefon, de olyan személyeskedésbe csap át minden fórumozás 10 comment után hogy rossz olvasni. Imádom a tech vonalat olvasok és követek amit csak lehet, de nincs pénzem drága telefonra. Természetesen Android-ot futtat és nem szokott idegesíteni, nem érzem azt hogy utálnom kellene, gyenge telefon, nem varoom tőle hogy 1080p-t futtasson, stb. (egyébként ezen röhögök a legjobban amikor kb 800 as képernyő és hogy futtat-e 1920*1080at....miért is?)
Apple-re meg plane nem futja, de miért kellene utálnom?? Mert drága? Ja értem, hogy itt mindenki a rossz értelemben vett"magyar", így már érthető... -
Azie
őstag
válasz
sanyijedi #10 üzenetére
"arra is van lehetőség". Hát mobilpiacon nem igazán. 4 alternatíva van. droid, ios, wp és kagylófónok.
De ha valaki appozni szeretne, ár/érték arányban, akk. marad a wp és droid. utóbbinak jobb volt a marketingje és támogatottabb volt. Nem a minőség miatt lett az a 70% annyi amennyi.
-
Azie
őstag
Helyesbíteném a címet "2012-ben az okostelefonok 70%-án Android fagyott"-ra.
-
dani3l
őstag
Azert ezt igy nem jeletenem ki, mindenesetre az also kategoriaban - marpedig a vasarlok nagy resze azt veszi - nem igazan van egyeb altarnativa.. Majd talan a Firefox OS meg az uj linux osek valtoztatnak ezen valamennyit.
#4 Kasya: +1. Azthiszem sosem fogom megerteni az ilyen hozzaallast..
-
Félek hogy ez nem azért van mert van esze az embereknek, simán csak csórók iPhone-t venni.
-
anulu
félisten
tekintve, hogy olcsó okostelefonnál más választási lehetőség nincs is, nem meglepő.
-
Johnny194
aktív tag
válasz
undersance #2 üzenetére
annyira nem
-
undersance
tag
Nagyon helyes.
-
még jó. csak így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Strategy Analytics felmérése szerint a világ okostelefonjainak 70%-án Android operációs rendszer teljesített szolgálatot.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest